Αναστασία1984
Νεοφερμένο μέλος
Η Αναστασία1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
06-10-13
23:02
Καλησπέρα!!
Χθες ο γάτος μου χτύπησε την πατούσα του (υπάρχει μια πολύ μικρή πληγή στη ροζ επιφάνειά της) και το πόδι του πρήστηκε!!Έγινε διπλάσιο και πρέπει να τον πονάει, εκτός απ΄το γεγονός πως τον δυσκολεύει στο περπάτημα. Πήγαμε στο γιατρό, μου είπε να βάζω betadine, έδωσε αντιβίωση (alfasan 200) και prezolon. Μου είπε πως θα υποχωρήσει (τις επόμενες μέρες θα τον ξαναδεί βέβαια).
Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;Με τρομάζει που είναι πρησμένο..Από χθες παίρνει αντιβίωση,δε θα έπρεπε να έχει αρχίσει να υποχωρεί;;
Α!Τρώει κανονικά..απλά είναι άκεφος και κοιμάται αρκετά.
Ευχαριστώ!!
Χθες ο γάτος μου χτύπησε την πατούσα του (υπάρχει μια πολύ μικρή πληγή στη ροζ επιφάνειά της) και το πόδι του πρήστηκε!!Έγινε διπλάσιο και πρέπει να τον πονάει, εκτός απ΄το γεγονός πως τον δυσκολεύει στο περπάτημα. Πήγαμε στο γιατρό, μου είπε να βάζω betadine, έδωσε αντιβίωση (alfasan 200) και prezolon. Μου είπε πως θα υποχωρήσει (τις επόμενες μέρες θα τον ξαναδεί βέβαια).
Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;Με τρομάζει που είναι πρησμένο..Από χθες παίρνει αντιβίωση,δε θα έπρεπε να έχει αρχίσει να υποχωρεί;;
Α!Τρώει κανονικά..απλά είναι άκεφος και κοιμάται αρκετά.
Ευχαριστώ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
07-10-13
07:32
Ο γατουλης σου ειναι ακεφος γιατι μαλλον εχει πυρετο, αφου εχει πρηστει το ποδαρακι του σημαινει πως υπαρχει φλεγμονη εκει. Θα υποχωρησει μην ανηχυχεις, εφαρμοσε πιστα τις οδηγιες του κτηνιατρου και ολα θα πανε καλα.
Η μονη φορα που μου ετυχε κατι τετοιο ηταν οταν ενας απο τους γατους μου, προφανως επαιζε με καποιο εντομο και τελικα φαινεται τον τσιμπησε στο ποδαρακι του και μας ηρθε τουμπανο. Τρομαξαμε πολυ τοτε γιατι ημασταν και αμαθοι ακομα, αλλα απο την επομενη μερα αρχισε να ξεπρηζεται και ετσι θα γινει και με τον δικο σου γατουλη.
Η μονη φορα που μου ετυχε κατι τετοιο ηταν οταν ενας απο τους γατους μου, προφανως επαιζε με καποιο εντομο και τελικα φαινεται τον τσιμπησε στο ποδαρακι του και μας ηρθε τουμπανο. Τρομαξαμε πολυ τοτε γιατι ημασταν και αμαθοι ακομα, αλλα απο την επομενη μερα αρχισε να ξεπρηζεται και ετσι θα γινει και με τον δικο σου γατουλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αναστασία1984
Νεοφερμένο μέλος
Η Αναστασία1984 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
07-10-13
08:53
Ευχαριστώ πολύ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki