Πριν και... μετά!

Gloriana

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Gloriana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 237 μηνύματα.
https://www.keepandshare.com/photo/view.php?u=211302

Σ' αυτή την Gallery-ΠΡΙΝ ΚΑΙ... ΜΕΤΑ, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες αδέσποτων ζώων τραυματισμένων και κακοποιημένων, που τα περιέθαλψαν φιλοζωικές οργανώσεις ή ιδιώτες και αφού ανάρρωσαν υιοθετήθηκαν από κάποιες οικογένειες και ζουν ευτυχισμένα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μερικές ιστορίες που περιγράφονται είναι συγκλονιστικές... όμως οι εικόνες του πριν ίσως σας σοκάρουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω πω,η περιπτωση της γατούλας με το σύρμα ήταν σοκαριστική...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δεν έχω το κουράγιο να τις δω:( Όμως θα πω ότι το ελπιδοφόρο όπως λες είναι το μετά ότι έγιναν καλά κ βρήκαν σπιτάκι, και εύχομαι όλα τα γατάκια κάποτε να έχουν μία καλύτερη τύχη

ολες οι περιπτωσεις ηταν φοβερες αλλα θα συμφωνήσω οτι η γατουλα με το συρμα ηταν .....τι να πω.πολυ θα θελα να δεσω :mad:το συρμα γυρω απο το λαιμο του δραστη!συγγνωμη αλλα με αυτα ωρες-ωρες χανω τον πολιτισμό μου

Ένα από τα πιο συγκινητικά πράγματα που έχω διαβάσει εδώ και καιρό. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό να βλέπεις αυτά τα κακοποιημένα, δύστυχα ζωάκια που όλοι τα είχαν ξεγράψει να μεταμορφώνονται σε υγιή και χαρούμενα ζώα.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους τα περιέθαλψαν και τους πρόσφεραν ένα σπίτι. :up:

Γράψτε τα σχόλια σας εδώ:

https://elladasadespota.blogspot.com/2008/08/blog-post_24.html

χρειάζονται υποστήριξη για να αλλάξει ο νομος κιλτίδη που απαγορεύει πλέον να πάει ζώο έξω...

πωπω σφιχτηκε το στομαχι μου.... Ευτυχως αυτα ηταν τα τυχερα ζωακια.. ποσα αλλα πεθαινουν αβοηθητα!
Μπραβο σ¨αυτους που τα σωσανε:up:

υπεροχες φωτο δειχνουν οτι για ολα τα ζωακια υπαρχει ΕΛΠΙΔΑ οσο ασχημη κ να ειναι η κατασταση τους.αυτες τις φωτο θα πρεπε να τις στειλουμε στα υπουργεια για να δουν ποσο μακρυα ειμαστε απο την ευρωπη και τον πολιτισμο

Μας έγινε η καρδιά περιβόλι με τις φωτό. Κλαίμε με τη μαμά μου απο το πρωί και σκουπίζουμε μύξες... Πως μπορούν αυτοί οι άνθρωποι που φέρονται έτσι στα ζωα να κοιτούν τον εαυτό τους στον καθρέφτη; Πως ειναι δυνατόν να πιστεύουν ότι οι γάτες και οι σκύλοι είναι "αναλώσιμοι" (όπως άκουσα πρόσφατα από κάποιον και βγήκα απο τα ρούχα μου). Ώρες-ώρες σκέφτομαι μακάρι να μπορούσα να πάρω όλα τα ζωάκια που υποφέρουν στο σπίτι μου.... Γιατί αν μη τι άλλο, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ να ταλαιπωρούνται...
Τουλάχιστον οι άνθρωποι που τα έσωσαν έχουν συνείδηση και μπορούν και κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια...

υπεροχες φωτο δειχνουν οτι για ολα τα ζωακια υπαρχει ΕΛΠΙΔΑ οσο ασχημη κ να ειναι η κατασταση τους.αυτες τις φωτο θα πρεπε να τις στειλουμε στα υπουργεια για να δουν ποσο μακρυα ειμαστε απο την ευρωπη και τον πολιτισμο
Από την Ευρώπη; χαχαχαχαχα:lol: Στο θέμα των ζώων δεν πιστεύων ότι θα γίνουμε ποτέ Ευρώπη... Ή τουλάχιστον, για να μην ακούγομαι απαισιόδοξη, θα αργήσουμε πολύ. Ζούσα για ένα διάστημα στο εξωτερικό και δεν υπήρχε ούτε ένα αδέσποτο, για να μην αναφέρω την αγάπη και τη φροντίδα που απολάμβαναν τα κατοικίδια. Συνήθισε τόσο πολύ το μάτι μου να βλέπει σκύλους και γάτες με τα αφεντικά τους στα πάρκα που όταν πλέον επέστρεψαν στην Ελλάδα εδώ και ένα χρόνο βλέπω σκύλο και γάτα και αυτόματα κοιτάω γύρω του για τον ιδιοκτήτη. Με ξενίζει ακόμη που δε βλέπω κανέναν....

Παιδια μπορουμε να κανουμε και μια τετοια γκαλερυ καιγια οσα ζωα εχουν σωθει απο ελληνικα φιλοζωικα σωματεια? γιατι κι αυτα βαλλονται και εχουν κανει κι αυτα πολύ δουλεια. το θεμα ειναι να δουνε ολοι οτι τα ελληνικα φιλοζωικα σωματεια κανουν μια αξιολογη δουλεια αλλα πολλες φορες δεν αντεχουν οικονομικα και ετσι συνεχιζεται αυτη η δουλεια κι εξω νομιζω. και απο οτι βλεπω στη γερμανια εχουν τις δυνατοτητες ναβοηθουν αυτα τα ζωα που δεν εχουμε ευκολα εδω και βρισκουν και σπιτι... ειναι οπως η περιπτωση του Ληο.

Παιδια μπορουμε να κανουμε και μια τετοια γκαλερυ καιγια οσα ζωα εχουν σωθει απο ελληνικα φιλοζωικα σωματεια? γιατι κι αυτα βαλλονται και εχουν κανει κι αυτα πολύ δουλεια. το θεμα ειναι να δουνε ολοι οτι τα ελληνικα φιλοζωικα σωματεια κανουν μια αξιολογη δουλεια αλλα πολλες φορες δεν αντεχουν οικονομικα και ετσι συνεχιζεται αυτη η δουλεια κι εξω νομιζω. και απο οτι βλεπω στη γερμανια εχουν τις δυνατοτητες ναβοηθουν αυτα τα ζωα που δεν εχουμε ευκολα εδω και βρισκουν και σπιτι... ειναι οπως η περιπτωση του Ληο.
Στη Γερμανία πάντως πολλά φιλοζωικά σωματεία επιδοτούνται και από το κράτος. Οι άποροι πολίτες στην Αυστρία πέρνουν κρατικό επίδομα κράτος 300 ευρω το μήνα για τη φροντίδα του ζώου τους. Ελπίζω στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής πορείας να παραδειγματιστεί και το ελληνικό κράτος σχετικώς και πάνω από όλα ουσιαστικώς...

Στη Γερμανία πάντως πολλά φιλοζωικά σωματεία επιδοτούνται και από το κράτος. Οι άποροι πολίτες στην Αυστρία πέρνουν κρατικό επίδομα κράτος 300 ευρω το μήνα για τη φροντίδα του ζώου τους. Ελπίζω στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής πορείας να παραδειγματιστεί και το ελληνικό κράτος σχετικώς και πάνω από όλα ουσιαστικώς...

:lol: Συγνώμη για το γέλιο, δεν ειρωνεύομαι, αλλά στην Ελλάδα δεν επιδοτούνται ΚΑΝ οι άποροι για να επιβιώσουν, όχι τα ζώα τους... Christina E, είμαστε πολύυυυ μακριά από όλα αυτά, ας κάνουμε μόνοι μας όσα μπορούμε, όπως κάνουμε τόσα χρόνια, κι ας μην έχουμε απαιτήσεις από τους κοινούς κλέφτες να νοιαστούν για τα ζώα (όταν δεν νοιάζονται για τους πολίτες που τους ψηφίζουν...:/:)

Συμφωνώ τα μάλα!! Μόνοι μας οι πολίτες οτι κάνουμε...Απλά πρέπει σιγά-σιγά να αλλάξει και η παιδεία που δίνουμε στα παιδιά μας για τα ζώα.. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που για να μάθουν το αγοράκι τους να γίνει νταής το προτρέπουν να κλωτσάει ζώα...(τι άνθρωποι δηλαδή?).. Αυτά τα αγοράκια είναι οι μελλοντικοί "βασανιστές" του ΠΡΙΝ&ΜΕΤΑ...Εάν δεν αλλάξει η παιδεία δε θα αλλάξει τίποτα..

γι αυτο λεμε να κανουμε κανενα βιβλιο ζωοφιλιας για τα παιδια στο psychanimal και ζωοφιλικές βιβλιοθήκες

τι είπες τώρα 300 ευρώ για τα ζώα? εδώ όχι οι άποροι δεν τα πέρνουν αυτά για τον εαυτό τους αλλά ούτε και οι συνταξιούχοι που τα έχουν δουλέψει :lol:

είμαστε πολύ πίσω σε όλα και όπως λένε το ένα φαίρνει τάλλο αν δεν ξεπεράσουμε την μιζέρια μας δεν θα κάνουμε τίποτα:/:

Καλα παιδια μη το χαλασουμε το θεμα παλι με συζητησεις ας μεινει στο πριν και το μετα

συνχαρητήρια για την προσπάθεια..

δείτε όμως, ότι το βλέμα της γάτας εδώ, πριν και μετά είναι παραπλήσιο..
ένα μεγάλο γιατί..
241046-44-6131.jpg
,
241045-getattachment-834.jpg

υπάρχει μιά απορία, του φαίνεται ακατανόητο..

Το χρυσο μου...και που να δεις ενα που ειχαμε μαζεψε περυσι μια κυρια και ειχε πεσει σε ενα κατεστραμενο μηχανημα για τηγανισμα εστιατοριου που ηταν παρατημενο και ειχε κολλησει ολοκληρο λαδια.... το περιεθαλψε και μετα δε το ηθελε κανεις εδω

Καλά,αν εγώ ακουγα κανέναν να το πεί αυτο η απαντηση μου θά'ταν:α'στο διάολο μ@λ@κ@!:redface:Με συγχωρείτε,είμαι 11 ετών και πρέπει να μάθω να κρατάω τα νεύρα μου αλλά αυτά τα παραδείγματα ανθρώπων είναι ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!1:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back