Athanassia
Νεοφερμένο μέλος
Φυσικά αμέσως ντύθηκα, βγήκα σαν την τρελή να ψάχνω και βρήκα ένα πορτοκαλί ταλαιπωρημένο κουκλάκι. Ευτυχώς το έπιασα σχεδόν αμέσως!
Στην αρχή νόμιζα πως έχει μόνο ένα ματάκι αλλά τελικά μάλλον με θεραπεία λογικά θα γίνει καλά, απλά είχε πολύ υγρό, το καθάρισα απαλά όσο μπορουσα.
Έφαγε, ήπιε νερό με την ψυχή του και μετά μου γουργούρισε( καλά εκεί συγκινήθηκα εντελώς)!!!
Αύριο πρωί πρωί πάμε κτηνίατρο εννοειται.
Το πρόβλημά μου όμως είναι άλλο, αν υπάρχει κανένας ξενύχτης και γνωρίζει, ευχαριστώ εκ των προτέρων:
Η Σίσσυ μου δεν θέλει ούτε να με βλέπει. Όχι μόνο έκανε στο μικρό πχχχχ, αλλά έκανε μια ώρα να μπει σπίτι και ήταν στο μπαλκόνι και τώρα όποτε την πλησιάζω μου ξανακάνει πχχχχ.Το μικρό τρύπωσε σε μια γωνίτσα στο μπάνιο και έπεσε να κοιμηθεί, το άφησα να ηρεμίσει και να νιώσει άνετα με το χώρο.Με την άλλη τι να κάνω;Θα το συνηθίσει άραγε;;;
ΥΓ.Δεν ήξερα πως να ψάξω παρόμοια θέματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
α.μπραβο που μαζεψες το γατονι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanassia
Νεοφερμένο μέλος
Αχ που να 'ξερε πως κι εκείνη την είχαν βρει και την είχαν μαζέψει από την Εθνική οδό...
Hlianna
Διάσημο μέλος

Athanassia
Νεοφερμένο μέλος

Το πιο πιθανό να το κρατήσω, μόλις μου το έγραψες κι εσύ σχεδόν το σιγούρεψα μέσα μου
Σήμερα θα κοιμηθούμε ξεχωριστά, ο Γιώργος με τη μεγάλη στο δωμάτιο κι εγώ στο σαλόνι με το πιτσιρίκι!Τώρα έχει έρθει στο σαλόνι, κάθεται σε μια γωνίτσα και είναι ήσυχο. Με έχει μάθει ήδη και οταν του μιλάω σταματάει να νιαουρίζει. Ποπο είναι γλύκα σας λέω! Φωτογραφίες όταν φτιάξει το ματάκι 
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..μπραβο και απο μενα που το μαζεψες...το ματακι να το προσεξεις,διοτι μπορει να παθει ζημια αν δεν γινει θεραπεια..καλη τυχη στο μικρουλακι..
ΥΓ..ελπιζω το μπαλκονι να ειναι ασφαλες..ουκ ολιγα πεφτουν απο εκει..
Athanassia
Νεοφερμένο μέλος
Σε μια εβδομάδα θα είναι περδίκι. Βγάλαμε όλους τους ψύλλους και με λίγο κολλύριο το ματάκι θα είναι εντάξει. Η γιατρός είπε πως είναι μια χαρά. Α! Είναι αγοράκι ξέχασα να πω, περίπου 50 ημερών. Δε σταματάει να παίζει και λερώνει μόνο στην άμμο. H Σίσσυ σιγά σιγά το συνηθίζει, δεν έχουν γίνει και κολλητάρια, αλλά δείχνει πιο ήρεμη. Το καλύτερο όμως το κράτησα για το τέλος! Δεν ήθελα να τον δώσω, αλλά μας το ζήτησε ένας καλός φίλος οπότε θα μπορώ να τον βλέπω συχνά! Τέλος καλό, όλα καλά και νομίζω πως μπορεί να κλείσει το θέμα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..πωπω..ειναι και πανεμορφος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum