Προβλήματα με σπιτονοικοκύρηδες

παιδιά τώρα τι συζητάμε.δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Νομίζω η απόφαση του Πέτρου δεν ήταν απλά καθόλου καλά "ζυγισμένη" και απορώ ενώ είχε κάνει τόση προετοιμασία και ήθελε τόσο πολύ έναν γατούλη...
Ξαφνικά εμφανίστηκε το πρόβλημα με τα σκυλιά (το οποίο μέχρι τη μέρα της υιοθεσίας δεν είχε αναφερθεί) και κατόπιν το πρόβλημα με τον σπιτονοικοκύρη (και μη μου πει κανείς για ηλικίες και φοιτητές και τέτοια γιατί εμένα όλα τα παιδιά που υιοθέτησαν γατάκι είναι πολύ υπεύθυνοι απέναντί τους )

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πέτρο αφού η γάτα θα μένει μεσα στο σπίτι, γιατί δεν του λες οτι την έδωσες; Πως θα το καταλάβει;

Κι εμένα με παραξενεύει που παίρνεις τόσο εύκολα την απόφαση να τη δώσεις, δεδομένου οτι ξέρω πόσο ήθελες ένα γατάκι και πόση προετοιμασία είχες κάνει... Είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από την πρώτη φορά που είχε πει να τα διώξουμε τα κρύβαμε (ευτυχώς δεν ελέγχει το σπίτι) για να μη τα βλέπει και το θυμάτε.

Τώρα δε ξέρω τι θα γίνει, μάλλον θα συνεχίσουμε να τα κρύβουμε.
Είναι και αυτά εκ γενετής μεγαλωμένα σε σπίτι, αν βγουν στο δρόμο δε θα ζήσουν πάνω από μήνα. :(

Ό,τι και να γίνει πάντως θα φροντίσω να τους εξασφαλήσω το καλύτερο και με αγγελίες στο νετ.
Ευτυχώς με δύο ζώα μας καλύπτει η νομοθεσία, θα δείξει.

-petros
πως θα αποχωριζοσουνα αλλωστε αυτη τη φατσα;:happy:

Η απόφαση να τον δώσω ήταν η καλύτερη λύση για όλους. :(
Όσον αφορά τον γάτο θα μπορούσα π.χ. να τον έκρυβα άνετα από τον σπιτονοικοκύρη αλλά πάντα θα υπήρχε ο κίνδυνος να τον αποχωριστώ μαζί με τα σκυλιά. :/:

Από την άλλη δεν κατάφερα να τον βολέψω όπως περίμενα στο σπίτι. Δε πρόκειται με την καμία να συνυπάρξει με τα σκυλιά [έφερα σε επαφή κάθε σκύλο ξεχωριστά με τον γάτο και αυτό που έκαναν ήταν ο μεν σκύλος να ουρλιάζει για να του επιτεθεί (εγώ τον κράταγα) και ο δε γάτος να μένει ακίνητος, να φουντώνει η ουρά του και το τρίχωμά από το φόβο κοιτώντας με προσοχή ]. Έτσι τον είχα όλη μέρα στο πάνω δωμάτιο κλεισμένο (δεν έδειχνε μεν επιθυμία να βγει αλλά όπως και να χει δε μπορούσα να τον έχω για όλη του τη ζωή κλεισμένο εκεί- ήταν δύσκολο και για εμένα και για αυτόν), αν ήταν καλοκαίρι θα μπορούσα να του άνοιγα να βγαίνει στην ταράτσα με επιτήρηση.
Το να έφευγε το συντομότερο από το σπίτι ήταν η πιο εύκολη λύση και για εμένα και για αυτόν για να μη δεθεί ο ένας με τον άλλον.
(αν και τις πρώτες δύο μέρες που τον έδωσα μου έλλειπε, το δωμάτιο ήταν πάλι άδειο και άψυχο όπως πριν :( )

btw, παραθέτω και δύο από τα αναμνηστικά βιντεάκια που έχω κρατήσει :)

1. Σκαρφάλωμα στις κουρτίνες (τον άφηνα να ανεβαίνει μιας που δεν είχα πρόβλημα, ελπίζω να μην κάνει τα ίδια και εκεί που πήγε :redface: :P )
https://youtube.com/watch?v=HGKoUK5o-oQ

2. Ενώ διάβαζα στο κρεβάτι ερχόταν και καθόταν μέσα στα σταυρομένα πόδια μου και κοιμόταν :happy:
https://youtube.com/watch?v=ykvuG3R2xeM

Χαίρομαι που είναι καλά και εκεί που πήγε. :)

-petros

Mε τα σκυλάκια ενταξη;:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back