Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν μπορω να πω οτι εχω αλλαξει τους απειρους κτηνιατρους, αλλα τρεις που εχω γνωρισει και εχουν φροντισει τα γατια μου, κουμανταρουν μια χαρα και το θεμα των δοντιων τους, οπως και πρεπει εξαλλου. Δεν χρειαζεται να πας σε κλινικη, σε οποιονδηποτε κτηνιατρο και να πας, εκτος απο αυτον που ηδη πηγες εννοειται, θα αφαιρεσει το δοντακι που κουνιεται και οτι αλλο χρειαζεται ο γατουλης σου.
Ριξε και μια ματια στο θεμα που εχουμε εδω στο mycat και λεγεται "λιστα κτηνιατρων", ειμαι σιγουρη πως θα βρεις καποιον που να ειναι και κοντα σου.
Υ.Γ. Ειναι δουλεια που γινεται με ναρκωση, απλα στο λεω για να το εχεις υπ' οψιν σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JoanneMenace
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και τις πληροφοριες σας! Σιγουρα θα αλλαξω κτηνιατρο χωρις δευτερη σκεψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anthoulaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα με βοηθουσε και η γνωμη του κτηνιατρου μας, ευχαριστω

deb0rahh
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σε όλους και σε όλες!Δεν ξέρω αν υπάρχει το θέμα σε άλλο post.Αν ναι,μπορείτε να μού το στείλετε να διαβάσω πέντε πραγματάκια?Χθες παρατήρησα ότι η 3 χρονών γατούλα μου έχει χάσει τα κάτω της δοντάκια(κοπτήρες λέγονται τα μικρά δοντάκια μπροστά?) και ανησυχώ...Εν τω μεταξύ λείπουν και οι γιατροί λόγω διακοπών και ανησυχώ ακόμα περισσότερο...Το μόνο περίεργο σύμπτωμα είναι η ελαφριά της ξηροστομία.Καμιά ιδέα?Ευχαριστώ πολύ!
gorica
Νεοφερμένο μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

tsitsinel
Νεοφερμένο μέλος
σαν να έχουν μείνει κομματάκια..δεν φεύγει που δοκίμασα με υγρό πανάκι κ χαμομήλι..
είναι περισσότερο μπροστά,όχι όμως πάνω στα ούλα..πιο πολύ έξω έξω προς τα χείλια της..
αυτό θεωρείτε ουλίτιδα??ξέρει κάποιος να μου πεί??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sonia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παρόλο που είχα πάντα γάτες δεν ήταν κάτι που εχω αντιμετωπίσει. Εχει συνέλθει επαρκώς από τη νάρκωση, αλλά απλά κάθεται στο κρεβάτι και τρέχουν τα σάλια του. Μούσκεμα τα ποδαράκια του, μούσκεμα το σεντόνι. Αυτή η σαλόρρια είναι φυσιολογική μετά από τετοια επέμβαση; Εχει κανείς αντιστοιχη εμπειρία;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ναι συμβαίνει αυτό για κάποιες ώρες, όχι πάντα βέβαια αλλά μου έχει τύχει και μένα μετά από καθαρισμό.Παιδιά ο γατούλης μου 8 ετών, έκανε σήμερα καθαρισμό δοντιών και αφαίρεση 4 χαλασμένων δοντιώνΠαρόλο που είχα πάντα γάτες δεν ήταν κάτι που εχω αντιμετωπίσει. Εχει συνέλθει επαρκώς από τη νάρκωση, αλλά απλά κάθεται στο κρεβάτι και τρέχουν τα σάλια του. Μούσκεμα τα ποδαράκια του, μούσκεμα το σεντόνι. Αυτή η σαλόρρια είναι φυσιολογική μετά από τετοια επέμβαση; Εχει κανείς αντιστοιχη εμπειρία;
Πιστεύω μέχρι αύριο θα του έχει περάσει, αν όχι επικοινώνησε με τον κτηνίατρό σου μήπως και πρέπει να τον ξαναδεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irinio
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σας! Βλέπω κόκκινη γραμμή στα ούλα κοντά στα δόντια και στο γατάκι μου 9 μηνών και στην γάτα μου 3,5 χρονών. Δεν έχουν συγγένεια. Τι μπορώ να κάνω για θεραπεία για μη φθάσουμε σε προχωρημένη ουλιτιδα; ευχαριστώ! !!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το καλύτερο θα ήταν να τα έβλεπε κτηνίατρος και να σου έλεγε. Μια όμως και ρωτάς, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το plaque off σαν πρόληψη. Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το θέμα για να δεις περισσότερες πληροφορίες.Γειά σας! Βλέπω κόκκινη γραμμή στα ούλα κοντά στα δόντια και στο γατάκι μου 9 μηνών και στην γάτα μου 3,5 χρονών. Δεν έχουν συγγένεια. Τι μπορώ να κάνω για θεραπεία για μη φθάσουμε σε προχωρημένη ουλιτιδα; ευχαριστώ! !!
΄Οταν όμως χρειάζεται θεραπεία, κατάλληλος είναι μόνον ο κτηνίατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Irinio
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ πολυ για την συμβουλή!Το καλύτερο θα ήταν να τα έβλεπε κτηνίατρος και να σου έλεγε. Μια όμως και ρωτάς, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το plaque off σαν πρόληψη. Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το θέμα για να δεις περισσότερες πληροφορίες.
΄Οταν όμως χρειάζεται θεραπεία, κατάλληλος είναι μόνον ο κτηνίατρος.![]()
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Για αρχη επισκεψη στον κτηνιατρο και τακτικο βουρτσισμα με οδοντοκρεμες για γατες.Γειά σας! Βλέπω κόκκινη γραμμή στα ούλα κοντά στα δόντια και στο γατάκι μου 9 μηνών και στην γάτα μου 3,5 χρονών. Δεν έχουν συγγένεια. Τι μπορώ να κάνω για θεραπεία για μη φθάσουμε σε προχωρημένη ουλιτιδα; ευχαριστώ! !!
Irinio
Νεοφερμένο μέλος
Με οδοντόβουρτσα, κ αν δεν κάθεται ;Για αρχη επισκεψη στον κτηνιατρο και τακτικο βουρτσισμα με οδοντοκρεμες για γατες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 30 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool