kuyzo
Νεοφερμένο μέλος
Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
30-06-10
11:34
Εδώ και 5-6 μέρες έχω υιοθετήσει ένα μικρό μαύρο γατάκι. Ακόμα δεν πρόλαβα να σας τον συστήσω αλλά το προβλήματα επείγουν. Τις πρώτες 2 μέρες όλα ήταν οκ τον άφησα από μόνο του να προσαρμοσθεί ,να μάθει τι είναι που και όλα καλά. Τις τελευταίες δύο μέρες παρατηρώ ότι προσπαθεί να γρατζουνίσει στην περιοχή του προσώπου όταν έρχεται να με δαγκώσει για να παίξει. Επίσης , πάει στην άμμο του αλλά δεν τα σκεπάζει όπως έκανε στην αρχή , τον βάζω να τα μυρίσει αλλά τα αγνοεί. Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια συμβουλή ; Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΞένιαΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
30-06-10
11:56
Καλημέρα Θωμά. Τι κάνετε; Ο γατούλης το έκανε και σε μένα αυτό όσο τον φιλοξενούσα όταν τον έβαζα κοντά στο πρόσωπό μου, αλλά χωρίς να βγάζει νυχάκια. Περισσότερο μου φάινόταν ότι προσπαθούσε να μου κάνει ένα είδος χαδιού. Μήπως ο στόχος του δεν είναι να σε γρατζουνίσει αλλά να κάνει το ίδιο που έκανε και σε μένα; Πιθανώς να μην έχει ακόμα αίσθηση ότι τα νυχάκια του είναι όπλα που μπορούν να σας τραυματίσουν. Αν θέλεις, μπορώ να έρθω να τα κόψουμε. Πρόσπάθησε να τον κάνεις να καταλάβει ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή. Κάθε φορά που πάει να στο κάνει λέγε του όχι με έντονη φωνή και αμέσως μετά απομάκρυνέ τον για λίγο. Όσο για την άμμό τι να σου πω. 20 μέρες που τον είχα τα σκέπαζε κάθε φορά. Οι μόνες φορές που δεν το έκανε ήταν μια φορά που ήταν κάπως νερουλά και άλλη μια φορά που δεν είχα προλάβει να καθαρίσω έγκαιρα την άμμο του και είχε και προηγούμενες ακαθαρσίες μέσα. Μήπως είναι κάπως νερουλά και σιχαίνεται; Ο αλήτης πάντως δεν σκεπάζει τα δικά του όταν είναι έτσι. Προσπάθησε να καθαρίζεις την άμμο καθημερινά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kuyzo
Νεοφερμένο μέλος
Ο Θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
30-06-10
12:09
Καλημέρα Ξένια , όχι τα κακάκια του είναι μια χαρά ,απλά από την Δευτέρα μετά τον κτηνίατρο είναι κάπως περίεργος . Την μια είναι ήρεμος π.χ. χθες βράδυ όταν ηρέμησε κοιμηθήκαμε μαζί χωρίς κάποιο πρόβλημα αλλά σε κάποιες φάσεις τρελαίνεται και γρατζουνάει κ δαγκώνει . Του φώναξα όχι και μη , χτύπησα και παλαμάκια για να του τραβήξω την προσοχή αλλά τίποτα μετά από ένα δευτερόλεπτο πάλι τα ίδια.
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΞένιαΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
30-06-10
12:40
Μάλλον του στοίχισε ο κτηνίατρος
περισότερό από ότι στοίχισε στο.. πορτοφόλι σας! Όταν τρελαίνεται όπως λές και σας δαγκώνει και σας γρατζουνάει λέγε του όχι και απομόνωσε τον για λίγο στο "δωμάτιο" του ή στο μπάνιο. Ίσως να αγχώθηκε από τον κτηνίατρο, ίσως και να προσπαθεί να τεστάρει την αντοχή σας, ίσως είναι ακόμα και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα και το καινούργιο περιβάλλον. θεωρώ ότι αυτού του είδους η "τιμωρία" θα έχει σύντομα αποτελέσματα. Φροντίστε όμως η συμπερίφορά σας να είναι σταθερή κάθε φορά που επαναλαμβάνεται η αναρμοστη συμπεριφορά του. Τι κάνει ο μικρός μαυρούλης μου; Εκτός απο το να σας βασανίζει... μεγάλωσε καθόλου; Στείλε καμιά φωτο αν έχεις. Αν θέλεις μπορώ να περάσω την Παρασκευή να κόψουμε τα νυχάκια για να μην σας γρατζουνάει
περισότερό από ότι στοίχισε στο.. πορτοφόλι σας! Όταν τρελαίνεται όπως λές και σας δαγκώνει και σας γρατζουνάει λέγε του όχι και απομόνωσε τον για λίγο στο "δωμάτιο" του ή στο μπάνιο. Ίσως να αγχώθηκε από τον κτηνίατρο, ίσως και να προσπαθεί να τεστάρει την αντοχή σας, ίσως είναι ακόμα και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα και το καινούργιο περιβάλλον. θεωρώ ότι αυτού του είδους η "τιμωρία" θα έχει σύντομα αποτελέσματα. Φροντίστε όμως η συμπερίφορά σας να είναι σταθερή κάθε φορά που επαναλαμβάνεται η αναρμοστη συμπεριφορά του. Τι κάνει ο μικρός μαυρούλης μου; Εκτός απο το να σας βασανίζει... μεγάλωσε καθόλου; Στείλε καμιά φωτο αν έχεις. Αν θέλεις μπορώ να περάσω την Παρασκευή να κόψουμε τα νυχάκια για να μην σας γρατζουνάειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kuyzo
Νεοφερμένο μέλος
30-06-10
17:03
Μια χαρά είναι μεγάλωσε λιγάκι αυτός αλλά η κοιλίτσα του πολύ περισσότερο , σε λίγο θα την σέρνει
. Αν υπήρχε τρόπος να μείνει έστω και 5 δευτερόλεπτα σε μια θέση θα τον έβγαζα φωτογραφία αλλά είναι κάπως αδύνατον. Για Παρασκευή αν όντως μπορείς πέρνα μια βόλτα να πιούμε ένα καφεδάκι σπίτι θα είμαστε όλη μέρα λογικά.
. Αν υπήρχε τρόπος να μείνει έστω και 5 δευτερόλεπτα σε μια θέση θα τον έβγαζα φωτογραφία αλλά είναι κάπως αδύνατον. Για Παρασκευή αν όντως μπορείς πέρνα μια βόλτα να πιούμε ένα καφεδάκι σπίτι θα είμαστε όλη μέρα λογικά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum