Προβλήματα συμπεριφοράς

spongebob21

Νεοφερμένο μέλος

Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα.
Eχω σοβαρο προβλημα με την γατα μου.
Χθες ξαφνικα στα καλα καθουμενα εκει που ηταν αγαπημενα με το μικρο της θηλυκο ( ειναι 5 μηνων το μικρο κ το εχουμε κρατησει) ΤΙναζεται του δινει μια γρατζουνια το δαγκωνει του εσκισε το ματι γενικα το γεμισε πληγες το κυνηγαγε γυρω γυρω απο το σαλονι αυτο εκανε κακα παντου............... απο το φοβο του κ γενικα το ξεσκισε!!!
Πηγα να παρω το μικρο κ μου εδωσε μια γρατζουνια πρωτη φορα που μου εβγαλε αιμα!!! Τα χωρισα κ σημερα το πρωι που τα εβαλα ξανα μαζι πηγε η γατα μου το εγλυψε κ ξαφνικα παλι τα ιδια το κυνηγαγε να το ξεσκισει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορω να καταλαβω τη σημαινει!! Ειναι στειρωμενη η γατα μου αυτο οχι ακομα ειναι κ μικρο βεβαια, τι μπορει να εγινε εχετε καποια ιδεα??
Δεν ξερω τι να κανω η γατα μου ειναι τρομερα εκνευρισμενη κ δεν την πλησιαζει κανεις..
Η μητερα μου της εδωσε ξυλο κ τωρα φοβομαστε να την πλησιασουμε!!!!!!!!!!!!
Πως ειναι δυνατον να αλλαξε η συμπεριφορα της??
Και αυτο το καημενο ειναι τοσο ησυχο τρεμη απο το φοβο του, ειναι απο τα καλυτερα γατακια που ειχα ποτε...
Τι να κανω ??!!!!!!!!! help!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eχω σοβαρο προβλημα με την γατα μου.
Χθες ξαφνικα στα καλα καθουμενα εκει που ηταν αγαπημενα με το μικρο της θηλυκο ( ειναι 5 μηνων το μικρο κ το εχουμε κρατησει) ΤΙναζεται του δινει μια γρατζουνια το δαγκωνει του εσκισε το ματι γενικα το γεμισε πληγες το κυνηγαγε γυρω γυρω απο το σαλονι αυτο εκανε κακα παντου............... απο το φοβο του κ γενικα το ξεσκισε!!!
Πηγα να παρω το μικρο κ μου εδωσε μια γρατζουνια πρωτη φορα που μου εβγαλε αιμα!!! Τα χωρισα κ σημερα το πρωι που τα εβαλα ξανα μαζι πηγε η γατα μου το εγλυψε κ ξαφνικα παλι τα ιδια το κυνηγαγε να το ξεσκισει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν μπορω να καταλαβω τη σημαινει!! Ειναι στειρωμενη η γατα μου αυτο οχι ακομα ειναι κ μικρο βεβαια, τι μπορει να εγινε εχετε καποια ιδεα??
Δεν ξερω τι να κανω η γατα μου ειναι τρομερα εκνευρισμενη κ δεν την πλησιαζει κανεις..
Η μητερα μου της εδωσε ξυλο κ τωρα φοβομαστε να την πλησιασουμε!!!!!!!!!!!!
Πως ειναι δυνατον να αλλαξε η συμπεριφορα της??
Και αυτο το καημενο ειναι τοσο ησυχο τρεμη απο το φοβο του, ειναι απο τα καλυτερα γατακια που ειχα ποτε...
Τι να κανω ??!!!!!!!!! help!!!!!!!!!!!!

H μητερα σου την εδειρε γιατι επιτεθηκε στο μικρο?? Μηπως γι αυτο αντιδραει ετσι?? επειδη καποιος την εδειρε? κ οταν λες την εδειρε?? ελπιζω να μην την πονεσε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οταν εννοω την εδειρε εννοω της εδωσε μια στον ποπο δεν της δινουμε ξυλο!! Αν ειναι δυνατον!
Το θεμα ειναι πως αλλαξε ετσι συμπεριφορα !!!
το μικρο ειναι στον γιατρο κ μπορει να χασει το ματι του!!!!!!!!!!!
Οποιος ξερει κατι μου λεει
Ευχαριστω

Οταν εννοω την εδειρε εννοω της εδωσε μια στον ποπο δεν της δινουμε ξυλο!! Αν ειναι δυνατον!
Το θεμα ειναι πως αλλαξε ετσι συμπεριφορα !!!
το μικρο ειναι στον γιατρο κ μπορει να χασει το ματι του!!!!!!!!!!!
Οποιος ξερει κατι μου λεει
Ευχαριστω

μηπως δεν νιωθει καλα??? καλο ειναι να κανετε μια επισκεψη στο κτηνιατρο σας!:)
Περαστικα στο μικρουλι!:/::/:

Απάντηση: Προβλήματα Συμπεριφοράς

η συμπεριφορα αυτη οντως μπορει να κρυβει καποιο προβλημα.κριμα το μικρο.μεχρι να δεις ομως τι ακριβως συμβαινει μην τα αφηνεις μαζι.εγω στην θεση σου θα προσπαθουσα να θυμηθω ολες τις προηγουμενες μερες μηπως εντοπισω κατι.

Είναι λογική συμπεριφορά κάποιες μάνες (έστω και στειρωμένες) αν διώχνουν τα μικρά.:/: Μπορεί να το βλέπει ανταγωνιστικά, μπορεί οτιδήποτε.

Μπορεί να της περάσει μπορεί και όχι, την σίγουρη αιτία κανείς δεν μπορεί να σας την πεί. Ίσως αν στειρωθεί και το μικρό να ξαναβρούν τις ισορροπίες....μέχρι τότε καλύτερα να τις προσέχετε.

Το ξύλο ή η μεροληψία σίγουρα δεν βοηθάει.....

Απάντηση: Προβλήματα Συμπεριφοράς

οταν ημουν μικρη η μαμα μου ειχε ζευγαρωσει την γατα μας την σαρα κ τα μωρα τα προσεχε παρα πολυ μεχρι που οταν εφτασαν 4 μηνων τα ζηλευε τρομερα γιατι κ μεις ως παιδακια μονο μαζι τους ασχολουμασταν...αποτελεσμα ενα μεσημερι πεταξε κ τα τρια απο το μπαλκονι ευτυχως δν επαθαν τιποτα αλλα μετα απο λιγο καιρο αναγκαστηκαμε να τα δωσουμε σε αλλα σπιτια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back