Προβλήματα... τόσα πολλά...

xaroula

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η xaroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 206 μηνύματα.
Καλησπερα λοιπον τον τελευταιο καιρο τα προβληματα με κηνυγανε...Χθες αφου μου πανε οτι το γατακι που φιλοξενω δεν το θελουν,εγινε και κατι αλλο πολυ πιο ασχημο.Ηθελα να παρω απο το πετ-σοπ που frontline για τις γατες μου και μου δωσανε ενα αλλο διοτι εκεινην την ωρα δεν ειχανε αυτο που ηθελα.Σπιτι μου ειδα την απαγορευση για γατες και οτι αυτο ηταν για σκυλους.Πηρα τηλ απο κει που το πηρα και μου πανε οτι κανει και για γατες και οτι εχουν ψεκασει και αλλες γατες μ αυτο.Το σπρευ λεγοταν "defendog spray".To βραδυ οι γατες μου ειχαν σπασμους,τρεμανε και ειχανε πυρετο.Πηρα ξανα τηλ και μου πε οτι ηταν κρυωμα και να τους δωσω depon αναβραζον 1mg στο καθενα.Το πρωι η γατα εβγαλε αιμα απο πισω και τις πηγα σηκωτες στον κτηνιατρο.Αυτος μου πε οτι το depon ειναι τοξικο οπως και ολα τα αναλγητικα κανουν κακο στις γατες.Επισεις μου πε οτι επαθαν δηλητηριαση απο το φαρμακο(σπρευ)που τους εδωσα.Τους εβαλε ορο και τους εκανε ενεσεις.Τα γατακια μετα απο αυτο κινδυνευουν να παθουν νεφρικη ανεπαρκεια και αυτην την στιγμη η μεγαλη ειναι πιο χαλια απο ολα.Δεν μπορει να περπατησει αλλα ουτε και να κανει την αναγκη της.Το απογευμα θα ξαναπαει κτηνιατρο για να παρει κι αλλο ορο.ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ...:cry: :cry: :cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τρελαθώ, μα τι κάνουν οι άνθρωποι για να πουλήσουν...!:mad: Μην ξανακούσεις κανέναν άσχετο κοπέλα μου, κατευθείαν στο κτηνίατρο άλλη φορά. Κι άλλωστε οι ψύλλοι θα μπορούσαν να περιμένουν μια δυο μέρες δε θα γινόταν τπτ. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Περιμένουμε νέα σας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά είναι σοβαροί!!!!!!!!:mad: :mad:
Και εσύ βρε γλυκιά μου αντί να πάρεις τον κτηνίατρο, πήρες αυτούς αφού είδες πόσο ανεύθυνοι είναι?
Ίσως κάποιος δικηγόρος να ξέρει περισσότερα για να σε βοηθήσει, αλλά εγώ σίγουρα θα το έψαχνα για μήνυση...:mad:
Εύχομαι να είναι περαστικά....:(

Ηταν 1 το βραδυ οταν εκδηλωσανε συμπτωματα και ειχα το κιν απο το ατομο που μου το δωσε.Ακουσα και κατι ωραιο.Μου πε να μην πω το ονομα του/της για οτι εγινε πουθενα για να μην κλεισει το μαγαζι

Ηταν 1 το βραδυ οταν εκδηλωσανε συμπτωματα και ειχα το κιν απο το ατομο που μου το δωσε.Ακουσα και κατι ωραιο.Μου πε να μην πω το ονομα του/της για οτι εγινε πουθενα για να μην κλεισει το μαγαζι
Αν θέλουν να διατηρούν μαγαζιά που έχουν να κάνουν με ζωντανές ψυχούλες να προσέχουν τί δίνουν... αλλιώς να κάτσουν σπίτια τους και όταν κάνουν την μ#$#%&α να δέχονται και τις συνέπειες!!!:mad: :mad: :mad:
Συγνώμη αν γίνομαι κακιά, αλλά μου την δίνουν κάτι τέτοια.....:/:

Έλεος βρε παιδια... Τώρα εσύ κανονικά πρέπει να της κάνεις δυσφήμηση το μαγαζί αλλά τεσπα...

Δεν γινεσαι κακια καθολου μαλιστα επρεπε να με δεις τι νευρα ειχα με την @@φιλη μου που μου παρατησε το γατι και ακομα πιο @@@@@ατομο που μου δηλητηριασε της γατες.Αν χειροτερεψουν τα γατια μου δεν θα ξαναδει κοσμο στο μαγαζι μην πω οτι ισως να δει και κανενα ενταλμα απο εισαγγελεα στην πορτα της με το καλημερα.Εχε χαρη που αυτην την στιγμη ασχολουμε με την υγεια τους και δεν εχω χρονο για τπτ αλλο.

Μα καλά τόοοση ενευθυνότητα? Δεν εχεις κυρά μου frontline, γιατί πρέπει να μου δώσεις ένα άλλο που δεν κάνει? Καλά έπρεπε να πέσει σε μένα αυτή...

παιδιά αυτό είναι σοβαρό!!!:mad: :mad: :mad:
Αυτή μπορεί να το ξανακάνει και σε άλλον και το έχει κάνει ήδη στο παρελθόν εφ όσον είπε ότι το έχει ξαναδώσει για γάτες και δεν πειράζει!!
Το θέμα είναι λυπηρό που συνέβει σε σένα αυτό, αλλά θα είναι κρίμα να συμβεί και σε κάποιον άλλο που πάνω στην άγνοια του θα την εμπιστευτει!!!
τέτοιοι άνθρωποι είναι επικύνδινοι!!!:down: :down: :down:

Περαστηκά για τις γατούλες σου Χαρούλα μου, αλλά γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να το αφήσεις έτσι...Τουλάχιστον πές μας ποιά είναι να ξέρουμε ! Ακου θράσος να σου πει κιόλας να μην το πείς!...Ας πρόσεχε!!!

Παιδια ειναι στην Πατρα το πετ-σοπ.Το ατομο το χε δωσει στις δικες του γατες και λεει δεν παθανε τιποτα.Τωρα ξαναπηγανε στον κτηνιατρο για την 2η δωση ορο.Ελπιζω να μην παθουν κατι ποιο σοβαρο οπως π.χ νεφρικη ανεπαρκεια...ελεος τι αλλο θα τους συμβει!

Ποιο μαγαζι ειναι στην πατρα ?

Ενα μαγαζι κοντα στα τει

Α δεν ξερω καθολου απο εκει οπως και να εχει μην την αφησεις ετσι τραβα της μια μηνυση να ειναι ολη δικια της

ειναι απαραδεκτοι!μην εμπιστευεσαι κανενα περα απο τον κτηνιατρο σου.και μην τους αφησεις ετσι.ακομα και αν δεν βγει κατι με μηνυσει δυσφημησε τη οπου σταθεις και οπου βρεθεις

Εγω ξερω οτι η γατα μου δεν λεει να συνελθει(η μεγαλη)και της δινω κονσερβα με το χερι.Παρουσιασε και κολιτιδα αλλα δεν ξερω αμα ειναι απο την δηλητηριαση.Το φαρμακο αυτο τους κλωνιζει το νευρικο συστημα γι αυτο και περπατανε τρεμοντας.Η μεγαλη δεν βγαινει καθολου εξω απο το κρεβατακι της:(

τα καημένα τι τραβάνε για μια μα#$%&*#!!!!!!!!:( :mad: :mad:

καλα αυτος ο κοσμος πρεπει να ναι 99% μ.......ς!!!:mad: :mad: :mad: :mad:
ο καθε ......... παει κι ανοιγει ενα petshop κι ας μην ξερει ουτε καν τι πουλαει!!! και σου λεει χ.......α αν θα ψωφησει και κανα ζωο εξαιτιας μου.:cool:

Τόση ανευθυνότητα πια; Κανένα έλεος για το κέρδος; Τι να πω, δεν ξέρω. Άλλωστε είναι λίγο...:mad:

Xaroula, εύχομαι τα γατάκια σου να αναρρώσουν το γρηγορότερο!!!

Eιναι καλυτερα τωρα για την μεγαλη φοβαμαι περισσοτερο(ακομα και το ενδεχομενο της νεφρικης ανεπαρκειας)αλλα δειχνουν καλυτερα...Αυριο ευχομαι να ξυπνησω και να παιζουνε χαρουμενα...

Περαστικά σας. Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτή η περιπέτεια.:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back