dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος
Η dorothea_v αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
11-05-16
18:40
Παιδια καλησπέρα η γατούλα μου γέννησε 4 γατάκια και σήμερα έγιναν ακριβώς 3 εβομάδων τα ματακια τους έχουν ανοίξει και τα μικρούλια έχουν αρχίσει να γίνονται ζωηρά. Παρατηρώ όμως πως όλα αλληθωρίζουν και συγκεκρίμενα τα δυο δυδιμακια. είναι ανησυχιτικό ή φυσιολογικό καθώς είναι ακόμα μικρά? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
11-05-16
22:58
Καλησπέρα και από μένα . Να βάλω και άλλο ένα ερώτημα στο θεμα αυτό που αφορά ενήλικα γάτο ? Κάποιες φορές πάνω στο παιχνίδι χτυπάει τη μουσούδα του 'όταν παίρνει στροφή σε καμία πόρτα ή τραπεζάκι . Είναι φυσιολογικό ? Ή μπορεί να υπάρχει θέμα με την όραση του ???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dorothea_v
Νεοφερμένο μέλος
Η dorothea_v αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
11-05-16
23:31
Μπορω να σου πω μια ανάλογη περιπτωση μιας γνωστης μου η οποια ειχε γατουλα και συναιβεναι ακριβως αυτο που περιγραφεις αλλα τακτικα οχι μονο στο παιχνιδι επεφτε συνεχώς πανω στα επιπλα ο κτηνιατρος της διεγνωσε ολικη τυφλωση και την συμβουλεψε να της κανει ευθανασια γτ η γατουλα δεν ειχε ουτε λεπτο την ησυχια της. Δε θελω να σε τρομοκρατησω μπορει να το κανει απο ενθουασιαμο και ταχυτητα πανω στο παιχνιδι.
12-05-16
23:18
Μπορω να σου πω μια ανάλογη περιπτωση μιας γνωστης μου η οποια ειχε γατουλα και συναιβεναι ακριβως αυτο που περιγραφεις αλλα τακτικα οχι μονο στο παιχνιδι επεφτε συνεχώς πανω στα επιπλα ο κτηνιατρος της διεγνωσε ολικη τυφλωση και την συμβουλεψε να της κανει ευθανασια γτ η γατουλα δεν ειχε ουτε λεπτο την ησυχια της. Δε θελω να σε τρομοκρατησω μπορει να το κανει απο ενθουασιαμο και ταχυτητα πανω στο παιχνιδι.
Δεν είναι συχνό το φαινόμενο και δεν έχω άλλα ανησυχητικά δείγματα . Το ανέφερα περισσότερο γιατί ήθελα να μάθω αν συμβαίνει γενικά στα γατιά . Θέλω να δω αν είναι ένας συνηθισμένος γάτος που του συμβαίνουν συνηθισμένα πράγματα .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki