Προβληματάκι με το νερό...

sniarf

Νεοφερμένο μέλος

Η sniarf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Εχω ενα γατουλη 1+1/2 περιπου ετων...Εχει αρχισει μια κακη συνηθεια που ειχαμε παρατηρησει και στο παρελθον αλλα μετα την εκοψε και τωρα παλι τα ιδια! Λοιπον... Παιζει με το μπολακι για το νερο. Πειραζει λιγο το νερο και μετα το μπολακι.Το μετακινει οπου να ΄ναι και ο σκοπος του ειναι να το ριξει ολο απ'εξω.. Μια χαρα τα καταφερνει πλεον γιατι εχει και τη δυναμη να γυρισει το μπολακι (την πρωτη περιοδο που εκανε το ιδιο απλα μπορουσε να το συρει). Αλλαξαμε μπολακι (και σχημα και υλικο) αλλα παλι τα ιδια!Ολο το νερο εξω! Προσπαθησα να βρω μια θεση για το μπολακι ωστε να σφηνωνει και να μην το κουναει αλλα αφου γυρισα σπιτι παλι ολα εξω!!! σκεφτηκα να το κολλησω με διπλη οψεως ταινια, αλλα δε νομιζω να βολεψει! Η βλακια ειναι οτι του βαζεισ φρεσκο νερο και σε 5 λεπτα το εχει χυσει ολο εξω και μετα δεν εχει νερο να πιει και ανεβαινει στον παγκο τησ κουζινας και πινει απο τα βρωμικα...!!!!

Τι λετε να φταιει? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν νομίζω πως φταίει κάτι, απλώς το έχει βρει σαν παιχνίδι και του αρέσει! :P
Έχεις δοκιμάσει μπωλ με βάση; Είναι κάπως έτσι:
41QFWTcwpSL._SS400_.jpg

...και λογικά θα βρεις σε κάποιο πετ σοπ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον τελευταιο καιρο και η Μυρτουλα παει και παιζει με το νερακι της.Ευτυχως της το εχω σε πηλινο κεσαδακι απο γιαουρτι και λογο βαρους δεν μπορει να το αναποδογυρισει.Το σκουνταει ομως με τα μπροστινα ποδαρακια και το φερνει στην μεση της κουζινας(στο δρομο χυνει και το μισο).Γενικα παντα ηταν δυσκολη με το νερο.Αν και της πλενω καθε μερα το κεσεδακι της και της βαζω εμφιαλωμενο,αυτη καθεται και το κοιταει με τις ωρες(δεν ξερω τη βλεπει μεσα) και η βαζει μεσα το ποδαρακι η το σκουνταει.Μαλλον το θεωρει παιχνιδι, δεν μπορω να το εξηγησω διαφορετικα.Το μονο νερακι που ευχαριστιεται ειναι το τρεχουμενο της βρυσης.Της ανοιγω την βρυση να τρεχει λιγο και πινει οσο θελει. :)

είχαμε το ίδιο πρόβλημα με τη Μαφαλντιν (καλα αυτή βουτάει και στη μπανιέρα όταν κανουμε μπάνιο:lol:) και πήραμε αυτά τα μπωλακια με βάση. Βαζουμε και στα 2 νερό και είμαστε καλλυμένοι,δεν μπορεί να το χύσει απλά καμμια φορά βουτάει το ποδαράκι της μέσα..(για να μην ξεχνιόμαστε;))

Δεν έχω δει ποτέ τέτοια μπολάκια!:blink: Απ' την άλλη δεν το 'χω ψάξει και πολύ...

Τον τελευταιο καιρο και η Μυρτουλα παει και παιζει με το νερακι της.Ευτυχως της το εχω σε πηλινο κεσαδακι απο γιαουρτι και λογο βαρους δεν μπορει να το αναποδογυρισει.

Αυτό καλύτερα να το προσέχεις. Μου έχουν σπάσει πήλινο κεσεδάκι παλιά. Δεν είναι πρόβλημα το κεσεδάκι βέβαια, αλλά μπορεί να τραυματιστεί αν τα θραύσματα είναι αιχμηρά. Το λέω επειδή έχω πικρή πείρα.:( Καλύτερα προτίμησε τα άθραυστα σκεύη.

@ aretha Πιστευω οτι και αυτο βολτα θα το παει!!!Δε ξερω βεβαια αν βαλω και στα δυο νερο, ισως να ειναι πολυ βαρη και να μη το "εχει"!

@ niki Ειναι σα να περιγραφω εγω το δικο μας γατο! Ακριβως το ιδιο! Εκτος της βρυσης! Οταν ανοιγει βρυση χανετε ο μικρος! :up:

@ ruko Συμφωνω με την επικυνδυνοτητα του πηλινου! Εδω εχω κοπει εγω απο τετοια θραυσματα! (Πιο χαζος ειμαι απο γατο :lol:)

Εγώ πάντως έχω ένα πήλινο το οποίο ειναι αρκετά βαρύ και δεν μπορεί να το αναποδογυρίσει. αν επιλέξεις κάτι αρκετά βαρύ πιστεύω δεν θα ειναι πρόβλημα.

Δεν είναι τόσο θέμα μην το αναποδογυρίσει. Το πρόβλημα είναι να μην έρθει το γατί φορτσάτο (ξέρεις, τις ώρες που τα πιάνει η λύσσα τους):P και στείλει το πήλινο στον τοίχο. Έτσι έγινε στην περίπτωσή μου. Τα υπόλοιπα, για το χυλό και το γιαούρτι, τα ξέρετε.:lol: Εκτός αν τα γατιά σας είναι πολύ ήσυχα.

Μπολ για νερό

Κορίτσια, εγώ έχω πάρει ένα μπολ ανοξείδωτο που έχει από κάτω λάστιχο / καουτσουκ και δεν γλιστράει με τίποτε! όσο και να προσπαθεί ο Φιντελ, το΄χει και αυτός το χούι:mad:, το νερό μένει στη θέση του!!:rolleyes:
Βλέπε φωτό!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• napfpraegung_24870_gross.jpg
    napfpraegung_24870_gross.jpg
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 47
Κι εγώ αυτό με το λάστιχο έχω. Δεν κουνιέται από τη θέση του ;)

Απο τα τρια γατάκια μου, μονο ο Ρου σκορπιζει ετσι τον πανικο με το νερο. Δεν ειχα βρει λυση μεχρι που πηρα κατι μπολ τεραστιων διαστασεων για σκυλαρους και ο κακομοιρης ο Ρου βρηκε τον διαβολό του.
Αλλά τώρα μου λείπει που τον έβλεπα να παίζει με τις ώρες με το μπωλ του. Ηταν πολυ αστείος
Τώρα πια μόνο "σκάβει" καλά καλά γύρω από το μπωλ (για να βρει το φρεσκο το νεράκι στο βάθος:lol: :lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back