sniarf
Νεοφερμένο μέλος
Τι λετε να φταιει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Έχεις δοκιμάσει μπωλ με βάση; Είναι κάπως έτσι:
...και λογικά θα βρεις σε κάποιο πετ σοπ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
) και πήραμε αυτά τα μπωλακια με βάση. Βαζουμε και στα 2 νερό και είμαστε καλλυμένοι,δεν μπορεί να το χύσει απλά καμμια φορά βουτάει το ποδαράκι της μέσα..(για να μην ξεχνιόμαστε
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Απ' την άλλη δεν το 'χω ψάξει και πολύ...Τον τελευταιο καιρο και η Μυρτουλα παει και παιζει με το νερακι της.Ευτυχως της το εχω σε πηλινο κεσαδακι απο γιαουρτι και λογο βαρους δεν μπορει να το αναποδογυρισει.
Αυτό καλύτερα να το προσέχεις. Μου έχουν σπάσει πήλινο κεσεδάκι παλιά. Δεν είναι πρόβλημα το κεσεδάκι βέβαια, αλλά μπορεί να τραυματιστεί αν τα θραύσματα είναι αιχμηρά. Το λέω επειδή έχω πικρή πείρα.
Καλύτερα προτίμησε τα άθραυστα σκεύη.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sniarf
Νεοφερμένο μέλος
@ niki Ειναι σα να περιγραφω εγω το δικο μας γατο! Ακριβως το ιδιο! Εκτος της βρυσης! Οταν ανοιγει βρυση χανετε ο μικρος!

@ ruko Συμφωνω με την επικυνδυνοτητα του πηλινου! Εδω εχω κοπει εγω απο τετοια θραυσματα! (Πιο χαζος ειμαι απο γατο
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
και στείλει το πήλινο στον τοίχο. Έτσι έγινε στην περίπτωσή μου. Τα υπόλοιπα, για το χυλό και το γιαούρτι, τα ξέρετε.
Εκτός αν τα γατιά σας είναι πολύ ήσυχα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Κορίτσια, εγώ έχω πάρει ένα μπολ ανοξείδωτο που έχει από κάτω λάστιχο / καουτσουκ και δεν γλιστράει με τίποτε! όσο και να προσπαθεί ο Φιντελ, το΄χει και αυτός το χούι
, το νερό μένει στη θέση του!!
Βλέπε φωτό!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
Desdemona
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Αλλά τώρα μου λείπει που τον έβλεπα να παίζει με τις ώρες με το μπωλ του. Ηταν πολυ αστείος
Τώρα πια μόνο "σκάβει" καλά καλά γύρω από το μπωλ (για να βρει το φρεσκο το νεράκι στο βάθος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool