spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σημειώσω πως πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών..δλδ 2 πολυκατοικίες..
Σας παρακαλώ να μου πείτε πού μπορώ να βρω το νόμο ώστε να τον έχω στη διά8εσή μου και αφού δε μπορώ να αποφύγω τυχόν συγκρούσεις αν μη τι άλλο να αποδείξω πως είμαι καθόλα νόμιμη.
Ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο δεν σημενει οτι σε καθε διαμερισμα πολυκατοικιας μπορω να εχω το ζωακι μου?Ακομα και αν το απογορευεει ο ιδιοκτητης?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσμα
Αυτο δεν σημενει οτι σε καθε διαμερισμα πολυκατοικιας μπορω να εχω το ζωακι μου?Ακομα και αν το απογορευεει ο ιδιοκτητης?
ακριβως αυτο σημαινει........

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
να παρεις το γατί και να του τρύψεις το χαρτί στην μούρη του διαχειρηστή!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εγω παντως ουτε διαχειριστή ρώτησα ούτε ιδιοκτήτη απο την στιγμή που ήξερα ότι με καλύπτει ο νόμος και δεν πρέπει να παρω αδεια απο κανένα.
να παρεις το γατί και να του τρύψεις το χαρτί στην μούρη του διαχειρηστή!
ετσι ακριβως!!!!!!!!!!!!

...........τζουτζουκα μου εσυ!!!!!!!!

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ετσι ακριβως!!!!!!!!!!!!...........τζουτζουκα μου εσυ!!!!!!!!
![]()

μαλλον εμεις ταιριάζουμε σε πολλά

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Βεβαια ειμαι λιγο στην τσιτα (αν αλλαξει πχ ο διαχειριστης) αλλα τι να κανουμε; Το πολυ πολυ να φαω εξωση και να μεινω στους 5 δρομους
Φροντιζω ομως να εχω το διαμερισμα καθαρο και σε αριστη κατασταση ωστε αν μου πουν τιποτα για τον γατο, να μην μπορεσουν να μου πουν οτι βρωμιζει το διαμερισμα ή οτι προκαλει καταστροφες και αλλα τετοια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα για τους κομπλεξικούς διαχειριστές που νομίζουν ότι έχουν πάρει το κουραδόκαστρο όντας διαχειριστές μιας πολυκατοικίας, τι να πω; Τους τρίβεις το νόμο στη μούρη, αλλά επειδή η ανθρώπινη βλακεία δεν εχει όρια, έχεις πάντα στο νου σου να μην προκαλεις και να μην ανάβεις τα αίματα.
Εχουν δει τόσα τα ματια μας και έχουν ακούσει τοσα τα αυτια μας.....
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συν τοις άλλοις είχα υιο8ετήσει ένα κουταβάκι και του έβαζα έξω από τη πόρτα μου νεράκι και φαί και πήγε και μου τα πέταξε στα σκουπίδια!!!!Εγώ τα ξανάβαλα στη θέση τους και μετά από μία εβδομάδα το βρήκα νεκρό...
Ετσι φοβή8ηκα και είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι μετο γατούλη...Φέτος 8α έχω το νόμο στα χέρια μου..Θα τον βάλω στο κρυφά...Όμως δε μπορώ τις συγκρούσεις και εκτός αυτού ο διαχειριστής είναι άντρας συναδέλφου και υπηρετούμε μαζί στο σχολείο...Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα...

Γιατί τόση κακία πια;;;;;
alexandram
Νεοφερμένο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Μα είναι δυνατόν το καταστατικό που συστήθηκε από τα άτομα της πολυκατοικίας να έχει μεγαλύτερη ισχύ από νόμο της πολιτείας; Αν σου το είπαν αυτό για να σε πείσουν να τους πεις ότι αυτά που λένε είναι πέρα από κάθε φαντασία. Μήνυση για ποιόν λόγο να κάνουν έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις στο σπίτι σου μέχρι κ δυο μικρά ζώα. Άλλωστε οι γάτες δεν κανουν θόρυβο ούτε γαβγίζουν για να ενοχλούνΤο καταστατικό της πολυκατοικίας υπερισχύει του νόμου και υπάρχει πιαθανότητα να μου κάνουν μήνυση;;;
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool