Προβληματικός διαχειριστής... :(

spot22

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα.
ΚΑλησπέρα...Γνωρίζω ότι έχει παρατεθεί το σχετικό άρθρο αλλά εχω ανάγκη από επιβεβαίωση...Μόλις νοίκιασα ένα σπίτι και είπα στο σπιτονοικοκύρη ότι έχω γατούλη και αν μπορώ να τον φέρω και μου είπε πως δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα...!Και τότε πετάχτηκε ο διαχειριστής και είπε πως απαγορεύεται..και πως αν γίνει αντιληπτό θα βρει το μπελά του..Εγώ γνωρίζω πως έχω το δικαίωμα να έχω το γατούλη μαζί μου..
Να σημειώσω πως πρόκειται για συγκρότημα κατοικιών..δλδ 2 πολυκατοικίες..
Σας παρακαλώ να μου πείτε πού μπορώ να βρω το νόμο ώστε να τον έχω στη διά8εσή μου και αφού δε μπορώ να αποφύγω τυχόν συγκρούσεις αν μη τι άλλο να αποδείξω πως είμαι καθόλα νόμιμη.
Ευχαριστώ πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον νομο δεν ξερω που θα τον βρεις...παρε τηλ στο συνηγορο του πολιτη...2107289600....παντως 100/100 εχεις δικαιωμα απο τον καινουργιο νομο να εχεις μεχρι και 2 κατοικιδια στο σπιτι σου( εννοειται και πολυκατοικια)...ασχετα με τους κανονισμους της πολυκατοικιας και τον καθε μακακα διαχειριστη....ειναι πλεον νομος του κρατους που μας επιβληθηκε απο την ευρωπαικη ενωση....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσμα

Αυτο δεν σημενει οτι σε καθε διαμερισμα πολυκατοικιας μπορω να εχω το ζωακι μου?Ακομα και αν το απογορευεει ο ιδιοκτητης?

Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσμα

Αυτο δεν σημενει οτι σε καθε διαμερισμα πολυκατοικιας μπορω να εχω το ζωακι μου?Ακομα και αν το απογορευεει ο ιδιοκτητης?

ακριβως αυτο σημαινει........:)

εγω παντως ουτε διαχειριστή ρώτησα ούτε ιδιοκτήτη απο την στιγμή που ήξερα ότι με καλύπτει ο νόμος και δεν πρέπει να παρω αδεια απο κανένα.
να παρεις το γατί και να του τρύψεις το χαρτί στην μούρη του διαχειρηστή!

εγω παντως ουτε διαχειριστή ρώτησα ούτε ιδιοκτήτη απο την στιγμή που ήξερα ότι με καλύπτει ο νόμος και δεν πρέπει να παρω αδεια απο κανένα.
να παρεις το γατί και να του τρύψεις το χαρτί στην μούρη του διαχειρηστή!

ετσι ακριβως!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:...........τζουτζουκα μου εσυ!!!!!!!!:D:D:D

Μακαρι να μην υπαρξει προβλημα .χωρισ την Μαρι δεν μπορω να παω πουθενα

χαχα αυτα ειναι! Αφου υπαρχει ο νομος μη μασας καθολου! Εγω ειμαι σε μια παρομοια κατασταση... δεν υπαρχει παρομοιος νομος, ο ιδιοκτητης δεν αφηνει γατες, ο διαχειριστης ομως αφηνει :lol: Βεβαια ειμαι λιγο στην τσιτα (αν αλλαξει πχ ο διαχειριστης) αλλα τι να κανουμε; Το πολυ πολυ να φαω εξωση και να μεινω στους 5 δρομους :lol: Φροντιζω ομως να εχω το διαμερισμα καθαρο και σε αριστη κατασταση ωστε αν μου πουν τιποτα για τον γατο, να μην μπορεσουν να μου πουν οτι βρωμιζει το διαμερισμα ή οτι προκαλει καταστροφες και αλλα τετοια.

Λοιπόν αυτό δεν το καταλαβαίνω, ότι δηλαδη μπορεί ο ιδιοκτήτης μπορεί να έχει πρόβλημα με την συγκατοίκηση ενός ζωου με τον ενοικιαστή. Τι θα του κάνει του σπιτιού δηλαδή; Θα ρίξει τους τύχους ένα γατί; Όταν κάποια στιγμή εψαχνα για σπίτι, είχα βρεί κάτι που με ενδιέφερε και ο ιδιοκτήτης μου είχε πει οτι τα κατοικίδια στο σπίτι του τρωνε πόρτα!!!
Τώρα για τους κομπλεξικούς διαχειριστές που νομίζουν ότι έχουν πάρει το κουραδόκαστρο όντας διαχειριστές μιας πολυκατοικίας, τι να πω; Τους τρίβεις το νόμο στη μούρη, αλλά επειδή η ανθρώπινη βλακεία δεν εχει όρια, έχεις πάντα στο νου σου να μην προκαλεις και να μην ανάβεις τα αίματα.
Εχουν δει τόσα τα ματια μας και έχουν ακούσει τοσα τα αυτια μας.....

Σας ευχαριστώ πολύ...Η αλήθεια είναι πως με βοηθά πολύ να το ακούω και από άλλα στόματα...Όποιος έχει καεί λένε φυσάει και το γιαούρτι....Πέρυσι χαρακτηριστικά είχα βάλει στη ζούλα το γατούλη στο σπίτι γιατί ο σπιτονοικοκύρης ήταν μαλάκας...Τελικά παρακολούθησε και το έμαθε για το γατούλη και ενώ το έπαιξε δήθεν και ψεύτικα ότι δεν πειράζει στο τέλος μου κήρυξε το πόλεμο...Εκτός αυτού είχα και άλλα προβλήματα..
Συν τοις άλλοις είχα υιο8ετήσει ένα κουταβάκι και του έβαζα έξω από τη πόρτα μου νεράκι και φαί και πήγε και μου τα πέταξε στα σκουπίδια!!!!Εγώ τα ξανάβαλα στη θέση τους και μετά από μία εβδομάδα το βρήκα νεκρό...:(Ετσι φοβή8ηκα και είχα κλειστεί μέσα στο σπίτι μετο γατούλη...
Φέτος 8α έχω το νόμο στα χέρια μου..Θα τον βάλω στο κρυφά...Όμως δε μπορώ τις συγκρούσεις και εκτός αυτού ο διαχειριστής είναι άντρας συναδέλφου και υπηρετούμε μαζί στο σχολείο...Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα...:(:(:(
Γιατί τόση κακία πια;;;;;

Εγώ και στο προηγούμενο σπίτι όταν μάζεψα την Πανδώρα δεν ρώτησα την Ιδιοκτήτρια και σε αυτό το σπίτι που μένω επίσης δεν της το είπα όταν το νοίκιασα. Σε μια επίσκεψή της είδε τα παιχνίδια και αφού της εξήγησα δεν είπε τίποτε. Και η διαχειρίστρια ξέρει οτι έχω γάτα. Η πλάκα είναι οτι μιλώντας πριν λίγο καιρό με μια φίλη της σπιτονοικοκυράς μου μου είπε οτι δεν ήθελε να νοικάσει το σπίτι της σε άνθρωπο που έχει ζώα. Φροντίζω να έχω το σπίτι καθαρό και περιποιημένο και αυτό είναι όλο. Και πληρώνω το ενοίκιο κάθε πρώτη του μήνα.

Εγώ απλά δε θα το πω στο διαχειριστήκαι αν δε περιμένω κάποιον δεν ανοίγω! απλά φοβάμαι μη κάνει καμια επιδρομή ο γατούλης σε ένα μεταχειρισμένο καναπέ που έχει το σπίτι...Σκε΄φτομαι να βάλω κάλυμμα

Το καταστατικό της πολυκατοικίας υπερισχύει του νόμου και υπάρχει πιαθανότητα να μου κάνουν μήνυση;;;

Πως υπερισχυει το καταστατικο του νομου βρε;

Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας.

Με έχουν φοβίσει οι γονείς μου που λένε πως 8α με μηνύσουν....Δε μπορώ χωρίς το γατούλη μου...Έχω μελαγχολήσει.....:-(

Το καταστατικό της πολυκατοικίας υπερισχύει του νόμου και υπάρχει πιαθανότητα να μου κάνουν μήνυση;;;
Μα είναι δυνατόν το καταστατικό που συστήθηκε από τα άτομα της πολυκατοικίας να έχει μεγαλύτερη ισχύ από νόμο της πολιτείας; Αν σου το είπαν αυτό για να σε πείσουν να τους πεις ότι αυτά που λένε είναι πέρα από κάθε φαντασία. Μήνυση για ποιόν λόγο να κάνουν έχεις κάθε δικαίωμα να έχεις στο σπίτι σου μέχρι κ δυο μικρά ζώα. Άλλωστε οι γάτες δεν κανουν θόρυβο ούτε γαβγίζουν για να ενοχλούν

Το ξέρω..Αλλά με ποιον να πρωτοέρθω σε σύγκρουση....εν τέλει θα δώσω και στους γονείς μου το νόμο να τον διαβάσουν!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back