Προβληματικός διαχειριστής... :(

να ρωτησω κατι?Τωρα οπου θα παω να βρω σπιτι οι γονεις μου λενε να μην πω τιποτα για την γατα και μετα να την παω και δεν θα μου πει κανεις να την διωξω.Εχουν δικαιο ?Η θα κανω σαχλαμαρα ?Εγω σκεφτομουν να τους ρωταω ευθεως αν δεχονται ζωα.Η να κανω κατι που ειχε αναφερει και η Δωρα να ρωτησω αν εχουν καποιες αλλες προυποθεσεις και αν δεν πουν τιποτα για ζωα δεν μπορουν να πουν και μετα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μονο προβλημα θα ηταν αν ο ιδιοκτητης του διαμερισματος ειχε προβλημα...αν αυτος δεν εχει απο κει και περα ο διαχειριστης να παει να γαμη...!!δεν κολλαει πουθενα ο κουραδιαρης!!!:mad:
προχωρα κανονικα!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά είναι θέμα ανθρώπου γιατί η γυναίκα του τον παρακάλεσε να τον φέρω και ο άντρασ της είναι ανένδοτος...Μήπως δεν έπρεπε να το πω;;;;

Ελένη μου είναι δίκοπο μαχαίρι..εγώ πέρυσι δε το είχα πει και με παρακολούθησαν και ενώ το έπαιξαν άνετοι στο τέλος μου δημιούργησαν ένα σωρό προβλήματα..το αναφέρω το γεγονός παραπάνω...

Εγω θα ελεγα να τον ενημερωσεις για το νομο,κι αφου εχετε συμφωνησει να στο νοικιασει,δε μπορει να κανει τιποτα.
Ελενη,αφου υπαρχει νομος νομιζω δεν υπαρχει θεμα για να ρωτησεις.Αν σου πει αργοτερα τιποτα,που θα φερεις τη γατα,απαντησε του ευγενικα οτι υπαρχει σχετικη νομοθεσια.

τι εννοεις σε παρακολουθουσαν??:confused:

Εμείς εδώ στην πολυκατοικία μας έχουμε 3 διαμερίσματα που έχουν ζώα και δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα!!!Δεν τους βάζουμε να φάνε και από το ίδιο πιάτο βρέ αδρεφέ...Εξάλλου τι ζημιά μπορεί να κάμει ένας γάτος στους τοίχους και στα πλακάκια;:hmm::hmm:

Κοπέλα μου μην ασχολείσαι με τον Διαχειριστή.
Αφού τα βρήκες με τον Ιδιοκτήτη ΤΕΡΜΑ. (που και πάλι δεν είναι απαραίτητο αλλά λέμε εδώ τώρα...) Δεν θα ρωτάς και δεν θα δίνεις αναφορά σε κανέναν. Θα έχεις την γατούλα μέσα και θα μπορεί να βγεί αν το επιτρέπει στο μπαλκόνι σου σε προστατευμένο χώρο, ΔΕΝ θα μπορεί να φύγει και να πάει σε διπλανά, δεν θα βγαίνει στον διάδρομο ή αλλού... και αυτό.:)

Τί μπλέκεις τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω. Είσαι ενήλικη, πάτε πακέτο, είσαι νόμιμη και τέλος. Και εμάς στην πολυκατοικία το καταστατικό ΔΕΝ επιτρέπει ζώα.. ε σου λέω γινόταν της μουρλής, απο σκυλιά, και απο γατιά.;) (σκυλιά ΑΣΤΕΙΡΩΤΑ κιόλας, που να γαβγίζει η σκύλα του διπλανού μου για εβδομάδες....)(με τα πολλά τους έπεισα και την στείρωσαν) :D

μια γατούλα τώρα....:cool:
Όσο δίνουμε δικαιώματα και δείχνουμε ενοχές τόσο θα μας πατάνε.
Αν ξέρουμε τα δικαιώματά μας, αλλά και τις υποχρεώσεις μας ως κάτοχοι ζώων, ο καθένας κάθετε στην θεσούλα του.

Κοπέλα μου μην ασχολείσαι με τον Διαχειριστή.
Αφού τα βρήκες με τον Ιδιοκτήτη ΤΕΡΜΑ. (που και πάλι δεν είναι απαραίτητο αλλά λέμε εδώ τώρα...) Δεν θα ρωτάς και δεν θα δίνεις αναφορά σε κανέναν. Θα έχεις την γατούλα μέσα και θα μπορεί να βγεί αν το επιτρέπει στο μπαλκόνι σου σε προστατευμένο χώρο, ΔΕΝ θα μπορεί να φύγει και να πάει σε διπλανά, δεν θα βγαίνει στον διάδρομο ή αλλού... και αυτό.:)

Τί μπλέκεις τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω. Είσαι ενήλικη, πάτε πακέτο, είσαι νόμιμη και τέλος. Και εμάς στην πολυκατοικία το καταστατικό ΔΕΝ επιτρέπει ζώα.. ε σου λέω γινόταν της μουρλής, απο σκυλιά, και απο γατιά.;) (σκυλιά ΑΣΤΕΙΡΩΤΑ κιόλας, που να γαβγίζει η σκύλα του διπλανού μου για εβδομάδες....)(με τα πολλά τους έπεισα και την στείρωσαν) :D

μια γατούλα τώρα....:cool:
Όσο δίνουμε δικαιώματα και δείχνουμε ενοχές τόσο θα μας πατάνε.
Αν ξέρουμε τα δικαιώματά μας, αλλά και τις υποχρεώσεις μας ως κάτοχοι ζώων, ο καθένας κάθετε στην θεσούλα του.

Με καλυψες απολυτα Julia

Αγαπητη spot πρεπει να αντιληφθεις οτι με τον γατουλη σου ζητας να συγκατοικησεις και αυτο το δικαιωμα σου το αναγνωριζει ο νομος ο οποιος υπερισχυει καθε καταστατικου πολυκατοικιας και θα σου συνιστουσα με ευγενικο τροπο να τους δωσεις να καταλαβουν οτι αν σου δημιουργησουν προβληματα εισαι διατεθειμενη να προσβαλεις την νομιμοτητα του καταστατικου της πολυκατοικιας. Τοτε θα δεις πως καποιοι που τωρα κανουν τους δηθεν πως θα καθησουν ησυχοι στην θεση τους χωρις να σου δημιουργησουν προβληματα.
Μην δειχνεις ητοπαθεια και σε τελικη αναλυση αν αυτη δεν σεβονται την συναδελφικη σχεση γιατι πρεπει εσυ να την σεβαστεις?
Με τον γατο σου ζητας να συγκατοικησεις οχι με κανεναν εγκληματια!!!!!

Κι εγώ έχω τέτοιο πρόβλημα με την διαχείρηση της οικοδομής, αλλά όπως βλέπεις εδώ και 12 χρόνια που έχω τη γατούλα μου τους αγνοώ, βέβαια εμένα δεν μπορούν να μου πουν τίποτα γιατί το σπίτι είναι δικό μου (των γονιών μου δηλαδή) αλλά αφου δεν έχει πρόβλημα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν υπάρχει λόγος να ακούς τι θα πει ο διαχειριστής, είναι το τελευταίο άτομο που σ' απασχολεί για αυτό το θέμα ;)

Εγω θα ελεγα να τον ενημερωσεις για το νομο,κι αφου εχετε συμφωνησει να στο νοικιασει,δε μπορει να κανει τιποτα.
Ελενη,αφου υπαρχει νομος νομιζω δεν υπαρχει θεμα για να ρωτησεις.Αν σου πει αργοτερα τιποτα,που θα φερεις τη γατα,απαντησε του ευγενικα οτι υπαρχει σχετικη νομοθεσια.

αυτο ακριβως.....τα πολλα τα λογια ειναι φτωχεια....ο νομος ειναι υπερανω ΟΛΩΝ των καταστατικων...τελεια και παυλα....απο τη στιγμη που τους ρωτας ειναι σαν να τους δινεις το δικαιωμα να αποφασισουν αυτοι αν θα εχεις γατο σπιτι σου....μα..ειναι δυνατον....αφου σου το επιτρεπει ο νομος τελειωσε το θεμα....:D

Επίσης κάτι που ξέχασα...
Ο Διαχειριστής σήμερα είναι, αύριο είναι άλλος.. (τουλάχιστον στις περισσότερες πολυκατοικίες.);)

Επισης,αν συνεχισει να επιμενει για τη γατα,σημερα ειναι,αυριο δεν ειναι.:lol:

:lol::lol:Λες να χρειαστει να εξολοθρευσουμε τους διαχειρειστες??Θελουμε βοηθεια απο ολες!

Ε αμα χρειαστει,ειμαι που ειμα ανθρωπας του υποκοσμου,θα λερωσω λιγο ακομα το ποινικο μου μητρωο.

εσυ μπορεις να στειλεις και τον Σειριο ,οταν εχει τα πολλα νευρα του,

Δες εδω στους Δικηγόρους Υπερ της Προστασίας Ζωων. Μπορεις και να γραψεις

Ελπίζω να ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο με τα παρακάτω:
Ο νόμος που επιτρέπει μέχρι δύο κατοικίδια είναι αναγκαστικού δικαίου και υπερισχύει του καταστατικού. Δεν υπάρχει υποχρέωση να ενημερώσεις για τη γατούλα σου, εφόσον φυσικά αυτή θα βρίσκεται μόνο μέσα στο διαμέρισμα και δεν θα κυκλοφορεί στους κοινόχρηστους χώρους.
Αυτά περί μηνύσεων είναι σαχλαμάρες (δεν λέω, μπορεί κάποιος τρελός να πάει να καταθέσει μήνυση, αλλά απλώς θα γελάσει ο κάθε πικραμένος εισαγγελέας!).
Εφόσον είσαι και τυπική με τις άλλες υποχρεώσεις σου το μόνο πρόβλημα που μπορεί να σου δημιουργήσει είναι ότι αν ο ιδιοκτήτης είναι ιδιαίτερα πικρόχολος μπορεί να σε διώξει μετά από τρία έτη, καθώς τότε λήγει και ο νόμιμος χρόνος της μίσθωσης.
Εάν πάντως ενημερώσεις για τη γατούλα πριν υπογράψετε το μισθωτήριο ο ιδιοκτήτης δεν δεσμεύεται από τίποτα οπότε μπορεί απλά να μην σου νοικιάσει το διαμέρισμα προβάλλωντας οποιαδήποτε δικαιολογία.

Eυχαριστώ πολύ για τον κόπο που κάνατε και γράψατε όλα τα εμψυχωτικά.Όπως και να έχει ο γατούλης 8α έρθει incognito γιατί γενικά είναι μυστήριοι απότι έχω ακούσει και τρέχουν στα δικαστήρια για τις 8έσεις στο πάρκινγκ!!!Ρώτησα και μία φίλη δικηγόρο και έπεισα τους δικούς μου πως έχω όλα τα δίκια με το μέρος μου και σταμάτησαν να κινδυνολογούν.Τώρα απλά ετοιμάζω το σπίτι να είναι πλήρως έτοιμο να έρθει ο μικρούλης!Το μόνο που μένει είναι να βρω έναν καλό κτηνίατρο στο Λουτράκι..

Λουτράκι????? :rolleyes:Κάτι θα σκεφτούμε μην φοβάσαι....:redface::D

Καλή διαμονή εύχομαι και όλα θα πάνε καλά!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back