Προβληματισμοί

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
δεν θεωρησα ποτε οτι οι αδεσποτες γατες που στειρωνω στη γειτονια μου ανηκουν.ειναι ελευθερες.το οτι παρεμβαινω στη φυση τους με τη στειρωση πιστευω οτι ετσι τις προστατευω απο τους κινδυνους της ζωης στην πολη.
ομως η φιλοσοφια των γειτονων μου των αναρχικων στην καταληψη της υφανετ με φερνει σε δυσκολη θεση.ειναι απολυτα εναντιον της στειρωσης και σκοπευουν να υιοθετησουν μικρα γατακια γιατι δεν εμεινε γατα μετα τις φολλες στις 14-2-09.τους ενημερωσα οτι σεβομαι την θεση τους ομως αν βρω αστειρωτη γατα εξω απο την καταληψη θα την στειρωσω.
τολμω να πω οτι τους συμπαθω παρα τις αντιθεσεις οσον αφορα στην στειρωση.ελπιζω να ανεχτουν και εκεινοι τη δικη μου διαφορετικη αντιμετωπηση στο θεμα.
ειμαι υποστηρικτρια της στειρωσης και παροτρυνω οσους εχετε αμφιβολιες να ενημερωθειτε και αν και ειναι πολυ ομορφο να βλεπεις γατακια να γεννιουνται να σπασουμε τον φαυλο κυκλο των ανεξελεγκτων γεννησεων στα αδεσποτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπάμαι που δεν έχω καλύτερη άποψη, αλλά κατά τη γνώμη μου το μόνο που υπάρχει στο κεφάλι των λεγόμενων αναρχικών είναι ένας ιδεολογικός αχταρμάς που μικρή σχέση έχει με την πραγματικότητα (αλλά ας μην επεκταθούμε στις πολιτικές απόψεις τους... πάλι).

Έχω βαρεθεί να ακούω αοριστολογίες περί ελευθερίας και δικαιώματος στην αναπαραγωγή, τη στιγμή που η πραγματικότητα για τα αδέσποτα είναι οι αρρώστιες και ο πρόωρος θάνατος. Δηλαδή πρέπει κάποιος άλλος να πληρώνει τη νύφη για τις δικές μας φαντασιώσεις;:mad:

σκοπευουν να υιοθετησουν μικρα γατακια

Αυτά τα ακούω βερεσέ. Πού θα τα υιοθετήσουν; Στα σπίτια τους ή στην κατάληψη; Αν εννοούν ότι θα τα ταΐζουν και κατά τ΄άλλα θα τα αφήνουν να τριγυρνούν και να ζευγρώνουν "ελεύθερα", να το βράσω.

Συγγνώμη αν γίνομαι σκληρή, αλλά όταν όλοι ξέρουμε πώς ζουν και πώς καταλήγουν τα περισσότερα αδέσποτα, δεν είναι πια θέμα "άποψης"... είναι η πραγματικότητα.:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με καλύψατε. Συμφωνώ.

δυστυχως θα τα υιοθετησουν στην καταληψη.εχουν πολλους αρουραιους βλεπετε.ετσι ειχαν κανει και περισυ.στειρωσα αρσενικα και θηλυκα γατια που βγαιναν και εξω απο το παλιο εργαοστασιο.οσοι χαριζουν γατακια να προσεχουν που θα ζησουν και να ελεγχουν το χωρο που θα ζησουν.και να επιμενουν να στειρωθουν τα ζωα οταν γινουν ωριμα για αναπαραγωγη.εχουμε και μεις που τα χαριζουμε ευθυνη που δινουμε τα ζωα μας.

Κατάλαβα...:(

Τουλάχιστον πες τους να τα ταΐζουν καλά, γιατί, αντίθετα με ό,τι πιστεύουν πολλοί, η νηστική γάτα δεν κυνηγάει. Κι επειδή μάλλον έχουν καλή διάθεση, εξήγησέ τους από τι αρρώστιες και ταλαιπωρίες τα προστατεύει η στείρωση. Αυτοί κάποια στιγμή θα φύγουν απ' την κατάληψη. Τα γατιά τι θα γίνουν; Θα τα αφήσουν να πεθάνουν μόνα τους από και γω δεν ξέρω τι;:(

Τι κριμα,στον βωμο της ανοησιας να θυσιαζεται ακομα και η εννοια της ελευθεριας...

Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back