moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
23-06-08
17:20
Καλησπέρα!
Η στείρωση δεν εγγυάται το αν θα φύγει η γατούλα ή οχι,απλά της εξαφανίζει την επιθυμία να ζευγαρώσει,οποτε να φυγει για ανευρεση αρσενικου.Αν έχει μάθει να κάνει τις βόλτες της,αυτο δεν θα αλλάξει λόγω της στείρωσης.Επίσης δεν θα σου εγγυηθεί μια επέμβαση ότι δε θα σου την κλέψουν.Και δεν υπάρχει "εμφύτευμα" που να σου επιτρέπει αν την εντοπίσεις.Μήπως να την έχετε μόνο μέσα στο σπίτι ή έξω με σαμαράκι στις διακοπές;
Η στείρωση δεν εγγυάται το αν θα φύγει η γατούλα ή οχι,απλά της εξαφανίζει την επιθυμία να ζευγαρώσει,οποτε να φυγει για ανευρεση αρσενικου.Αν έχει μάθει να κάνει τις βόλτες της,αυτο δεν θα αλλάξει λόγω της στείρωσης.Επίσης δεν θα σου εγγυηθεί μια επέμβαση ότι δε θα σου την κλέψουν.Και δεν υπάρχει "εμφύτευμα" που να σου επιτρέπει αν την εντοπίσεις.Μήπως να την έχετε μόνο μέσα στο σπίτι ή έξω με σαμαράκι στις διακοπές;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
23-06-08
17:33
Αγαπητή Μαριάννα,
Α. Καθε γατούλα μπορεί να φύγει.... μπορεί να την κυνηγήσουν, να τρομάξει κλπ κλπ. Καλό θα ήταν να μέινει μεσα στο σπιτι ή να την πηγαίνετε μαζι βολτα με λουράκι σαν τα σκυλια...
Β το τσιπ ειναι αχρηστο στην Ελλαδα... θα πρεπει αυτός που θα την βρει να την παει σε Κτηνιατρο .. οπoτε ξεχνα το....
Γ Να την κλέψει επίσης πιθανών ή απλά κάποιος να την βλάψει....σκυλιά, αυτοκίνητα, κακοι ανθρωποι.....να της πετάξει κάτι φόλα κλπ κλπ
Δ Αυτό που κανω εγω ειναι τα εχω στο δωμάτιό μου... και μετά απο 3 μέρες "μπορεί" να βγούμε ΜΑΖΙ εξω.... και ΜΑΖΙ να τα ξαναπάρω μεσα... σε ξενο περιβάλλον είναι σαν χαμένες... αν τρομάξουν θα τρέξουν και θα χαθούν.... ειδικά οι 100% ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.. είναι σαν χαμένες...
Ε. Θα μπορούσατε να την βγάλετε βολτα.... αλλα μην την χάσετε απο τα ματια σας....
Α. Καθε γατούλα μπορεί να φύγει.... μπορεί να την κυνηγήσουν, να τρομάξει κλπ κλπ. Καλό θα ήταν να μέινει μεσα στο σπιτι ή να την πηγαίνετε μαζι βολτα με λουράκι σαν τα σκυλια...
Β το τσιπ ειναι αχρηστο στην Ελλαδα... θα πρεπει αυτός που θα την βρει να την παει σε Κτηνιατρο .. οπoτε ξεχνα το....
Γ Να την κλέψει επίσης πιθανών ή απλά κάποιος να την βλάψει....σκυλιά, αυτοκίνητα, κακοι ανθρωποι.....να της πετάξει κάτι φόλα κλπ κλπ
Δ Αυτό που κανω εγω ειναι τα εχω στο δωμάτιό μου... και μετά απο 3 μέρες "μπορεί" να βγούμε ΜΑΖΙ εξω.... και ΜΑΖΙ να τα ξαναπάρω μεσα... σε ξενο περιβάλλον είναι σαν χαμένες... αν τρομάξουν θα τρέξουν και θα χαθούν.... ειδικά οι 100% ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.. είναι σαν χαμένες...
Ε. Θα μπορούσατε να την βγάλετε βολτα.... αλλα μην την χάσετε απο τα ματια σας....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Η Λύδια Λεκ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 481 μηνύματα.
23-06-08
18:00
Δεν είναι καλή ιδέα να την αφήσεις έξω σε ξένο χόρο!!καλησπερα. ηθελα να ρωτησω η στειρωμενη γατουλα μου κινδυνευει να φυγει αν την παρω μαζι στις διακοπες?
θα ειαμστε σε ενα φιλικο σπιτι που εχει αυλή, λέτε να φυγει?
η να την δει κανενας και να την παρει?
στο σπιτι που μενουμε την αφηνουμε να βγαινει στον κηπο και γυρναει το βραδυ μονη της.
να τησ βαλω κανενα εμφυτευμα για να την εντοπισω?

Θα σου πω την ιστορια του Σίμπα.

Ο Σίμπα ήταν ο παλιος γάτος μου και όπως η δικιά σου έβγαινε έξω...
Όταν τον πήγα στο εξωχικό μας στην Βαρκιζα ήταν ακόμα πολύ μικρός για να έχει ίστρο.Σέ όλοι την διαδρομμή έσκουζε και είχε λαχανιάσει απο την ζέστη του αμαξιού (τότε δεν είχαν τα αμάξια air condition) μόλις έφτασα λοιπόν επιδή είχε ταλαιπορηθεί σκέφτηκα ότι το καλύτερο είναι να τον αφήσω να εξερευνήσει τον κήπο.Του άνηξα την γατοφόρα και τον άφησα να βγεί(ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ).Το αποτέλεσμα ήταν να εξαφανιστεί στα χωράφια και αφού τον βρήκα είχε αφηνιάσει τόσο που καρφώθηκε πάνω στο πόδι μου!
Τα σημάδια τα έχω ακόμα...

Συμπέρασμα:Δεν αφήνεις μια γάτα ελέυθερη σε ένα χώρο που δεν γνωρίζει!(ξεχνούν τους χώρους σε μικρό χρονικό περιθώριο)
nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
Η nefelouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
24-06-08
10:31
βρε παιδια , το σαμαράκι τι ειναι?
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
nefelouli
Νεοφερμένο μέλος
Η nefelouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
24-06-08
10:34
καταλαβα.... μεσα θα μεινει το νεφελουλι 15 μέρες στισ διακοπες στη <σαμο...ποσο το λυπαμαι...σαν να του κανω κακο!
ειχε τον κηπο της στο σπιτι κ επαιζε και τωρα θα την περιορισω σε 4 τοιχους...και να εχω και το νου μου μην πεταχτει εξω σε κανα ανοιγμα της πορτας!
μηπως να δοκιμασω το λουρακι??
ειχε τον κηπο της στο σπιτι κ επαιζε και τωρα θα την περιορισω σε 4 τοιχους...και να εχω και το νου μου μην πεταχτει εξω σε κανα ανοιγμα της πορτας!
μηπως να δοκιμασω το λουρακι??
julia
Διακεκριμένο μέλος
24-06-08
10:42
Αυτό λέμε.. μαζί ΑΤΑ.....

drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
24-06-08
11:50
Η συζήτηση για την μεταφορά με πλοίο της γατούλας μεταφέρθηκε εδώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum