Προβολή τρίτου βλεφάρου και βαριά αναπνοή

simon21

Νεοφερμένο μέλος

Ο simon21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Η γάτα μου από το μεσημέρι κοιμάται και δεν έφαγε τίποτα.. Όταν την ξυπνάω δεν ανοίγει τα μάτια της κανονικά παρά μόνο λίγο και φενετε το τρίτο βλέφαρο της..(αν την πιέσω φένονται κανονικά τα μάτια της αλλά το τρίτο βλέφαρο είναι ανοικτό στο 1/3 του ματιού της) Το πρωί δεν έπαιζε, δεν έτρεχε και δεν έκανε τίποτα. Πρέπει να σημειώσω ότι η Bastet ήταν έξω το πρωί στην αυλή μου.. Έριξα μία ματιά στα forum και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο εκτός από την ψώρα. (Η bastet όμως δεν έχει πυρετό.) Τώρα που την άκουσα όμως νομίζω ότι βαριανασαίνει. Της έδωσα νερό με σύριγγα (δεν σηκώνετε, μόνο κοιμάται) γιατί το στόμα της είχε σάλια.. Τι πιστεύεται οτι η μικρή μου Bastet (μόλις ενός έτους και τεσσάρων μηνών) να έχει;;;;; Αύριο το πρωί θα την πάω στον κτηνίατρο για τα περαιτέρω αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη..
Υ.Γ.
Εάν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις στείλτε μου σας παρακαλώ, θα περιμένω μέχρι τις πρώτες ώρες.
Το θέμα το έβαλα πριν ένα μισάωρο στο "Γιατρέ αρρώστησε;"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα....σημασια δεν εχει τι πιστευουμαι εμεις...ουτως ή αλλως δεν ειμαστε γιατροι.......θα πρεπει να την πας οπωσδηποτε γιατρο...αυριο κιολας...:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα....σημασια δεν εχει τι πιστευουμαι εμεις...ουτως ή αλλως δεν ειμαστε γιατροι.......θα πρεπει να την πας οπωσδηποτε γιατρο...αυριο κιολας...:):):)

Αυτό σκοπεύω να κάνω, απλά φοβάμαι τώρα το βράδυ που θα πέσω για ύπνο. Έχω μια φοβία με την Bastet μου από τότε που έφαγε φόλα και από τότε είμαι πολύ επιφυλακτικός..:(

Αυτό σκοπεύω να κάνω, απλά φοβάμαι τώρα το βράδυ που θα πέσω για ύπνο. Έχω μια φοβία με την Bastet μου από τότε που έφαγε φόλα και από τότε είμαι πολύ επιφυλακτικός..:(

ναι........σε καταλαβαινω απολυτα....:(:(:(.......αλλα ειναι και λιγο ,δυσκολη ωρα τωρα....το κακο ειναι οτι ηταν εξω....μπορει να ειναι οτιδηποτε...:(.......για αυτο και εγω δεν τα βγαζω ποτε εξω...εχει τοσους κινδυνους...τι να σου πω...αυριο πρωι-πρωι κτηνιατρο...εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...:)

ναι........σε καταλαβαινω απολυτα....:(:(:(.......αλλα ειναι και λιγο ,δυσκολη ωρα τωρα....το κακο ειναι οτι ηταν εξω....μπορει να ειναι οτιδηποτε...:(.......για αυτο και εγω δεν τα βγαζω ποτε εξω...εχει τοσους κινδυνους...τι να σου πω...αυριο πρωι-πρωι κτηνιατρο...εγω δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...:)

Ok.. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και τις γνώμες σου.

Ok.. Σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρων και τις γνώμες σου.

μακαρι να σου απαντησει και καποιος αλλος...και να σε διαφωτισει περισσοτερο...αλλα ειναι πολυ αοριστο αυτο που περιγραφεις...:):):)

εμενα επειδη μου ακουγεται αρκετα σοβαρο παντως, χωρις να θελω να σε αγχωσω, εχε το τηλ του γιατρου σου κοντα μην χρειαστει να τον παρεις τη νυχτα...και εχε το γατι πολυ στο νου σου...:/:ενημερωσε μας αυριο:/:
περαστικα

εμενα επειδη μου ακουγεται αρκετα σοβαρο παντως, χωρις να θελω να σε αγχωσω, εχε το τηλ του γιατρου σου κοντα μην χρειαστει να τον παρεις τη νυχτα...και εχε το γατι πολυ στο νου σου...:/:ενημερωσε μας αυριο:/:
περαστικα

Έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο, σου έχει τύχει κάτι τέτοιο;;;; :(:(

Έχεις ακούσει κάτι παρόμοιο, σου έχει τύχει κάτι τέτοιο;;;; :(:(

οχι, απλα το οτι εχει θεμα με την ανασα της ειναι σοβαρο, κοινη λογικη ειναι. συν το οτι δεν τρωει δεν παιζει κ δεν πινει νερο κ ολο κοιμαται. εχε την στο νου σου κ αυριο πρωι πρωι γιατρο ;)

δυστυχως ολα τα συμπτωματα που περιγραφεις ..ειναι σοβαρα...και τα σαλια...μηπως εφαγε κατι κακο.....υπαρχει περιπτωση να εφαγε παλι φολα??? εχετε καποιο γειτονα που φωλιαζει??? τι να πω....δειχνει σοβαρη περιπτωση....:(

δυστυχως ολα τα συμπτωματα που περιγραφεις ..ειναι σοβαρα...και τα σαλια...μηπως εφαγε κατι κακο.....υπαρχει περιπτωση να εφαγε παλι φολα??? εχετε καποιο γειτονα που φωλιαζει??? τι να πω....δειχνει σοβαρη περιπτωση....:(

Επειδή η γάτα μου έφαγε φόλα πριν ένα χρόνο, ξέρω τι συμπτώματα θα είχε.. (σπασμούς, αφρό) Δεν είναι έτσι.. Πιστεύω ότι κάτι τις στάθηκε στο λαιμό γι αυτό βαριανασαίνει και έχει σάλια..

Επειδή η γάτα μου έφαγε φόλα πριν ένα χρόνο, ξέρω τι συμπτώματα θα είχε.. (σπασμούς, αφρό) Δεν είναι έτσι.. Πιστεύω ότι κάτι τις στάθηκε στο λαιμό γι αυτό βαριανασαίνει και έχει σάλια..

μακαρι.......μωρε...μπας και εφαγε κανεναν γυμνοσαλιαγκα....μην το γελας...ξερω περιπτωση γατας που πνιγηκε απο τα σαλια....αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι θα το παθει και η δικια σου...απλα...μια σκεψη εκανα...:)

η γατουλα σου μαλλον ειναι δηλητηριασμενη, πηγαινε την ΑΜΕΣΩΣ σε καποιον κτηνιατρο γιατι δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα στο σπιτι. Απο οσα περιγραφεις η κατασταση της μου φαινεται ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.

Επισης δεν εχουν τα ιδια συμπτωματα καθε φορα που τρωνε φολα. Αν το δηλητηριο ηταν διαφορετικο αυτη τη φορα, μπορει να εχει διαφορετικα συμπτωματα.

η γατουλα σου μαλλον ειναι δηλητηριασμενη, πηγαινε την ΑΜΕΣΩΣ σε καποιον κτηνιατρο γιατι δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα στο σπιτι. Απο οσα περιγραφεις η κατασταση της μου φαινεται ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ.

Επισης δεν εχουν τα ιδια συμπτωματα καθε φορα που τρωνε φολα. Αν το δηλητηριο ηταν διαφορετικο αυτη τη φορα, μπορει να εχει διαφορετικα συμπτωματα.

ναι...συμφωνω....δεν ειναι παντα τα ιδια συμπτωματα...

μακαρι να τα καταφερει το γατακι μεχρι το πρωι..δεν εχει καποιο διανυκτερευον κτηνιατρειο?? εστω αν μπορει ο γιατρος να παει πιο νωρις...

Είσαι σίγουρος γι'αυτό που μου λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:(:(:(:(:(

μακαρι να τα καταφερει το γατακι μεχρι το πρωι..δεν εχει καποιο διανυκτερευον κτηνιατρειο?? εστω αν μπορει ο γιατρος να παει πιο νωρις...

Μένω σε μικρή πόλη και δεν υπάρχει κάποιο διανυκτερεύον κτηνιατρείο..

Μένω σε μικρή πόλη και δεν υπάρχει κάποιο διανυκτερεύον κτηνιατρείο..
το κινητο του γιατρου το εχεις?? εμενα οταν μια φορα ειχε παθει δηλητηριαση το γατακι μου, ειχα παρει τον γιατρο τηλεφωνο τα μεσανυκτα(τον ξυπνησα εννοειται) και ειχε ανοιξει το ιατρειο του απο τις 6 για να προλαβουμε..

παιδια..........στην επαρχια....με καμμια δυναμη δεν υπαρχει διανυκτερευον κτηνιατρειο...τι λεμε τωρα...εδω λεμε να υπαρχει κτηνιατριο....οτι μπορεσει να κανει το παιδι μονο μεσω του γιατρου του με τηλ.προσωπικο...τιποτε αλλο...:(:(

Είσαι σίγουρος γι'αυτό που μου λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:(:(:(:(:(

οχι εντελως σιγουρη, κατα 90% θα λεγα δηλητηριαση. Παντως η κατασταση της μου φαινεται πολυ σοβαρη. Το οτι δεν αναπνεει κανονικα, ειναι σε ληθαργο και φαινεται το τριτο βλεφαρο, η κατασταση ειναι σοβαρη :( Προσωπικα οι πιθανοτητες για δηλητηριαση μου φαινονται αυξημενες γιατι το επαθε ξαφνικα, και γιατι σε γατες τετοιας ηλικιας ειναι λιγο περιεργο να εμφανιζονται τετοια συμπτωματα ξαφνικα. Tο οτι δεν μπορει να αναπνευσει μαλλον οφειλεται στην αυξημενη εκκριση σαλιου και η αυξημενη εκκριση σαλιου ειναι πολυ πιθανο να οφειλεται σε καποια τοξικη ουσια. Στην θεση σου θα επαιρνα τηλεφωνο τον κτηνιατρο και θα τον ενημερωνα. Καθε λεπτο που κυλαει ειναι κρισιμο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back