Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simon21
Νεοφερμένο μέλος
το κινητο του γιατρου το εχεις?? εμενα οταν μια φορα ειχε παθει δηλητηριαση το γατακι μου, ειχα παρει τον γιατρο τηλεφωνο τα μεσανυκτα(τον ξυπνησα εννοειται) και ειχε ανοιξει το ιατρειο του απο τις 6 για να προλαβουμε..
Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι βρίσκεται εκτός πόλεως (σε ένα χωριό μου είπε.. νομίζω ότι άκουσα και άλογα.. τεσπα) και ότι πρέπει να δει την Bastet το γρηγορότερο δυνατό. Του έδωσα το σταθερό του σπιτιού (μόλις τελειώσει να με πάρει τηλ για να έρθει..) ειδάλλως θα ανοίξει στις 6 το ιατρείο του..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι βρίσκεται εκτός πόλεως (σε ένα χωριό μου είπε.. νομίζω ότι άκουσα και άλογα.. τεσπα) και ότι πρέπει να δει την Bastet το γρηγορότερο δυνατό. Του έδωσα το σταθερό του σπιτιού (μόλις τελειώσει να με πάρει τηλ για να έρθει..) ειδάλλως θα ανοίξει στις 6 το ιατρείο του..
αρε γμτ....ειδες...και αυτουνου του φανηκε σοβαρο....

......τι να σου πω...ψυχραιμια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simon21
Νεοφερμένο μέλος
τωρα...πως ειναι η γατα...τι κανει??????
Τις έδωσα χλιαρό νεράκι και ξαπλώνει.. Σηκώνεται που και πού για να βολευτεί, τεντώνεται κάποιες φορές και κουνά τα αυτιά όταν ακούει να πληκτρολογώ..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τις έδωσα χλιαρό νεράκι και ξαπλώνει.. Σηκώνεται που και πού για να βολευτεί, τεντώνεται κάποιες φορές και κουνά τα αυτιά όταν ακούει να πληκτρολογώ..
αρε γμτ...πολυ στεναχωριεμαι....

.......να σου ελεγε τουλαχιστον να κανεις κατι ,ο γιατρος....μεχρι να το δει....μηπως να τον ξαναπαρεις τηλ???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simon21
Νεοφερμένο μέλος
αρε γμτ....ειδες...και αυτουνου του φανηκε σοβαρο..........τι να σου πω...ψυχραιμια...
Μου 'πε για καλό και για κακό θα την δω μόλις τελειώσω..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μου 'πε για καλό και για κακό θα την δω μόλις τελειώσω..
μακαρι........παντως...αυριο ...πες μας τι εγινε...

simon21
Νεοφερμένο μέλος
μακαρι........παντως...αυριο ...πες μας τι εγινε...![]()
Με το που τακτοποιήσω την Bastet και την βάλω στο κρεβατάκι της το πρωί θα μπω να σας πω.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Με το που τακτοποιήσω την Bastet και την βάλω στο κρεβατάκι της το πρωί θα μπω να σας πω.
μακαρι να πανε ολα καλα.......

...σου το ευχομαι με ολη μου την καρδια...

vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Θα περιμένουμε νέα.
simon21
Νεοφερμένο μέλος
μακαρι να πανε ολα καλα..........σου το ευχομαι με ολη μου την καρδια...
![]()
Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου, για τις συμβουλές σου και τις ευχές σου. Πιστεύω και εγώ ότι θα πάνε όλα καλά!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
πολύ χαιρομαι που θα ερθει ο γιατρος, γιαυτο αλλωστε δινουν κινητα, για επειγοντα περιστατικα..ενημερωσε μας οταν ερθει..μακαρι ολα να πανε καλα!Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι βρίσκεται εκτός πόλεως (σε ένα χωριό μου είπε.. νομίζω ότι άκουσα και άλογα.. τεσπα) και ότι πρέπει να δει την Bastet το γρηγορότερο δυνατό. Του έδωσα το σταθερό του σπιτιού (μόλις τελειώσει να με πάρει τηλ για να έρθει..) ειδάλλως θα ανοίξει στις 6 το ιατρείο του..
simon21
Νεοφερμένο μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Μακάρι να σωθεί...
moukelis
Επιφανές μέλος
Πως ειναι σημερα η γατουλα σου;Μην την αφηνεις να βγαινει εξω αφου εχει ξαναφαει φολα...
simon21
Νεοφερμένο μέλος

Ήρθε ο κτηνίατρος εχθές γύρο στις τρεις παρά και αφού την εξέτασε μου είπε ότι έχει ελαφριά βρογχίτιδα και μου είπε αν δεν τρώει να την πάω για ενέσεις..
Ευτυχώς που δεν είναι κάτι σοβαρότερο!! Ευχαριστώ παιδιά για της συμβουλές και για τον χρόνο που δώσατε για την μικρή μου Bastet!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Α κι εσυ μπλεδογατο ε;Ξερεις λοιπον τι τραβαω...

ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool