Προκλητική απάντηση

Ευχαριστω πολυ κι εσυ να χαιρεσαι τα γατουλακια σου!Μοιαζουνε πολυ οντως!Εχω φοβερη αδυναμια στις μαυροασπρες γατες!(εχουν και ροζ μυτουλα)!
Κι εμενα μου αρέσουν πολύ, αν και ο Τιμάκος μας προέκυψε πριν 8 χρονια και δεν είχαμε άλλη επιλογη. :)Του δηλητηριασαν τη μαμα και πέθανε το αδερφάκι του. Και τον πήραμε εμεις απ΄τον δρόμο... :)Αλλα απο τοτε τις λάτρεψα... Και να δεις που ταϊζω στη δουλεια ενα άλλο ασπρόμαυρο που όμοιό του σε ομορφιά δεν έχω ξαναδει. Εχει περίγραμμα στα μάτια του και είναι σαν να το έχουν ζωγραφίσει με ρίμελ.!!!:D
Να το χαιρεσαι το κουκλάκι σου.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα μου αρέσουν πολύ, αν και ο Τιμάκος μας προέκυψε πριν 8 χρονια και δεν είχαμε άλλη επιλογη. :)Του δηλητηριασαν τη μαμα και πέθανε το αδερφάκι του. Και τον πήραμε εμεις απ΄τον δρόμο... :)Αλλα απο τοτε τις λάτρεψα... Και να δεις που ταϊζω στη δουλεια ενα άλλο ασπρόμαυρο που όμοιό του σε ομορφιά δεν έχω ξαναδει. Εχει περίγραμμα στα μάτια του και είναι σαν να το έχουν ζωγραφίσει με ρίμελ.!!!:D
Να το χαιρεσαι το κουκλάκι σου.:D
Kι εμεις τη βρηκαμε την Σαντυ μας με κλειστα ματακια πεταμενη στις λασπες..Τωρα ζει σαν βασιλισσα!Κι εχω κι αλλες στην αυλη που ταιζω..Κ οτι μπορω γατακια σκυλακια του δρομου τα ταιζω.Αν ολοι μας προσφεραμε ενα λιθαρακι ολα θα ηταν τελειως διαφορετικα για τα ζωακια τα καημενα.. Η τουλαχιστον -ας μην τα αγαπανε καποιοι -μη τα κανουν κακο..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back