felix
Δραστήριο μέλος
Θα τον κρατήσω μέχρι να του τελειώσω την θεραπεία για επιπευφκίτιδα! Είχαμε έρωτες!!!!!!
Η νέα μαμά του γατούλη ειναι η Kittycat! Ο αδερφός του που θα τον δεχτεί στο σπιτι ο Νόμπου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Σ'ευχαριστώ πολύ που έσωσες αυτόν τον γατούλη και έτσι κατάφερα να τον αποκτήσω
. Σου υπόσχομαι να του δώσω τόση αγάπη όσο προσφέρεις κι εσύ τόσο απλόχερα στα τόσα ζωάκια που περνάνε από τα χέρια σου.Σου δίνω συγχαρητήρια
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
:greycat: :greycat: :greycat: Το πανθηράκι μας βρήκε σπιτικό;Μπράβο και στις 2 σας και για την felix που τον βοήθησε και για την kittycat που θα το μεγαλώσει από δω και πέρα.
Τι καλά νέα είναι αυτά πρωινιάτικαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγχαρητήρια στις δυο γατομαμάδες!! :greycat: 
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο σκεφτομαι αλλους που αγοραζουν ρατσες για να το παιξουν καποιοι

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μακαρι όλα τα γατακια να εχουν την ίδια καλή τύχη!!!!!
Ετσι έκανα και εγώ μια καινούργια φίλη την Αλεξία μέσω του Όμορφου.Τελικά τα ζωάκια με την αγάπη τους μας φέρνουν πιο κοντά
felix
Δραστήριο μέλος
Αφήστε που θα έχει και έναν αδερφό, τον Νόμπου που είναι τελείως τρελλάρας και θα του μάθει όλα τα τρελλά του κόλπα

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Σήμερα η Kittycat έγινε η μαμά του μαύρου γατούλη!!!

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
πως τα πανε??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Πάντως απο την πρώτη κιόλας μέρα, ο τρελλόγατος ο Νόμπου (που είναι αγελαδόγατο
) δείχνει να τον δέχτηκε τον γατούλη μια χαρά!Ο γατούλης ο μαύρος είναι πολύ υποχωρητικός και μαλακός σαν χαρακτήρας, οπότε μένει να αφήσουμε στον Νόμπου την τέλευταία λέξη.....η μάλλον για να είμαι ακριβής...το τελευταίο νιάου!!!
Όσον αφορά την Kittycat, πρόκειται για γατομαμά άριστη με γνώσεις και λατρεία στα ζώα!Σπάνια συναντάει κανείς τέτοιους ανθρώπους!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχ πολύ χάρηκα,άντε και στα δικά μας

felix
Δραστήριο μέλος
Η Kittycat είναι καλά!Μην ανησυχείτε!Kittycat, kittycat που εισαι να μας πεις τα νέα; Oλα καλά;![]()
Μόλις μπορέσει θα τα γράψει τα καλά τα νέα!!!Έχουμε έναν έρωτα μεγάλο που θα σας το πεί η ίδια! Εγώ να σας πώ οτι έχω χ....τεί απο την χαρά μου διότι μόλις μου έστειλε mms με τον γατούλη!
Ευτυχισμένος, ήρεμος να απολαμβάνει ένα γατοκρέββατο χνουδωτό!!!Γιούπιιιιιιιιιιιιιι ! ! !
Άντε και στα δικά σας βρε παιδιά!!!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool