Προξενιό!

Καλησπέρα σε όλες και όλους:) .
Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά μπαίνω από ίντερνετ καφέ, και το σκεφτόμουν να τα αφήσω μόνα τους τόσο γρήγορα:( .
Τον γατούλη τον ονόμασα Πάνθερ λόγω του ότι είναι ένας πάνθηρας:greycat: (όπως πολύ σωστά είπε κάποια) χωρίς υπερβολές:lol: !
Ο Νόμπου λόγω του ότι ήταν μοναχοπαίδι, δυσκολεύεται να δεχτεί τον Πάνθερ:( . Βασικά απ'ότι έχω καταλάβει τον φοβάται, αν και ο Πάνθερ προσπαθεί να του δείξει με κάθε τρόπο ότι δεν είναι επιθετικός. Όταν του κάνει χα ο Νόμπου, εκείνος του νιαουρίζει ναζιάρικα, και του κλείνει τα ματάκια, σημάδι, για όσους ξέρουν καλά από συμπεριφορά γάτας, ότι "δεν θέλω να σου επιτεθώ μην με φοβάσαι". Ο Πάνθερ είναι ο ιδανικός γάτος για την περίπτωση του Νόμπου. Δεν νομίζω να υπήρχε πιό κατάλληλος γάτος από αυτόν:up: !
Πιστεύω, σύντομα, χάρη στην τόσο καλή συμπεριφορά του Πάνθερ και πάνω απ'όλα την υπομονή του, θα τα βρούνε:) !
Να σας πω και λίγο για τον Πάνθερ και το πόσο φοβερός γατούλης είναι:
Πριν έρθει σπίτι ο Πάνθερ του είχα αγοράσει ένα κρεβατάκη με βελούδινο μαξιλαράκη, γιατί είχα δει στο σπίτι της felix ότι του αρέσε να κοιμάται πάνω σε μία κουβέρτα. Όταν ήρθε σπίτι ο Πάνθερ, του έδειξε η felix το κρεβατάκη του και μετά εγώ. Όταν έφυγε η felix και μετά από καμμιά ώρα, μετά από έναν υπνάκο που πήρα, τον βρήκα να κοιμάται μέσα στο κρεβατάκη του!
Και κάτι τελευταίο για την γνωριμία Νόμπου-Πάνθερ.
Εχθές κατά τις 10 το βράδυ, ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι μου ο Πάνθερ, προς μεγάλη έκπληξη του Νόμπου. Ανέβηκε και ο Νόμπου πάντα από απόσταση, και ξαπλώσαν και τα δύο. Τότε άρχισε ο Νόμπου να κάνει νάζια στον Πάνθερ:lol: ! Σε κάποια φάση όταν δεν κοίταζε ο Πάνθερ, ο Νόμπου του άγγιξε τα πίσω πόδια:) ! Είχαμε και μία πρώτη επαφή:up: !
Αυτά για πρώτη φάση. Α, και για να μην το ξεχάσω, έχω ανεβάσει νέες φωτό στην γκαλερύ μου. Απλά κάντε κλικ στην υπογραφή μου και θα δείτε τον Νόμπου και τον Πάνθερ στην πρώτη γνωριμία τους:) !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααα αφού ήταν έτσι η πρώτη μέρα μια χαρά θα τα πάνε!!! Μπράβο σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:up: :up: :up:

Τι τέλεια...απότι φαίνεται συμπαθήθηκαν! Είμαι σίγουρη ότι σε πολύ λίγες μέρες (για να μην πω ώρες) θα είναι σαν να ήταν από πάντα μαζί!!!! Εύχομαι τα καλύτερα!

:redface: :redface: :redface: Νομίζω πως η νονά του πανθηράκου είμαι εγώ.:redface: Αν κάνω λάθος συγνώμη.
:up: :up: :up: :up: Πάντως γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που τα πάνε τόσο καλά:up: :up: :up: :up:

:redface: :redface: :redface: Νομίζω πως η νονά του πανθηράκου είμαι εγώ.:redface: Αν κάνω λάθος συγνώμη.
:up: :up: :up: :up: Πάντως γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι που τα πάνε τόσο καλά:up: :up: :up: :up:
Ναι ποπι εσύ είσαι η νονά:D !
Τώρα κοίταξα το θέμα και είδα ότι εσύ τον είχες πει πανθηράκο:D !
Περιμένει λαμπάδα το επόμενο Πάσχα:lol: :lol: :lol: !
Μην το ξεχάσεις:lol: :lol: :lol: !

Συμφωνώ απολύτως!!!
Η πόπι είναι η νονά!!!
Οπότε η Kittycat σαν νόμιμη μαμά του Πάνθερ, η ποπι σαν νονά και εγώ σαν πρώην προσωρινή μαμά μας κάνει συγγενείς!:lol: :lol: :lol:
Μπατζανακο-συμπεθέρες!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επιτυχία!

Καλησπέρα:) !
Έχω ευχάριστα νέα. Τα παιδιά τα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα:D !
Έχουν αρχίσει και παίζουν μαζί, πάντα επιφυλακτικά βέβαια, μέχρι στιγμής. Τα γρυλίσματα και τα χα του Νόμπου έχουν μειωθεί κατά 70%:D ! Και το κορυφαίο έγινε σήμερα. Μέχρι στιγμής τα τάϊζα σε διαφορετικά δωμάτια. Σήμερα έκανα ένα πείραμα. Τα τάϊσα την ίδια στιγμή, στο ίδιο δωμάτιο δίπλα-δίπλα:) !
Και ιδού τα αποτελέσματα!
Επιτυχία:up: :up: :up: !
Τρώγαν από τα μπωλάκια τους χωρίς φόβο και κυρίως χωρίς να γρυλίσει καθόλου ο Νόμπου στον Πάνθερ:D !
Αχ, δεν ξέρετε πόσο ευτυχισμένη είμαι:happy: !
Είναι θέμα ημερών πια να τα βρούνε εντελώς:D :D :D !

Συνημμένα

• Ώρα φαγητού_21042007(001).jpg
    Ώρα φαγητού_21042007(001).jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 59
αχ είναι δυο έρωτες!!!!:inlove: :inlove: :inlove:

Παιδιά απίστευτα νέα και πάλι:D!
Ξυπνάω σήμερα το πρωί και ενώ ήμουν ακόμα στο κρεβάτι τι να δω;
Τα γατόνια μου παίζανε:blink:! Κανονικά και με το νόμο. Ξέρετε το γνωστό παιχνίδι των γατών, θύτης και θήραμα. Το κουλό είναι ότι το θήραμα το έπαιζε ο Νόμπου και τον θύτη, αυτόν δηλαδή που ήταν από πάνω και δάγκωνε, ο Πάνθερ. Και ποιός νίκησε:hmm:;
Ο Πάνθερ:lol::lol::lol:!
Τα βρήκαν τα γλυκά μου. Τόσο γρήγορα, ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, σε 5 μέρες:blink:!
Αυτό είναι παγκόσμιο ρεκόρ:D!

:up: Είδες που όλα πήγαν καλά? Έχεις να δεις τώρα απίστευτα σκηνικά! Θα ρίξεις πολύ γέλιο από δω και περα!

Χαχα!!! Μπράβο!!! :up:

Ναι ποπι εσύ είσαι η νονά:D !
Τώρα κοίταξα το θέμα και είδα ότι εσύ τον είχες πει πανθηράκο:D !
Περιμένει λαμπάδα το επόμενο Πάσχα:lol: :lol: :lol: !
Μην το ξεχάσεις:lol: :lol: :lol: !

:up: :up: :up: :up: :up: Επιτέλους έγινα νονά:up: :up: :up: Μπορεί άνθρωπος να μην θέλει την τρέλα μου για το παιδί του την θέλουν όμως για το ψινάκι.
Κι αν θέλετε το πιστεύετε τα μαυρουλάκι φέρνουν τύχη και στη νονά!από Δευτέρα πιάνω δουλεία!μια αίτηση που είχα κάνει σε παιδικό σταθμό πέρσι το Μάη,με θυμήθηκαν τώρα:up: :up: :up: :up:

Συγχαρητήρια!!!!!:up: :up: :up:
Με το καλό να αρχίσις την νέα σου δουλειά!!!!
Μα και βέβαια τα μαυράκια γατόνια είναι τύχη!!!

Συγχαρητήρια!!!!!:up: :up: :up:
Με το καλό να αρχίσις την νέα σου δουλειά!!!!
Μα και βέβαια τα μαυράκια γατόνια είναι τύχη!!!

:hmm: :hmm: :hmm: Μα και από μακριά;Αλλά ίσως να είναι και τα 4 μαυρα που ταίζουμε από κάτω:hmm: :hmm: :hmm:

:hmm: :hmm: :hmm: Μα και από μακριά;Αλλά ίσως να είναι και τα 4 μαυρα που ταίζουμε από κάτω:hmm: :hmm: :hmm:
Πάντως εγώ μόλις έδωσα τον Πάνθερ στην kittycat πέσαν οι δουλειές μου:lol: :lol: :lol: αρά ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ φέρνει καλοτυχία!!!!!!!!!!!!!
Και ας έχω ήδη μια μαύρη γάτα στο σπίτι!!!:lol: :lol: :lol:

Ποπι τα καλύτερα στη νέα σου δουλειά!!!!
:up: :up: :up:

Μπράβο Πόπι! Τέλεια νέα!

Σήμερα πήγα τον Πάνθερ στην κτηνίατρο. Τα κοίταξε όλα. Αυτιά πεντακάθαρα, ακροαστικά μια χαρά, μύτη μια χαρά, τρίχωμα: θα χρειαστεί καλή διατροφή από δω και πέρα γιατί έχει πιτυρίδα και πάρα πολύ τριχόπτωση. Μου είπε αν και είναι 1 χρονού και 2 μηνών περίπου, να του δίνω και αυτουνού τροφή για νεαρές γάτες kitten δηλαδή, όπως δίνω του Νόμπου, λόγω του ότι έχει πολλές βιταμίνες κ.α. σε σχέση με αυτές για τις ενήλικες. Θα του δίνω και glavaderm liquid, 20 σταγόνες την ημέρα, γιατί είναι 5 κιλά. Ο Νόμπου είναι 5.900 και μου είπε να του δίνω 25 σταγόνες την ημέρα. Της φάνηκε αδύνατος ο γατούλης, όπως και σε μένα άλλωστε, αν και 5 κιλά, άρα μάλλον πιστεύω ο Πάνθερ πιάνει άνετα τα 6 κιλά για να είναι φυσιολογικός. Της φάνηκε απίστευτο της κτηνιάτρου μου πως ένας γατούλης τόσο καιρό αδέσποτος είναι κατα τ'άλλα τόσο υγιής.
Τώρα φτάνουμε και στο κρίσιμο σημείο. Το μάτι του. Μου είπε ότι υπάρχει περίπτωση με την κατάλληλη θεραπεία το ένα του ματάκι που είναι θολό λόγω της αρρώστιας που πέρασε, να ξανακαθαρίσει:up: ! Οι πιθανότητες βέβαια είναι 50-50:/: . Μου είπε ότι άμα έχω την υπομονή και την διάθεση να το παλέψω, μπορεί κάτι να γίνει. Μου είπε ότι το μάτι του από κάτω είναι καλά δεν έχει καταστραφεί:) . Η θολούρα που έχει από πάνω, του εμποδίζει την όραση. Της είπα ότι φυσικά και θα το παλέψω, όσο χρόνο και όσα χρήματα κι αν μου πάρει η διαδικασία! Της έχει τύχει περίπτωση τέτοια, στην οποία το μάτι καθάρισε μετά από ένα χρόνο θεραπείας:blink: ! Η αρρώστια που είχε ο Πάνθερ και έγινε έτσι το μάτι του είναι τελικά μια αρρώστια από αυτές τις οποίες κάνουμε τα εμβόλια στις γατούλες μας. Οπότε ο Νόμπου μου δεν μπορεί να κολλήσει γιατί είναι εμβολιασμένος. Αν δεν κάνω λάθος είπε ότι ήταν καλυκοϊός. Η θεραπεία του έχει ως εξής: 3 φορές την ημέρα, ενστάλαξη στο κάθε μάτι από μια σταγόνα φυσιολογικά δάκρυα. Κάθε 8ωρο 2 σταγόνες στο πάσχοντα μάτι κολλύριο(ουπς ξέχασα πως το λένε:redface: , πάντως είναι αντιβιοτικό). Τα δύο κολλύρια να μην τα βάζω το ένα μετά το άλλο, για να μην ξεπλένει το ένα το άλλο. Ακόμα μισό χαπάκι(ούτε αυτό θυμάμαι πως το λένε, είναι κτηνιατρικό, θα πάω να το πάρω αύριο) την ημέρα. Η θεραπεία με τα κολλύρια θα διαρκέσει 21 μέρες. Το μισό χάπι θα του το δίνω για 7 μέρες, θα το σταματάω για 7 μέρες, και μετά ξανά για 7 μέρες. Μετά θα τον ξαναπάω να τον δει για να μου πει πως πάει και τι θεραπεία θα κάνουμε μετά.
Αχ, ευχηθείτε μου καλή τύχη με τον Πάνθερ. Να γίνει καλά το ματάκι του:) ...

Μπράβο Πόπι! Τέλεια νέα!

Χριστίνα και χουζούρη σας ευχαριστώ πολύ:) :) :) :)
Kittiycat μπράβο,καλή επιτυία με τη θεραπεία σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back