Προξενιό!

Καλή επιτυχία. Μακάρι με τη θεραπεία να γίνει τελείως καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο, πολύ χαίρομαι που τα βρήκανε μεταξύ τους τα 2 ψιψίνια, kittycat. Καλή επιτυχία με τη θεραπεία του Πάνθερ!

Πόπι, συγχαρητήρια για τη δουλειά. Καλορίζικη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι από μένα καλή τύχη με τη θεραπεία!! :greycat: :)

Ο Πάνθερ έχει έναν αδερφο σχεδόν τυφλό.Δόθηκε και ζεί βασιλιάς!
Εγώ πάντως προτείνω την θεραπεία που κάνει ο Πάνθερ και στην κοπέλα που έχει το αδερφάκι του γιατί ο κτηνίατρος που είχε πρωτοδεί τα γατιά έδωσε μια θεραπεία πολύ απλή ενώ η κτηνίατρος της kittycat ασχολήθηκε παραπάνω απ'οτι ο τοπικός μας κτηνίατρος.
Και φανταστείτε οτι ζούσαν στην παραλία της Βραυρώνας, κάτω απο μια παράγκα, κάτω απο ένα τρύπιο ξύλινο πάτωμα...μέσα στην υγρασία και την άμμο..
Πωπω όσο το σκέφτομαι.....αλλα τώρα είναι καλά τα γατόνια μέσα στην αγάπη και την ασφάλεια:up: :up: :up:

Σας ευχαριστώ όλες που μου ευχηθήκατε καλή τύχη για την θεραπεία του Πάνθερ:) και πόπι sorry που δεν στο είπα νωρίτερα, καλορίζικη η δουλεία:up: ! Έφερε στη νονά τύχη, θα φέρει και στη μαμά:hmm: ; Για να δούμε:hmm: . felix ελπίζω να αποδόσει η θεραπεία στον Πάνθερ αλλά και στον αδερφούλη του:happy: . Καλή επιτυχία και στους δύο:) !

Καλησπέρα:) ! Τα παιδιά μου τα πάνε μια χαρά:) . Σήμερα ξεκίνησα την θεραπεία του Πάνθερ. Αύριο τους ξεκινάω και το glavaderm για την τριχόπτωσή τους. Ανέβασα νέες φωτογραφίες, να δείτε πόσο αγαπημένα είναι τα γλυκούλια μου:inlove: . Σήμερα έγλυψε ο Πάνθερ για πρώτη φορά τον Νόμπου:D και ο Νόμπου είχε μείνει έτσι:blink: !
:lol: :lol: :lol:
Α, τέλος, όλο ξεχνάω να το πω, έχουμε παρατηρήσει εγώ και ο Νόμπου( ο τελευταίος με πολύ τρόμο:P ), ότι ο Πάνθερ μιλάει στον ύπνο του:blink: ! Ναι όπως διαβάσατε. Όταν έχει πέσει σε πολύ βαθύ ύπνο αρχίζει και νιαουρίζει με παράπονο και "κλωτσάει". Αναρωτιέμαι, τι να βλέπει το γλυκό μου στον ύπνο του και αναστατώνεται έτσι:( ; Όποτε το κάνει αυτό ο Πάνθερ, ο Νόμπου και να κοιμάται ξυπνάει, και τον κοιτάζει έντρομος. Μάλλον επειδή καταλαβαίνει τι "λέει" εκείνη την στιγμή ο Πάνθερ.

Α,ναι και τα φάρμακα του Πάνθερ είναι τα εξής, το κολλύριο το αντιβιοτικό λέγεται Exocin. Και τα χάπια που είναι αντιφλεγμονώδη, Romefen 10 mg.

Κι άλλα ευχάριστα νέα:D .
Εχθές ο Νόμπου έγλυψε για πρώτη φορά τον Πάνθερ:up: ! Αυτό ήταν τα βρήκαν τελείως. Το να γλύφει η μία γάτα την άλλη είναι ο υπέρτατος δεσμός ανάμεσα στις γάτες:D .
Αποδείξεις στις νέες φωτογραφίες της γκαλερύ μου:) !

Τι ωραίο είναι να ξυπνάω, να ανοίγω την γατοσελίδα και να βλέπω τέτοιες σκηνές!!!!:inlove: :inlove: :inlove: Οι γατούληδες "φακελώθηκαν" για να τους βλέπω και να χαίρομαι!!!!

αυτα ειναι οντως πολυ ευχαριστα νεα:up: !!!εγιναν ηδη φιλαρακια:inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back