Προς αναζήτηση σιαμ γατούλας!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nektariak

Νεοφερμένο μέλος

Η nektariak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Άμφισσα (Φωκίδα). Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Γεια σας και παλι φιλαρακια μου...μετα απο αρκετο καιρο βρισκομαι αναμεσα σας και παλι ετοιμη για υιοθετηση γατουλας...
Λοιπον επειδη εχω μια τρελη αδυναμια στις σιαμ γατουλες...Οποια ή οποιος χαριζει σιαμ ανεξαρτητου φυλου μεχρι 3 μηνων το πολυ ας μου γραψει εδω...
Αν μπορω να βρω και στην περιοχη μου ακομη καλυτερα...Ειμαι στην Αμφισσα Φωκιδας.
Θα ειναι μεγαλη μου χαρα να ξαναπαρω στα χερια μου μια γατουλα..
Μετα το χαμο του αγαπημενου μου φοιβου,που βλεπετε και στη φωτο πιστευω πως ειμαι απολυτα ετοιμη για αυτο το βημα..
Ευχαριστω και παλι για οτι κανατε για μενα εκεινες τις δυσκολες μερες...και αναμενω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας και παλι φιλαρακια μου...μετα απο αρκετο καιρο βρισκομαι αναμεσα σας και παλι ετοιμη για υιοθετηση γατουλας...
Λοιπον επειδη εχω μια τρελη αδυναμια στις σιαμ γατουλες...Οποια ή οποιος χαριζει σιαμ ανεξαρτητου φυλου μεχρι 3 μηνων το πολυ ας μου γραψει εδω...
Αν μπορω να βρω και στην περιοχη μου ακομη καλυτερα...Ειμαι στην Αμφισσα Φωκιδας.
Θα ειναι μεγαλη μου χαρα να ξαναπαρω στα χερια μου μια γατουλα..
Μετα το χαμο του αγαπημενου μου φοιβου,που βλεπετε και στη φωτο πιστευω πως ειμαι απολυτα ετοιμη για αυτο το βημα..
Ευχαριστω και παλι για οτι κανατε για μενα εκεινες τις δυσκολες μερες...και αναμενω :)
Φιλη μου,3 μηνων και ρατσα πολυ δυσκολα να σου χαρισουν.Μαλλον σε εκτροφειο θα πρεπει να απευθυνθεις!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδη και τον πρωτο μου γατουλη μου τον χαρισε μια οικογενεια που τα εδινε ευελπιστω να βρω καποιον που να θελει να το χαρισει...
Εχω ομως τρελη αδυναμια στις σιαμ γατες...ειναι πανεξυπνες σε ολα!!
Οπως κ να εχει δεν χανω τις ελπιδες μου :)

Επειδη και τον πρωτο μου γατουλη μου τον χαρισε μια οικογενεια που τα εδινε ευελπιστω να βρω καποιον που να θελει να το χαρισει...
Εχω ομως τρελη αδυναμια στις σιαμ γατες...ειναι πανεξυπνες σε ολα!!
Οπως κ να εχει δεν χανω τις ελπιδες μου :)
Δεν ειναι μονο οι σιαμ πανεξυπνες!:P Που να δεις οι Αιγαιου εξυπναδα!
Παντως ειναι πολυ δυσκολο οχι να βρεις ρατσα(ρατσα βρισκεις,τοσες παρατανε) αλλα να βρεις και μωρο και ρατσα.

Φιλη μου σε ενα μηνα περιπου θα ζευγαρωσω τον γατουλη μου(αυτον που βλεπεις στη φωτο!).φυσικα δεν σκοπευω να πουλησω καποια ζωουλα...αν δε βρεις γατακι ως τοτε ή περιμενεις το αναλογο διαστημα θα εχεις ενα!

Φιλη μου σε ενα μηνα περιπου θα ζευγαρωσω τον γατουλη μου(αυτον που βλεπεις στη φωτο!).φυσικα δεν σκοπευω να πουλησω καποια ζωουλα...αν δε βρεις γατακι ως τοτε ή περιμενεις το αναλογο διαστημα θα εχεις ενα!

Aληθεια????
Φυσικα και με ενδιαφερει....αν μεχρι τοτε δεν καταφερω να βρω το γατακι που ψαχνω με μεγαλη μου χαρα ναι!!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυ!!!!!:D

Δεν ειναι μονο οι σιαμ πανεξυπνες!:P Που να δεις οι Αιγαιου εξυπναδα!
Παντως ειναι πολυ δυσκολο οχι να βρεις ρατσα(ρατσα βρισκεις,τοσες παρατανε) αλλα να βρεις και μωρο και ρατσα.

Ολα τα γατουλινια οταν ειναι μικρα ειδικα ειναι το κατι αλλο!!
Συμφωνω πως καθε γατα εχει τη δικη της εξυπναδα...Αν αγαπας γατουλες...αγαπας τελος!:)

Θελω παρα πολυ να ξαναπαρω στα χερια μου μια τετοια γατουλα..Αρχες του καλοκαιριου εχασα απο φολα δυστυχως τον αγαπημενο μου γατουλη που εχω και στη φωτο προφιλ μου..Ειχα δεθει παρα πολυ μαζι του..Ειχαμε μια ιδιαιτερη σχεση...Γιαυτο κ ο λογος που θελω να ειναι σιαμ...Μακαρι να μπορεσω συντομα να εκπληρωσω κ παλι αυτο μου το ονειρο...Το μονο σιγουρο ειναι πως αυτη τη φορα θα φροντισω να στειρωθει στην ωρα του και να μην ξαναεχω παρομοιο γεγονος γτ δεν θα το αντεχα κ παλι να περασω το ιδιο..Μου στοιχησε παρα πολυ ολο αυτο.Ο Φοιβος ηταν η ζωη μου...Ειναι μεγαλη η λαχταρα μου...

Νεκταρία μου, καλό θα είναι να στειρώσεις εγκαίρως το νέο γάτο που θα πάρεις αλλά μήπως θα έπρεπε να τον περιόριζες και μέσα στο σπίτι αποκλειστικά ώστε να μην ξαναβιώσεις μια τέτοια απώλεια;

Νεκταρία μου, καλό θα είναι να στειρώσεις εγκαίρως το νέο γάτο που θα πάρεις αλλά μήπως θα έπρεπε να τον περιόριζες και μέσα στο σπίτι αποκλειστικά ώστε να μην ξαναβιώσεις μια τέτοια απώλεια;

Γιωργο μου να εισαι βεβαιος πως αν σταθω τυχερη και ξανα αποκτησω σιαμ γατα θα κανω οτι πρεπει για να μη τεθει ξανα σε κυνδηνο...Θα κανω οτι περνα απο το χερι μου και ναι θα περιοριστει στο σπιτι και μονο...Σε καμια περιπτωση δεν θα αντεχα να βιωσω το ιδιο..Το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου αυτο..και θα το κανω...!!

Γιωργο μου να εισαι βεβαιος πως αν σταθω τυχερη και ξανα αποκτησω σιαμ γατα θα κανω οτι πρεπει για να μη τεθει ξανα σε κυνδηνο...Θα κανω οτι περνα απο το χερι μου και ναι θα περιοριστει στο σπιτι και μονο...Σε καμια περιπτωση δεν θα αντεχα να βιωσω το ιδιο..Το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου αυτο..και θα το κανω...!!
Νεκταρια μου συγνωμη που ξαναενοχλω,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση τρελα πια με τις σιαμ? Οι αλλες οι γατουλες δεν πρεπει να ειναι προστατευμενες και να τους δινουμε αγαπη?
Το καταλαβαινω για τον γατουλη που εχασες αλλα οπως ξαναειπα και σε αλλο θεμα σημερα,η καθε γατουλα ειναι ξεχωριστη. Δεν παιρνουμε ενα ιδιο ζωακι για να μας θυμισει εκεινο που καποτε χασαμε.Το εχουμε στην καρδια μας παντα!
Υπαρχουν τοσα μα τοσα αδεσποτα που πραγματικα εχουν αναγκη και υιοθετουνται πολυ πιο δυσκολα ακριβως γιατι οι περισσοτεροι ψαχνουν ρατσατα.
Αλλοι παλι βαζουν τα ζωα τους να ζευγαρωσουν και δινουν τα μικρα. Νεα αδεσποτα δηλαδη (το πιθανοτερο).Γιατι βρε παιδακια μου δεν στειρωνετε τα ζωακια σας και στερειται την ελπιδα στα ηδη υπαρχοντα αδεσποτακια να βρουν ενα καλο σπιτακι?
Κοιτα διαφορες αγγελιες αν θες την γνωμη μου! Σιγουρα θα βρεις καποιο γατουλακι να σου κανει το κλικ ανεξαρτητα απο ρατσα!
Καλη τυχη στην αναζητηση!:)

Νεκταρια μου συγνωμη που ξαναενοχλω,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση τρελα πια με τις σιαμ? Οι αλλες οι γατουλες δεν πρεπει να ειναι προστατευμενες και να τους δινουμε αγαπη?
Το καταλαβαινω για τον γατουλη που εχασες αλλα οπως ξαναειπα και σε αλλο θεμα σημερα,η καθε γατουλα ειναι ξεχωριστη. Δεν παιρνουμε ενα ιδιο ζωακι για να μας θυμισει εκεινο που καποτε χασαμε.Το εχουμε στην καρδια μας παντα!
Υπαρχουν τοσα μα τοσα αδεσποτα που πραγματικα εχουν αναγκη και υιοθετουνται πολυ πιο δυσκολα ακριβως γιατι οι περισσοτεροι ψαχνουν ρατσατα.
Αλλοι παλι βαζουν τα ζωα τους να ζευγαρωσουν και δινουν τα μικρα. Νεα αδεσποτα δηλαδη (το πιθανοτερο).Γιατι βρε παιδακια μου δεν στειρωνετε τα ζωακια σας και στερειται την ελπιδα στα ηδη υπαρχοντα αδεσποτακια να βρουν ενα καλο σπιτακι?
Κοιτα διαφορες αγγελιες αν θες την γνωμη μου! Σιγουρα θα βρεις καποιο γατουλακι να σου κανει το κλικ ανεξαρτητα απο ρατσα!
Καλη τυχη στην αναζητηση!:)

Καλημερα φιλη μου,
Καταρχας να πω πως η πρωτη γατα που ειχα παρει και περασε απο τα χερια μου ηταν ολομαυρη...!!
Αρα βγαινει το συμπερασμα οτι δεν κοιτω μονο τις γατες ρατσας για καποιο ειδικο λογο.Το οτι εχω αδυναμια στις σιαμ αυτο δε σημαινει οτι ειναι επειδη ειναι ρατσας,αυτο ειναι το τελευταιο που κοιταω.Ολες οι γατες ειναι αγαπητες για μενα.Και κατι αλλο ποτε δεν σκεφτικα να βαλω τη γατα μου να τεκνοποιησει για να το εκμεταλευτω,ποτε μα ποτε...Απλα μου αρεσουν τι να κανω δηλ?Ειναι τοσο κακο που αγαπω τοσο πολυ τις σιαμ?Ενταξει αν ειναι κακο τοτε τι να πω..ο καθενας λεει τι γνωμη του...Ισως παλι να προσπαθω να καλυψω την απωλεια του φοιβου μου.Η μητερα μου στο σπιτι της εχει 4 γατακια και ειναι αδεσποτα,ειναι μια τρελα ολα τους και οταν πηγαινω δεν χορταινω το παιχνιδι μαζι τους..Μετα το χαμο του γατουλη μου εχω δημιουργησει φιλοζωικη ομαδα στο facebook και προσπαθω να μαζεψω οσο πιο πολλα ατομα μπορω που αγαπουν τα ζωα γενικως και να βοηθησω οσο το δυνατον περισσοτερο ζωακια που εχουν αναγκη απο τη φροντιδα μας.Πιστεψε με δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που κοιτω μια "ρατσα" και μονο...Δεν με γνωριζεις και εχω την εντυπωση πως μου κανεις μια "μικρη " επιθεση εδω...
Εχω πολλες ευαισθησιες μεσα μου και προσπαθω να βοηθω οσο μπορω οχι μονο τα ζωα αλλα και τους ανθρωπους που με εχουν πραγματικα αναγκη...
Δεν σε κρινω γιατι δεν σε γνωριζω...Εδω εννοειτε πως ειμαστε μια παρεα με απεριοριστη αγαπη στις γατες...ολες τις γατες τις αγαπω και συγκινουμε παρα πολυ οταν βλεπω γατογονεις να καμαρωνουν γιαυτα....
Καλη μερα να εχεις :)

Καλημερα φιλη μου,
Καταρχας να πω πως η πρωτη γατα που ειχα παρει και περασε απο τα χερια μου ηταν ολομαυρη...!!
Αρα βγαινει το συμπερασμα οτι δεν κοιτω μονο τις γατες ρατσας για καποιο ειδικο λογο.Το οτι εχω αδυναμια στις σιαμ αυτο δε σημαινει οτι ειναι επειδη ειναι ρατσας,αυτο ειναι το τελευταιο που κοιταω.Ολες οι γατες ειναι αγαπητες για μενα.Και κατι αλλο ποτε δεν σκεφτικα να βαλω τη γατα μου να τεκνοποιησει για να το εκμεταλευτω,ποτε μα ποτε...Απλα μου αρεσουν τι να κανω δηλ?Ειναι τοσο κακο που αγαπω τοσο πολυ τις σιαμ?Ενταξει αν ειναι κακο τοτε τι να πω..ο καθενας λεει τι γνωμη του...Ισως παλι να προσπαθω να καλυψω την απωλεια του φοιβου μου.Η μητερα μου στο σπιτι της εχει 4 γατακια και ειναι αδεσποτα,ειναι μια τρελα ολα τους και οταν πηγαινω δεν χορταινω το παιχνιδι μαζι τους..Μετα το χαμο του γατουλη μου εχω δημιουργησει φιλοζωικη ομαδα στο facebook και προσπαθω να μαζεψω οσο πιο πολλα ατομα μπορω που αγαπουν τα ζωα γενικως και να βοηθησω οσο το δυνατον περισσοτερο ζωακια που εχουν αναγκη απο τη φροντιδα μας.Πιστεψε με δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που κοιτω μια "ρατσα" και μονο...Δεν με γνωριζεις και εχω την εντυπωση πως μου κανεις μια "μικρη " επιθεση εδω...
Εχω πολλες ευαισθησιες μεσα μου και προσπαθω να βοηθω οσο μπορω οχι μονο τα ζωα αλλα και τους ανθρωπους που με εχουν πραγματικα αναγκη...
Δεν σε κρινω γιατι δεν σε γνωριζω...Εδω εννοειτε πως ειμαστε μια παρεα με απεριοριστη αγαπη στις γατες...ολες τις γατες τις αγαπω και συγκινουμε παρα πολυ οταν βλεπω γατογονεις να καμαρωνουν γιαυτα....
Καλη μερα να εχεις :)
Καλη μου φιλη,παρεξηγησες!
Καμια επιθεση δεν εκανα,αν ειναι δυνατον!
Σχολιαζω συμφωνα με αυτα που βλεπω γραμμενα ομως! Ειπες στο προηγουμενο μνμ σου οτι αν ξαναπαρεις σιαμ .... κτλ. Γινεται συνεχη αναφορα στη συγκεκριμενη γατουλα.
Ουτε φυσικα σε "κατηγορησα" οτι θα βαλεις την γατα να τεκνοποιησει για εκμεταλευση!Δεν αναφερομουν καν σε εσενα!
Σχολιαστηκε ομως πως θα ζευγαρωσει μια φιλη τον σιαμ γατο της,αρα αυτοματως στερουμε στεγη απο ενα ηδη ταλαιπωρο γατακι, ζευγαρωνοντας και δημιουργωντας νεα μωρα.
Φιλικα.καλημερα!

Θεωρώ πως όλοι όσοι συνομιλούμε μεταξύ μας εδώ έχουμε μια μεγάλη ευαισθησία για τα αδέσποτα κι ίσως ο καθένας μας προσπαθεί να βοηθάει όσο μπορεί, όπως μπορεί και με όσους τρόπους μπορεί.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι είναι ασύμβατο να έχει μια μεγαλύτερη αδυναμία στα γατάκια κάποιας ράτσας, να θαυμάζει τον χαρακτήρα τους και να θέλει κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα.
Εξάλλου, όλες οι γάτες σε όποια ράτσα κι αν ανήκουν είναι ξεχωριστά πλάσματα και χρειάζονται την φροντίδα μας και την αγάπη μας για αυτό που είναι! :)

Γιώργο θα συμφωνήσω με όσα λες. Γενικά όσοι έχουν μια προτίμηση στις ράτσες έχω παρατηρήσει πως δέχονται ένα μικρό ''πόλεμο'', να το θέσω έτσι, γιατί αρκετοί άλλοι φιλόζωοι θεωρούν πως οι προτίμιση τους αυτή είναι εις βάρος των αδέσποτων. Τώρα μιλάω γενικά και όχι συγκεκριμένα για τα άτομα που πήραν μέρος σ'αυτή τη συζήτηση, μιας και βρήκα ευκαιρία να διατυπώσω την άποψή μου.
Κατ'αρχάς μπράβο σε όσους υιοθετούν και βοηθούν όπως μπορούν τα αδεσποτάκια, εγώ τους θαυμάζω γιατί δείχνει πως ακόμη υπάρχει ευαισθησία για τα ζωάκια σ'αυτό τον κόσμο, αλλά όπως λες κι εσύ αυτό δεν είναι καθόλου ασύμβατο με το να σου αρέσει μια συγκεκριμένη ράτσα γάτας και να θέλεις να την αποκτήσεις. Επίσης συχνά αρκετά άτομα που υιοθετούν αδέσποτα, επιλέγουν αυτό που θα υιοθετήσουν με δικά τους κριτήρια, π.χ χρώμα, ηλικία.
Πιστεύω πως ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τις προτιμήσεις του, χωρίς να κατακρίνεται και να νιώθει τύψεις που δεν προτίμησε ένα αδέσποτο ούτε επειδή αποφάσισε να βάλει τη γάτα του γι'αναπαραγωγή εφόσον έχει βρει ήδη σπιτάκι για τα γατάκια. Κι εγώ έχω μια γατούλα ράτσας, αλλά στο σπίτι μου από πάντα ταϊζουμε και φροντίζουμε τ'αδέσποτα γατάκια της γειτονιάς. Η φίλη μας εδώ ψάχνει γατάκι Σιάμ για καθαρά συναισθηματικούς λόγους, για να τον βλέπει και να της θυμίζει τον γατούλη που έχασε αναπληρώνοντας κάπως το κενό που άφησε.
Νεκταρία μου εύχομαι να βρεις σύντομα το γατάκι που ονειρεύεσαι και να έχετε όμορφες στιγμές μαζί.:)

Υ.Γ: Χίλια συγγνώμη αν βγήκα εκτός θέματος, δεν είχα τέτοια πρόθεση.:redface:

Επίσης συχνά αρκετά άτομα που υιοθετούν αδέσποτα, επιλέγουν αυτό που θα υιοθετήσουν με δικά τους κριτήρια, π.χ χρώμα, ηλικία.
Συμφωνω,χωρις να υπονοω κι εγω κατι για τα μελη που συμμετειχαν σε αυτο το νημα φυσικα,ολοι μιλουν με ευγενεια και σεβασμο.Πολλες φορες αναρωτιεμαι γιατι δε γινεται η ιδια κριτικη σε καποιον που ψαχνει να βρει αδεσποτο γατακι ολολευκο,με γαλαζια ματια,κοκκινες ριγες,φουντωτο κτλ.Δεν ειδα καμια φορα να του επισημαινει κανεις οτι τα μαυρα αδεσποτακια υιοθετουνται πιο δυσκολα,τιγρε αδεσποτακια υπαρχουν περισσοτερα,ή οτι τα μακρυτριχα υιοθετουνται ευκολοτερα ενω εκεινος/εκεινη ψαχνει φουντωτο ή συγκεκριμενου χρωματος και στην αναζητηση του αυτη φυσικα και θα "στερησει" σε αλλα γατακια ενα σπιτικο.Καλως ή κακως ενα ζωακι ειναι συντροφος μιας οικογενειας για παρα πολλα χρονια,και η αποφαση αποκτησης του επηρεαζεται απο διαφορετικους παραγοντες για τον καθενα.Αλλος κοιταζει την ηλικια,αλλος το χρωμα,αλλος το χαρακτηρα,αλλος τη φυλη,αλλος τις ιδιομορφιες του περιβαλλοντος στο οποιο ζει εκεινος ή το ζωακι που θα επιλεξει.Οπως και να εχει ομως,καλο ειναι να διαλεξει κατι που του αρεσει και του ταιριαζει πραγματικα,ωστε η συμβιωση να ειναι επιτυχημενη και για τις δυο πλευρες.
Νεκταρια ελπιζω να βρεις το γατακι των ονειρων σου,όποιο κι αν ειναι αυτο,και να περασετε μαζι πολλα χαρουμενα χρονια!

Διαφωνω παιδια και ας μου επιτραπει λιγο να πω την αποψη μου ξεκαθαρα.
Καταρχας δεν "εκρινα" κανεναν.
Δευτερον ενας φιλος χθες εψαχνε στο φορουμ να βρει γατουλη λευκο μικρο σε ηλικια και τον βοηθησα λεγοντας του και ταυτοχρονα οτι οποιο ζωο και να επιλεξει ειναι ψυχουλα και ειναι διαφορετικο ανεξαρτητου χρωματος.Το καθενα εχει διαφορετικη προσωπικοτητα.
Και παμε παρακατω.
Και εμενα μου αρεσουν τα ροτβαιλερ σε "ομορφια" αν ομως εψαχνα να βρω ντε και καλα την συγκεκριμενη ρατσα ( σε εκτροφειο ή να μου χαρισουν,χλωμο το δευτερο αν το ηθελα και μικρουλικο),ο Ronnie,ο σημερινος μου σκυλαρος,θα πεθαινε.Σημερα,τωρα που μιλαμε δεν θα ηταν στη ζωη. Απο τα 20 σκυλια της αγελης του,ζητημα να χουν μεινει ζωντανα τα 3.Οπως το ιδιο ισχυει και με τους μαυρογατους μου.
Τους χαρισα ζωη,τα πηρα απο τον δρομο και τωρα ειναι εδω μαζι μου να με γλυφουν,να τριβονται πανω μου,να τους δινω και να μου δινουν αγαπη. Αν αγοραζεις ζωα ή ζητας να σου χαρισουν(περιμενεις γεννες απο καθαροαιμο),τοτε την φροντιδα,την αγαπη και την στεγη την στερεις απο ενα αδεσποτο.
Πιστευω οτι δεν υπαρχει πραγματικη επιγνωση στο θεμα των αδεσποτων παιδια και το λεω με μεγαλη λυπη.
Αν δεν αλλαξει αυτη η νοοτροπια,θα γεννιουνται παντα αδεσποτα που θα κακοποιουνται και θα πεθαινουν στους δρομους.

Με εκτιμηση και σεβασμο στο φορουμ.

Προσωπικά νομίζω ότι υπάρχει ένα μερίδιο δίκιου και στις 2 πλευρές (δεν το συγκεκριμενοποιώ για όσους συμμετέχουν στην παρούσα συζήτηση αλλά το γενικεύω).
Παρόλα αυτά, επειδή η Αγγελία ανοίχθηκε για κάποιον συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή, την έκφραση της επιθυμίας της Νεκταρίας μας, θα πρότεινα να μην επεκταθούμε περισσότερο στη συζήτηση σχετικά με την προτίμηση αδέσποτων γατιών ή γατιών κάποιας συγκεκριμένης ράτσας.
Είναι ένα μεγάλο θέμα το οποίο θα μπορούσε ίσως να εξεταστεί σε κάποιο άλλο θέμα. :)

Νεκταρία καλημέρα! Έχω δει κάπου αγγελία που χαρίζουν σιαμ γάτα, θα σου στη στείλω αργότερα με ΠΜ.

https://www.facebook.com/photo.php?...6312443.110687.100000900241609&type=1&theater
Χαρίζονται δύο σιαμέζικα περίπου 3 ετών Περιοχή Τρίκαλα (Στοιχεια σωματείου: Αδεσποτολόγιο)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back