Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Συμφωνω,χωρις να υπονοω κι εγω κατι για τα μελη που συμμετειχαν σε αυτο το νημα φυσικα,ολοι μιλουν με ευγενεια και σεβασμο.Πολλες φορες αναρωτιεμαι γιατι δε γινεται η ιδια κριτικη σε καποιον που ψαχνει να βρει αδεσποτο γατακι ολολευκο,με γαλαζια ματια,κοκκινες ριγες,φουντωτο κτλ.Δεν ειδα καμια φορα να του επισημαινει κανεις οτι τα μαυρα αδεσποτακια υιοθετουνται πιο δυσκολα,τιγρε αδεσποτακια υπαρχουν περισσοτερα,ή οτι τα μακρυτριχα υιοθετουνται ευκολοτερα ενω εκεινος/εκεινη ψαχνει φουντωτο ή συγκεκριμενου χρωματος και στην αναζητηση του αυτη φυσικα και θα "στερησει" σε αλλα γατακια ενα σπιτικο.Καλως ή κακως ενα ζωακι ειναι συντροφος μιας οικογενειας για παρα πολλα χρονια,και η αποφαση αποκτησης του επηρεαζεται απο διαφορετικους παραγοντες για τον καθενα.Αλλος κοιταζει την ηλικια,αλλος το χρωμα,αλλος το χαρακτηρα,αλλος τη φυλη,αλλος τις ιδιομορφιες του περιβαλλοντος στο οποιο ζει εκεινος ή το ζωακι που θα επιλεξει.Οπως και να εχει ομως,καλο ειναι να διαλεξει κατι που του αρεσει και του ταιριαζει πραγματικα,ωστε η συμβιωση να ειναι επιτυχημενη και για τις δυο πλευρες.
Νεκταρια ελπιζω να βρεις το γατακι των ονειρων σου,όποιο κι αν ειναι αυτο,και να περασετε μαζι πολλα χαρουμενα χρονια!
Φίλη Δώρα, συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις.

Το πρώτο γατάκι που είχα, πολλά χρόνια πριν, δεν το διάλεξα, με διάλεξε εκείνο, καθότι το βρήκα εγκαταλελειμένο σε πάρκο.
Το δεύτερο, πάλι, το βρήκα στο δρόμο, αλλά δεν έζησε πολύ...

Το Τερψάκι μου όμως, το επέλεξα. Συγκεκριμένα, έψαξα αρκετές αγγελίες που χαρίζονταν αδέσποτα, ή γατάκια που βρέθηκαν σε δρόμους, σε σκουπίδια κλπ, για να βρω το συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων!'Οχι οτι απέρριπτα όλα τα υπόλοιπα, αλλά όταν είδα φωτο της μικρούλας μου (που μοιάζει με το πρώτο γατί που είχα) ήξερα οτι αυτή είναι!!

Και, δεν το μετάνοιωσα! Συμβιώνουμε αρμονικότατα, ταιριάζουμε σα "χαρακτήρες" και συνήθειες, και εξελίσσεται (ζωή να'χει) σε ένα γλυκύτατο και στοργικότατο πλασματάκι.
Το συμπέρασμα είναι, οτι δεν γνωρίζουμε, ποιές συναισθηματικές/ψυχολογικές ανάγκες, ή βιώματα ωθούν ορισμένους από εμάς να ψάχνουν, κάτι (λίγο ως πολύ) συγκεκριμένο,είτε είναι ράτσα, είτε χρώμα
είτε με κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.
Τώρα αν θα το βρουν ανάμεσα στα εκτροφεία, ή στα "αζήτητα", λίγη σημασία έχει.
Σημασία έχει να περιβάλλει αυτή τη ζωούλα με αγάπη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariak
Νεοφερμένο μέλος
Ελπιζω και ευχομαι ολοι σας να ειστε καλα και ακομη καλυτερα οι γατουλες σας!!!
Ειμαι γεματη ευτυχια αποψε και θελω να την μοιραστω και μαζι σας(η αληθεια ειναι πως δεν κρατιομουν να μη σας το πω)!!!
Βρεθηκε το γατακι που εψαχνα.....και το ονομα αυτου...Περλιτο!!!!
Ειναι μολις 2 μηνων(ουτε σε παραγγελια να το ειχα)...και βρισκεται στο σπιτι μιας καλης κυριας οπου το χαριζει!!!
Το μηνυμα που μου εστειλε εδω η φιλη Fideloudi με παρεκαμψε στην κυρια που σας λεω...οπου ειχε ανεβασμενες φωτος του περλιτο στο facebook...
Αμεσως ετρεξα το ειδα και ξετρελαθηκα!!!!
Η πρωτη μου κινηση ηταν να μιλησω μαζι της...και τελικα....δεχθηκε να μου χαρισει τον Περλιτο με μεγαλη της χαρα....!!!
Τωρα αν ρωτατε η δικη μου χαρα ποση ειναι?.......Απεριγραπτη!!!!!
Πεταω ολοκληρη και ανυπομονω να ερθει η μερα που θα παρω στα χερια μου αυτη τη ψυχουλα....
Αξιζε η αναμονη τελικα...μετα απο παρα πολλες μερες αναζητησης...σε διαφορα sites και μικες αγγελιες νομιζω οτι ο θεος με εκανε να σταθω τυχερη εντελει...
Ο περλιτο ειναι μια τρελα..περιττο να σας το πω..αμεσως τον λατρεψα...ερωτας με την πρωτη ματια που λενε!!!
Οταν τον παρω στα χερακια μου που ελπιζω να ειναι συντομα...θα βγαλουμε και τις πρωτες μας φωτος οπου και θα τις μοιραστουμε μαζι σας!!!
Θελω να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια εδω που απο τη πρωτη μερα που εβγαλα αυτη την αγγελια ετρεξαν αρκετοι να με βοηθησουν...να ειστε παντα καλα και ο θεος να σας δινει αγαπη και υγεια!!!
Αχ δεν ειμαι καλα..δεν το βλεπω να κοιμαμαι αποψε το βραδυ...δε μπορω να πιστεψω αυτο που συνεβει αποψε...θα τρελαθω!!!!!
Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
Καλησπερα παρεουλα!!!!!
Ειμαι γεματη ευτυχια αποψε και θελω να την μοιραστω και μαζι σας(η αληθεια ειναι πως δεν κρατιομουν να μη σας το πω)!!!
Ειναι μολις 2 μηνων(ουτε σε παραγγελια να το ειχα)...και βρισκεται στο σπιτι μιας καλης κυριας οπου το χαριζει!!!
Το μηνυμα που μου εστειλε εδω η φιλη Fideloudi με παρεκαμψε στην κυρια που σας λεω...οπου ειχε ανεβασμενες φωτος του περλιτο στο facebook...
Η πρωτη μου κινηση ηταν να μιλησω μαζι της...και τελικα....δεχθηκε να μου χαρισει τον Περλιτο με μεγαλη της χαρα....!!!
Πεταω ολοκληρη και ανυπομονω να ερθει η μερα που θα παρω στα χερια μου αυτη τη ψυχουλα....
Αξιζε η αναμονη τελικα...μετα απο παρα πολλες μερες αναζητησης...σε διαφορα sites και μικες αγγελιες νομιζω οτι ο θεος με εκανε να σταθω τυχερη εντελει...
Ο περλιτο ειναι μια τρελα..περιττο να σας το πω..αμεσως τον λατρεψα...ερωτας με την πρωτη ματια που λενε!!!
Οταν τον παρω στα χερακια μου που ελπιζω να ειναι συντομα...θα βγαλουμε και τις πρωτες μας φωτος οπου και θα τις μοιραστουμε μαζι σας!!!
Θελω να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια εδω που απο τη πρωτη μερα που εβγαλα αυτη την αγγελια ετρεξαν αρκετοι να με βοηθησουν...να ειστε παντα καλα και ο θεος να σας δινει αγαπη και υγεια!!!
Αχ δεν ειμαι καλα..δεν το βλεπω να κοιμαμαι αποψε το βραδυ...δε μπορω να πιστεψω αυτο που συνεβει αποψε...θα τρελαθω!!!!!

τι ευχαριστα νεα που βρηκες το γατονι που τοσο επιθυμουσες!!!σιγουρα θα του προσφερεις ενα ζεστο σπιτικο και πολυ πολυ αγαπη και εκεινος θα σε ανταμειψει με πολλα χουρχουριτα!! με το καλο να παρεις το αγορακι σου και θα περιμενουμε πως και πως τις πρωτες του φωτογραφιες!! ε και αμα δεν κοιμηθεις και ενα βραδυ σκεψου ποσα βραδια θα θελεις εσυ να ξενυχτας για να παιζεις μαζι του και να κανετε χαδακια στο κρεβατι!
nektariak
Νεοφερμένο μέλος
τι ευχαριστα νεα που βρηκες το γατονι που τοσο επιθυμουσες!!!
σιγουρα θα του προσφερεις ενα ζεστο σπιτικο και πολυ πολυ αγαπη και εκεινος θα σε ανταμειψει με πολλα χουρχουριτα!! με το καλο να παρεις το αγορακι σου και θα περιμενουμε πως και πως τις πρωτες του φωτογραφιες!! ε και αμα δεν κοιμηθεις και ενα βραδυ σκεψου ποσα βραδια θα θελεις εσυ να ξενυχτας για να παιζεις μαζι του και να κανετε χαδακια στο κρεβατι!
Σε ευχαριστωωωωωωωωωωω!!!!!

Το ηθελα παρα πολυ και επιτελους σταθηκα τυχερη...θα παρει οση αγαπη μπορω να δωσω...θα μας δειτε ελπιζω συντομα...!!!
Αδυμονω!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Καλη μου Νεκταρια,να εισαι καλα..να χαιρεσαι το κουτσουνακι σου,και ανυπομονουμε να του ανοιξεις και θεματακι εδω,να βλεπουμε και εμεις και να χαιρομαστε!!

nektariak
Νεοφερμένο μέλος
Υπεροχα νεα!!!!!!
Καλη μου Νεκταρια,να εισαι καλα..να χαιρεσαι το κουτσουνακι σου,και ανυπομονουμε να του ανοιξεις και θεματακι εδω,να βλεπουμε και εμεις και να χαιρομαστε!!![]()
Κι εσεις να ειστε παντα καλα κοριτσακι μου γτ αν δεν ηταν και αυτη η παρεα εδω θα ηταν πολυ δυσκολο να βρω αυτο που ζητουσα...Εννοειτε πως θα μας δειτε με την πρωτη ευκαρια...!!!!!!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπερα παρεουλα!!!!!
Άντε με το καλό να τον δεχτείς τον γατούλη σου και καλορίζικος!

Φαντάζομαι την ανυπομονησία σου να τον πάρεις στην αγκαλία σου τον Περλίτο, ολόδικό σου

Σε πόσες μέρες, ξέρεις?
.... για ν' αρχίσουμε κι εμείς να ζητάμε επίμονα φωτογραφίες

nektariak
Νεοφερμένο μέλος
Άντε με το καλό να τον δεχτείς τον γατούλη σου και καλορίζικος!
Φαντάζομαι την ανυπομονησία σου να τον πάρεις στην αγκαλία σου τον Περλίτο, ολόδικό σου
Σε πόσες μέρες, ξέρεις?
.... για ν' αρχίσουμε κι εμείς να ζητάμε επίμονα φωτογραφίες![]()
Ευχαριστω ευχαριστωωω

Αυτο περιμενω κι εγω πως κ πως!!!
Θελω να ελπιζω πολυ συντομα γτ η κυρια που το εχει μενει στο Βολο και εγω ειμαι Αμφισσα!!!
Σταθηκα ομως διπλα τυχερη γτ τυχαινει να εχω γνωστο απο το Βολο οπου καποιες μερες της βδομαδας ερχεται Αμφισσα λογω της δουλειας του..Πρεπει πρωτα να μιλησω μαζι του και ευχομαι να μπορει να μου φερει τον Περλιτο γρηγορα..μακαρι να μην υπαρξει κανενα προβλημα...!!!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ερωτας με την πρωτη ματια ε; Καλα ελεγε η μανα μου," ερωτας ειναι αυτος, οχι ποντικοκουραδα".
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστω ευχαριστωωω
Θελω να ελπιζω πολυ συντομα γτ η κυρια που το εχει μενει στο Βολο και εγω ειμαι Αμφισσα!!!
Σταθηκα ομως διπλα τυχερη γτ τυχαινει να εχω γνωστο απο το Βολο οπου καποιες μερες της βδομαδας ερχεται Αμφισσα λογω της δουλειας του..Πρεπει πρωτα να μιλησω μαζι του και ευχομαι να μπορει να μου φερει τον Περλιτο γρηγορα..μακαρι να μην υπαρξει κανενα προβλημα...!!!!
Όχι βρε! Γιατί να υπάρξει πρόβλημα?
Όταν το σύμπαν συνομωτεί...

όλα θα πάνε καλά!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Ελπίζω κι εγώ να δω σύντομα το θέμα του κι αρκετές φωτογραφίες του!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστω ευχαριστωωω
Κοριτσάκι.. πολλές ευτυχείς συμπτώσεις!Νομίζω ότι η γνωριμία σου με αυτόν τον γάτο είναι κάτι μοιραίο.Πεθαίνω με αυτά τα love at first sight.Για πες μας λεπτομέρειες για αυτόν μέχρι να τον πάρεις κοντά σου!
Εύχομαι σύντομα να κάνετε τρελλές αγκαλίτσες!
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειμαι σιγουρη οτι το μικρακι σου εχει σταθει πολυ τυχερο που θα δεχεται την αγαπη και τη φροντιδα σου για πολλα πολλα χρονια!!!!

nektariak
Νεοφερμένο μέλος
Ενα μεγαλο ευχαριστω και παλι σε ολους σας!!
Νομιζω πως ναι ειναι κατι μοιραιο αυτο που μου συνεβει και σιγουρα δεν ηταν τυχαιο.....
Απο τη πρωτη μερα που ξεκινησα την αναζητηση για σιαμ γατακι ειχα απο ενα σημειο και μετα να απελπιζομαι πως τελικα δεν θα εβρισκα(τουλαχιστον οχι μεσα σε διαστημα ενος μηνα που περασε απο τοτε),εβλεπα ποσο δυσκολο ηταν να βρω αυτο που εψαχνα μανιωδος...
Ομως η ελπιδα λενε πεθαινει παντα τελευταια..και το διαπιστωσα τωρα...
Τωρα με ρωτατε να σας πω λεπτομερειες...πολλα δεν μπορω να πω ακομη...τον γατουλη τον εχω δει μονο απο τις φωτος..ειναι μικρουλακι και ζουζουνακι τρελα!!
Τα συναισθηματα μου ποικιλουν...απο τη μια ανυπομονω οσο τιποτε αλλο να τον παρω στην αγκαλιτσα μου και να αρχισουμε τρελα χαδακια..απο την αλλη θυμαμαι και τις στιγμες που ειχα με τον ατυχο μου φοιβο...Θελω σε αυτο το ζουζουνι να δωσω πολλα περισσοτερα απο αυτα που δεν προλαβα στο προηγουμενο μου γατακι...θελω να αναπληρωσω καθε χαμενη στιγμη...
Ειμαι σιγουρη πως μολις το παρω στα χερια μου θα κλαιω απο χαρα...αυτο ειναι το μονο βεβαιο...
Θα αρχισω απο τωρα να κανω ολες τις ετοιμασιες ωστε να ειμαι ετοιμη να το δεχτω...Στο ακουσμα αυτου του νεου ο μικρος μου γιος ξετρελαθηκε...Τον ειδε και στις φωτος και χοροπηδηξε...!!!
Ολοι μας θα φροντισουμε να του παρεχουμε οτι ειναι απαραιτητο για να περασει μια ζωη ζαχαρηηηηηη...

Δεν ξερω τι αλλο να πω...μονο ευτυχια με περιτρυγιριζει απο χθες το βραδυ...Πιστευω πως μολις δειτε τις πρωτες μας φωτος θα τον λατρεψετε κι εσεις...!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Αλήθεια, πότε θα τον πάρετε;
nektariak
Νεοφερμένο μέλος
Η μεγαλη μερα φτανει...την κυριακη που θα μας ερθει θα εχω στα χερακια μου τον μικρο!!!

Θελω να ρωτησω κατι που εχω απορια..Το γατακι ειναι 2 μηνων και κατι ημερες,...η κυρια που το εχει την ρωτησα αν του εχει βαλει καποια αμπουλα για τους ψυλους επειδη απο οτι μου ειπε ειναι εξω απο το σπιτι και συν της αλλης εχει αλλα 30 γατακια μαζι(τα μαζεψε ολα απο το δρομο οπως και τον μικρο που θα παρω εγω)...και μου ειπε οτι με ενα ειδικο σπρει που ειχε παρει ψεκασε πριν λιγο καιρο ολες τις γατες,αν το γατακι οταν μου ερθει δω να εχει ψυλους μπορω να του βαλω μια αμπουλα κατευθιαν και να φυγουν ολα τα ζωυφια?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αντε βρε, με το καλο να το δεχθεις το κουτσουνι σου.
nektariak
Νεοφερμένο μέλος
Εγω θα σε συμβουλευα, μολις παρεις το γατακι στα χερια σου, να πας μια βολτα απο τον κτηνιατρο να του ριξει μια ματια κι οτι χρειαζεται θα το κανει εκεινος. Ετσι θα εισαι πιο σιγουρη.
Αντε βρε, με το καλο να το δεχθεις το κουτσουνι σου.
Εννοειτε και την επομενη μερα θα το παω κατευθιαν στον κτηνιατρο μας..δεν το συζητω!!!
Ευχαριστω παντως

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool