Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει τα σπίτια μας να απέχουν 10 λεπτα με τα πόδια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
το animal planet το έχω δει και γώ !!!!!!εγώ επιπλα πήρα από eko στα τρίκαλα τα μισά... από ενα city που είναι εξω από καρδιτσα......
τα ηλεκτρικά τα πήρα από τρικαλα.... φουρνος, ψυγείο, ηλ σκούπα και πλυντηριο μου βγήκαν 800
πηγα και εγω στο city..μου αρεσε πολυ απο κει ενας καναπες!!τα ηλεκτρικα καλα σου βγηκαν..απο τρικαλα πως τα μετεφερες?? δεν μου πες που περιπου βρηκες σπιτι..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
το σπίτι μου είναι πιό κοντα στη σχολή από οτι το δικό σου.... αλλά πιο μακριά από κεντρο.πρεπει τα σπίτια μας να απέχουν 10 λεπτα με τα πόδια
![]()
παντως γενικα οι αποστασεις ειναι μικρες!!εσυ πως θα μετακινεισαι γενικα μες στην πολη??
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
παντως γενικα οι αποστασεις ειναι μικρες!!εσυ πως θα μετακινεισαι γενικα μες στην πολη??
ποδήλατο και πόδια !
τί να κάνουμε.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ποδήλατο και πόδια !τί να κάνουμε.....
και εγω ποδηλατο!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
από τρίκαλα θα μου τα πάνε αυτόι καρδίτσα την τρίτη... πότε θα μετακομίσεις καρδιτσα ? σε 2 εβδομάδες ?![]()
αναλογα κοπελα μου με το ποτε θα 'ναι ετοιμο το σπιτι..
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα!δεν ξερω τι να κανω με τα δυο μπαλκονια.σκεφτηκα την καλαμωτη αλλα θα κοβει ολη τη θεα της γατουλας και ειναι κριμα..αν βαλω σιτα, να την βαλω απο τη εξω μερια?για να μην μπορει να σκαρφαλωσει?γενικα φοβαμαι μην της ερθει και πηδηξει...στο αλλο μπαλκονακι το πολυ μικρο σκεφτομαι να εχω την αμμο της αλλα δεν γινεται να εχω ανοιχτη την μπαλκονοπορτα και οταν λειπω..πως μπορω να βαλω το ειδικο πορτακι για γατες??
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δε γινεται να μην βγαινει καθολου στο μπαλκονι?Καλημερα!δεν ξερω τι να κανω με τα δυο μπαλκονια.σκεφτηκα την καλαμωτη αλλα θα κοβει ολη τη θεα της γατουλας και ειναι κριμα..αν βαλω σιτα, να την βαλω απο τη εξω μερια?για να μην μπορει να σκαρφαλωσει?γενικα φοβαμαι μην της ερθει και πηδηξει...στο αλλο μπαλκονακι το πολυ μικρο σκεφτομαι να εχω την αμμο της αλλα δεν γινεται να εχω ανοιχτη την μπαλκονοπορτα και οταν λειπω..πως μπορω να βαλω το ειδικο πορτακι για γατες??
Εγω μενω σε ισογειο αλλα δεν βγαινουν ποτε εξω,εχω παντα κλειστα παραθυρα και πορτες και ανοιγω 2-3 φορες τη μερα για να αεριστει και να σφουγγαρισω και τα γατακια τα κλεινω στις γατοφορους τους...
Δεν μπορεις να εχεις κλειστα συνεχεια?Air condition δεν εχει το σπιτι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω νοικιαζω μικρο δυαρι 5 λεπτα με τα ποδια απο το πανεπιστημιο,με μπανιερα οχι ντουζιερα
και πολυ μεγαλο μπανιο γενικα,ενα πολυ μεγαλο δωματιο και αλλον ενα χωρο που ειναι κουζινα+σαλονι και ενα χολ.
Επιπλωμενο ολα κομπλε,νεοχτιστο(αλλη μια κοπελα εχει κατοικησει) σε συγκροτοιμα με φοιτητες,air condition,αυτονομη θερμανση,χωρις κοινοχροιστα και υπερυψωμενο ισογειο(δηλ ανεβαινω 3 ακαλακια για την εισοδο).
Τιμη.....250 το μηνα!!!!!!
Αλλα αυτα εχει η Κρητη

(Ζηλια ψωρα
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ενα απο τα 45τμ που γραφει νοικιαζω!Οι φωτος ειναι απο το συγκροτοιμα και απο τις γκαρσονιερες,το δικο μου ειναι καπως πιο μεγαλο

Πως σας φαινεται?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Για να σας βασανισω ακομη πιο πολυ:
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε γινεται να μην βγαινει καθολου στο μπαλκονι?Εγω μενω σε ισογειο αλλα δεν βγαινουν ποτε εξω,εχω παντα κλειστα παραθυρα και πορτες και ανοιγω 2-3 φορες τη μερα για να αεριστει και να σφουγγαρισω και τα γατακια τα κλεινω στις γατοφορους τους...
Δεν μπορεις να εχεις κλειστα συνεχεια?Air condition δεν εχει το σπιτι?
εχει air-condition αλλα δεν ειναι κριμα το ζωακι να μην παιρνει λιγο καθαρο αερα?απλα σκεφτομαι τωρα να της ανοιγω μονο οταν θα 'μαι σπιτι..
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω νοικιαζω μικρο δυαρι 5 λεπτα με τα ποδια απο το πανεπιστημιο,με μπανιερα οχι ντουζιερακαι πολυ μεγαλο μπανιο γενικα,ενα πολυ μεγαλο δωματιο και αλλον ενα χωρο που ειναι κουζινα+σαλονι και ενα χολ.
Επιπλωμενο ολα κομπλε,νεοχτιστο(αλλη μια κοπελα εχει κατοικησει) σε συγκροτοιμα με φοιτητες,air condition,αυτονομη θερμανση,χωρις κοινοχροιστα και υπερυψωμενο ισογειο(δηλ ανεβαινω 3 ακαλακια για την εισοδο).Τιμη.....250 το μηνα!!!!!!
Αλλα αυτα εχει η Κρητη
(Ζηλια ψωρα
)
εγω αυτο που νοικιαζω ειναι 10 λεπτα με τα ποδια απο το πανεπιστημιο, με μπανιερα, 2 υπνοδωματια, ενα σαλονι, μια κουζινα και 2 μπαλκονια απο τα οποια το ενα ειναι τεραστιο!!air-condition, αυτονομη θερμανση με φυσικο αεριο, χωρις κοινοχρηστα και τιμη 250 το μηνα!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ανεπιπλωτο ομως και σε οροφο!εγω αυτο που νοικιαζω ειναι 10 λεπτα με τα ποδια απο το πανεπιστημιο, με μπανιερα, 2 υπνοδωματια, ενα σαλονι, μια κουζινα και 2 μπαλκονια απο τα οποια το ενα ειναι τεραστιο!!air-condition, αυτονομη θερμανση με φυσικο αεριο, χωρις κοινοχρηστα και τιμη 250 το μηνα!!![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν κατεω....ιντα να σου πω?Εγω τα φοβαμαι τα μπαλκονια...εχει air-condition αλλα δεν ειναι κριμα το ζωακι να μην παιρνει λιγο καθαρο αερα?απλα σκεφτομαι τωρα να της ανοιγω μονο οταν θα 'μαι σπιτι..

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανεπιπλωτο ομως και σε οροφο!![]()
ναι...δεν ηθελα επιπλωμενο!
!και σε ισογειο θα φοβομουν αλλα φαινεται καλη περιοχη αυτη που βρισκεσαι εσυ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoulitsa
Νεοφερμένο μέλος

δοκιμασε να δεις αν μπαινουν σιτες στα παραθυρα ίσως σε βοηθισει εμεις εχουμε βαλει πορτα με σίτα κ δεν υπάρχει πρόβλημα οταν μπαινοβγαινουμε κλείνει αυτόματα (με το ελασμα της πόρτας δλδ) στοιχιζει λίγο ακριβα αλλα θα έχεις το κεφαλι σου ίσυχο.Οσο αφορα το αφορα την μικρή ανισιχία που είχες για το αν θα δεχόντουσαν να φυλοξενίσεις γατακι στο διαμέρισμα να ξέρεις κ για το μέλλον αν σου χρειαστει ποτε ο νομος 3170/2003 επιτρεπει μέχρι 2 ζώα σε κάθε διαμέρισμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool