johnalepou
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Το γατάκι σύμφωνα με την εμπειρία μου το κάνω για 45 ημερών. Όχι δεν χρειάζεται πλέον ειδικό γάλα ούτε μπιμπερό. Πάρτου ξηρά τροφή kitten ή junior που μπορείς να βρεις εύκολα στο σούπερ μάρκετ. Στην αρχή μούσκεψέ τις κροκέτες με νερό. Όταν αρχίσει να τις τρώει και να τις συνηθήζει δώστου τις σκέτες. Καλή τύχη με το γατάκι
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnalepou
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
mpompos
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
mpompos
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
τι κολπο ειναι αυτο???
μπορουμε να το μαθουμε???

ruko
Διάσημο μέλος
Οι όποιες διορθώσεις ευπρόσδεκτες.
2-4 εβδομάδες: βγαίνουν οι βρεφικοί κοπτήρες
3-4 εβδ.: βρεφικοί κυνόδοντες
4-6 εβδ.: βρεφικοί προγόμφιοι
8 εβδ: έχουν εμφανιστεί όλα τα πρώτα δοντάκια
3,5-4 μήνες: βγαίνουν οι μόνιμοι κοπτήρες
4-5 μήνες: μόνιμοι κυνόδοντες, προγόμφιοι και γόμφιοι(τραπεζίτες)
5-7 μήνες: έχουν εμφανιστεί όλα τα μόνιμα δοντάκια
1 έτος: δόντια λευκά και καθαρά
1-2 έτη: δόντια υπόλευκα με λίγη πέτρα (κιτρίνισμα) στα πίσω δόντια
3-5 έτη: μεγαλύτερη συγκέντρωση πέτρας σε όλα τα δόντια. Σημάδια φθοράς
5-10 έτη: μεγαλύτερα σημάδια φθοράς. Ασθένειες. Ορατή αλλοίωση του χρώματος (; pigment στο πρωτότυπο) των ούλων.
10-15 έτη: Μεγάλη φθορά και μεγάλη συγκέντρωση πέτρας. Μπορεί να λείπουν κάποια δόντια.
Συμπέρασμα @mimikaki: δεν μπορούμε να το μάθουμε!

mimikaki
Διάσημο μέλος
πρεπει να εισαι τουλαχιστον οδοντιατρος για να ξερεις το καθε ενα δοντι με την ονομασια του!!!
ευχαριστω anyway ruko!

mpompos
Νεοφερμένο μέλος
μιας ημερας εχειελαχιστο ελενχο των κινησεων και δεν βλεπει
δεκα ημερων τα ματια του ανοιγουν στην δεκατη ημερα τα ματια τους
τριων εβδομαδων το γατακι αρχιζει να περπαταει και μπορει να φαει στερεα τροφη
πεντε εβδομαδων το γατακι τρεχει και ισορροπει καλα
οκτω εβδομαδων το γατακι θα εχει κοινωνικοποιηθει με τα αδελφια του και με αλλα κατοικιδια.
πιστευω πως ολλα αυτα να σε βοηθισαν λιγο
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Να σου ζήσει!
Είναι ακριβώς έτσι όπως φαντάζομαι τους δικούς μου μωρά(και τους δυο τους πήρα 3+ μηνών)!
Και εγώ πιστεύω πως είναι 1 1/2 μηνός.
Οπωσδήποτε να βάλεις κάποιο προστατευτικό στο μπαλκόνι γιατί οι γάτες μέχρι 5-6 μηνών (κάπου το διάβασα αυτό) δεν έχουν καλή αίσθηση του ύψους και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσουν! Θέλει λίγο παραπάνω προσοχή τώρα που είναι μωρουλάκι!
Σχετικά με το φαγητό συμφωνώ με αυτά που σου είπαν...να του πάρεις φαγητό για μικρά γατάκια! Α...και σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, μη του δίνεις γάλα γιατί μπορεί να του προκαλέσει διάρροια.
olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
, οπότε, όπως λένε και τα παιδιά, πρέπει να είναι ενάμιση μήνα
. Το δικό μου δεν τρώει κροκέτες ακόμη, ούτε στεγνές, ούτε με γάλα ή νερό και έτσι του δίνω Pro Plan Kitten Mousse και το εξαφανίζει
. Σε καμία περίπτωση μην το αφήσεις στο μπαλκόνι γιατί το δικό μου εδώ και λίγες μέρες κάνει κάτι τρελά ακροβατικά μέσα στο σπίτι! Να το χαίρεσαι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnalepou
Νεοφερμένο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
με αφορμη τα απειρα γατακια που βρισκουμε μηπως ξερει κανεις την αντιστοιχια δοντια και ηλικιας?Σε ποσες μερες βγαζουν ποια κτλ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Αν καταλάβεις τίποτα, πες μου και μένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
myrtos, συγχώνευσα το μήνυμά σου με το υπάρχον θέμα. Αν κοιτάξεις λίγο παραπάνω θα δεις κάτι που είχα βρει σε ένα σάιτ.
Αν καταλάβεις τίποτα, πες μου και μένα.![]()
σε ευχαριστώ! θα μελετησω και θα βγαλω ανακοινωση.Αν αργησω απλα δεν θα εχω καταλαβει

JohnDVM
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool