yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ...ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!
ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΗ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ
Από το @τρωκτικό αντιγράφω:

"Αυτό το σκυλάκι βρέθηκε στα Καλύβια εχθές 2/7 τρομακτικά κακοποιημένο. Δεν γνωρίζουν ούτε οι άνθρωποι που το βρήκαν τις λεπτομέρειες του απάνθρωπου τραυματισμού του ζώου.
Από τις πολύ σκληρές εικόνες όμως μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι το κομμάτι δέρμα που έχει αφαιρεθεί από την πλάτη του ζώου, έχει αφαιρεθεί με χειρουργικό τρόπο. Δεν είμαι ιατροδικαστής αλλά το άρρωστο μυαλό που έκανε αυτό το πράγμα μπορεί να πειραματίζεται για να κάνει το ίδιο και να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα. Όπως και να έχει ένας τέτοιος άνθρωπος είναι επικίνδυνος σαδιστής και καλό είναι να τον βρούμε πριν κάνει κάτι περισσότερο...
Στην ανακοίνωση που υπάρχει στο FB υπάρχουν αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας admin@pets.gr "
Η επικήρυξή μας ισχύει και γι' αυτόν τον αρρωστημένο αλήτη που έκανε αυτό!!!! .

Αναρτήθηκε από marianaonice στις Παρασκευή, Ιούλιος 03, 2009
Ετικέτες ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ., ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ
https://anemos5.blogspot.com/2009/07/blog-post_2812.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

τα εχω παρει παρα πολυ με το σιχαμα αυτο που κυκλοφορει αναμεσα μας, μακαρι να του βγαλει καποιος το δικο του δερμα να δει τη γλυκα

ιβανα
Επιφανές μέλος

papa gatilois
Δραστήριο μέλος
Έχω δει στη ζωή μου αγριότητες πολλές μιας και -για λόγους που δεν είναι του παρόντος- βρέθηκα «σε λάθος τόπους σε λάθος χρόνους».
Είναι όμως η πρώτη φορά στη ζωή μου που έρχομαι αντιμέτωπος με την πεμπτουσία της παράνοιας.
Ποιός να είναι άραγε αυτός που κυκλοφορεί ελεύθερος μεταξύ μας;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
ισως Η μαρινα? το pets ειναι δικο της δεν γνωριζω
αμα ειναι στη μαρινα ειναι σε καλα χερια ευτυχως....το αμοιρο το γαβ μωρε ποσο θα υπεφερε...πως μπορουν σε τετοια πλασματα ρε παιδια να τα κανουν αυτα, δε θα μπορεσω ποτε να το καταλαβω. τι ψυχασθενεια ειναι αυτη, τι σαπιλα εχουν μεσα τους αυτα τα τερατα

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας ελπίσουμε ότι τα χειρότερα έχουν περάσει για το ταλαιπωρημενο ζωάκι.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
, μέχρι που μπορεί να φτάσει η κτηνωδία κάποιων ανθρώπων.

Υποτίθεται ότι η αυτοδικία δεν είναι γνώρισμα μιάς "πολιτισμένης" κοινωνίας
,αλλά σε όποιον έκανε κάτι τέτοιο,προσωπική μου άποψη, του αξίζει να πάθει τα ίδια ακριβώς!

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειχε καποιο προβλημα και να ειναι απο επεμβαση που εκενε κτηνιατρος?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool