Προσοχή!! Η επικήρυξή μας ισχύει και για το... δαίμονα που έκανε αυτό!!!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Παρασκευή, 3 Ιούλιος 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ...ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ!!!

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΗ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ

Από το @τρωκτικό αντιγράφω:

"Αυτό το σκυλάκι βρέθηκε στα Καλύβια εχθές 2/7 τρομακτικά κακοποιημένο. Δεν γνωρίζουν ούτε οι άνθρωποι που το βρήκαν τις λεπτομέρειες του απάνθρωπου τραυματισμού του ζώου.
Από τις πολύ σκληρές εικόνες όμως μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι το κομμάτι δέρμα που έχει αφαιρεθεί από την πλάτη του ζώου, έχει αφαιρεθεί με χειρουργικό τρόπο. Δεν είμαι ιατροδικαστής αλλά το άρρωστο μυαλό που έκανε αυτό το πράγμα μπορεί να πειραματίζεται για να κάνει το ίδιο και να προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα. Όπως και να έχει ένας τέτοιος άνθρωπος είναι επικίνδυνος σαδιστής και καλό είναι να τον βρούμε πριν κάνει κάτι περισσότερο...

Στην ανακοίνωση που υπάρχει στο FB υπάρχουν αυτά τα στοιχεία επικοινωνίας
admin@pets.gr "

Η επικήρυξή μας ισχύει και γι' αυτόν τον αρρωστημένο αλήτη που έκανε αυτό!!!! .

Αναρτήθηκε από marianaonice στις Παρασκευή, Ιούλιος 03, 2009
Ετικέτες ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ., ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ
https://anemos5.blogspot.com/2009/07/blog-post_2812.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ΑΡΡΩΣΤΟΣ μαλ@!@#$ ΕΛΕΟΣ! Αυτοι ανθρωποι θελουν κρεμασμα και μονο κρεμασμα! Το κακομοιρο το σκυλακι....Τι ατυχο να βρεθει στο δρομο του αυτο το ΤΕΡΑΣ αυτος ο υπανθρωπος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καθαρμα, το τερας :mad::mad::mad::mad:
τα εχω παρει παρα πολυ με το σιχαμα αυτο που κυκλοφορει αναμεσα μας, μακαρι να του βγαλει καποιος το δικο του δερμα να δει τη γλυκα:mad::mad::mad:

ασημινα ποιος φροντιζει το σκυλακι τωρα ? :(:(

Άφωνος!!!

Έχω δει στη ζωή μου αγριότητες πολλές μιας και -για λόγους που δεν είναι του παρόντος- βρέθηκα «σε λάθος τόπους σε λάθος χρόνους».

Είναι όμως η πρώτη φορά στη ζωή μου που έρχομαι αντιμέτωπος με την πεμπτουσία της παράνοιας.

Ποιός να είναι άραγε αυτός που κυκλοφορεί ελεύθερος μεταξύ μας;

ισως Η μαρινα? το pets ειναι δικο της δεν γνωριζω

ισως Η μαρινα? το pets ειναι δικο της δεν γνωριζω

αμα ειναι στη μαρινα ειναι σε καλα χερια ευτυχως....το αμοιρο το γαβ μωρε ποσο θα υπεφερε...πως μπορουν σε τετοια πλασματα ρε παιδια να τα κανουν αυτα, δε θα μπορεσω ποτε να το καταλαβω. τι ψυχασθενεια ειναι αυτη, τι σαπιλα εχουν μεσα τους αυτα τα τερατα :(:(:(

Ελεος πια! Τι να πω με την ανωμαλία μερικών ηλιθίων; Πόσο άρρωστος πρέπει να ειναι κανείς για να κανει κατι τέτοιο;
Ας ελπίσουμε ότι τα χειρότερα έχουν περάσει για το ταλαιπωρημενο ζωάκι.

Ελέος πιά:mad:, μέχρι που μπορεί να φτάσει η κτηνωδία κάποιων ανθρώπων.:mad::mad::mad:
Υποτίθεται ότι η αυτοδικία δεν είναι γνώρισμα μιάς "πολιτισμένης" κοινωνίας:hmm:,αλλά σε όποιον έκανε κάτι τέτοιο,προσωπική μου άποψη, του αξίζει να πάθει τα ίδια ακριβώς!:mad::mad::mad:

δεν το πιστευω του λειπει το μισο του δερμα τι ανθρωποι υπαρχουν μα να βασανιζουν ζωα :mad: υπαρχει καμια πιθανοτητα να ειχε καποιο προβλημα και να ειναι απο επεμβαση που εκενε κτηνιατρος?

Παιδια εγω μεσω facebook κατι εμαθα οτι το αρπαξαν αλλα σκυλια το καημενο,δεν ξερω αν ειναι σιγουρο.:hmm:

Παραείναι συμμετρικό το κόψιμο για να έχει γίνει από δόντια σκύλου.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back