katerina10
Περιβόητο μέλος
θα φρίξετε) είχε μαζέψει τόση τρίχα από την μακρύτριχη γάτα του ιδιοκτήτη, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.Μην αφήνετε τη γάτα σας να πατάει στα πλήκτρα του λάπτοπ ή να κάθεται εκεί κοντά εκτός και αν έχετε σκοπό να φυσάτε καθημερινά το λάπτοπ σας..Μπορείτε να φανταστείτε τι αηδία είναι να βγάζεις ένα τόνο τρίχα γατιου από έναν υπολογιστή που έχει μείνει ανάμεσα στα πλήκτρα χρόνια??????ΙΟΥ!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σας το γράφω αυτό για να προσέχετε.Λοιπόν, είμαι τεχνικός υπολογιστών και μου ήρθε μία περίπτωση ενός λάπτοπ που δεν παίζανε τα κουμπιά και που γενικά έσβηνε συνέχεια.Το πρόβλημαθα φρίξετε) είχε μαζέψει τόση τρίχα από την μακρύτριχη γάτα του ιδιοκτήτη, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.Μην αφήνετε τη γάτα σας να πατάει στα πλήκτρα του λάπτοπ ή να κάθεται εκεί κοντά εκτός και αν έχετε σκοπό να φυσάτε καθημερινά το λάπτοπ σας..
Μπορείτε να φανταστείτε τι αηδία είναι να βγάζεις ένα τόνο τρίχα γατιου από έναν υπολογιστή που έχει μείνει ανάμεσα στα πλήκτρα χρόνια??????ΙΟΥ!!!!!!![]()

Καλό ψάξτε τους υπολογιστές σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να ένας καλός λόγος για να μην αφήνετε την γάτα σας να σερφάρει.Μην αφήνετε τη γάτα σας να πατάει στα πλήκτρα του λάπτοπ ή να κάθεται εκεί κοντα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Να ένας καλός λόγος για να μην αφήνετε την γάτα σας να σερφάρει.![]()

Καλοοοοοοοοό!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

erefer
Διάσημο μέλος

Δεσποινα
Νεοφερμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

..... ΑΝ δεν είναι ήδη!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
επειδη εχω πολλους υπολογιστες στο σπιτι και ο μυρτος παραμαδαει πηρα ενα αεροσυμπιεστη και μια στο τοσο εχουμε μερα καθαρισματος των pc - αφου δεν με εχει χωρισει ο αντρας μου ακομα![]()
Μία πολύ καλή ιδέα για όσυς δεν βαριούνται και δεν ντ΄ρπονται έιναι να παίρνουν το λαπτοπ στο πλησιέστερο βενζινάδικο και με τον αερά που φοσκώνουν τα λάστιχα να φυσάτε καλά ανεμιστήρες και εγκοπές και πολύ πολύ προσεχτικά το πληκτρολόγιο!!!
Όσοι έχουν πληκτρολόγια σκέτα επίσης καλό θα ήταν να το καθαρίζετε με μια μπατονέτα, με ένα πανάκι ή οτιδήπτε χρειάζεται για να είναι καθαρο ΟΧΙ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ-ΧΗΜΙΚΑ!!!Αλλιώς μετά θα μείνει μόνο για διακοσμητικό!!!!!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Όταν έρθει να τον πάρει.. πές του να γραφτεί στο σιτε!!!!!!.....
ΑΝ δεν είναι ήδη!!!![]()
Καλά εννοείται από τότε που το αντιμετώπισα αυτό το συμβάν το λαπτοπ είναι κλειστό ΠΑΝΤΑ όταν λείπω και η καρέκλα του γραφείου μακριά από το γραφείο!!!Χαχαχα

!!!Παρόλα αυτά δεν πτοούνται!!!!Ανεβαίνουν ΑΝΕΤΑ..Είναι βέβαια και τεράστια τα μωρά μου!!Από τα 3500 μέλη ε!Κάπου εδώ γύρω φαντάζομαι είναι..Το έχει ήη στο σπίτι!!Αλλά εγώ το λέω για εσάς..μην σας καεί ο υπολογιστής από τρίχες!!!!!!
zorica
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πέτα το το ριμάδι!!!!
zorica
Διάσημο μέλος
Εχει δρομολογηθει το σουταρισμα του αλλα το Σεπτεμβρη!!!Απλα τωρα μου σπαει τα νευρα και δεν μπορω να σας κανω παρεα περισσοτεροΑΚΟΜΑ???????
Πέτα το το ριμάδι!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Για το ότι σε πετάει... μάλλον φταίει η σύνδεσή σου και όχι το pc..... ειδικά αν είναι απλή...
Λογικά δεν φταίει το pc αλλά η σύνδεση..... και format καλά κάνεις και δεν ξέρεις να κάνεις.... γιατί αν κάνεις έστω και καταλάθος...... την μπιπ..... πρέπει να ξαναπεράσεις όλα τα προγράμματα (να φωνάξεις τεχνικό δηλαδή.. εκτός και αν φέρεις γνωστό...) θα τα χάσεις ΟΛΑ.....
Μπορώ να σου στείλω κατι προγραμματάκια για καθάρισμα.. αλλά μάλλον ΔΕΝ είναι αυτό το πρόβλημα...
zorica
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
To τερατάκι το θυμάμαι μικρούληΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool