Προσοχή! Λαπτοπίστες-στριες

katerina10

Περιβόητο μέλος

Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα.
Σας το γράφω αυτό για να προσέχετε.Λοιπόν, είμαι τεχνικός υπολογιστών και μου ήρθε μία περίπτωση ενός λάπτοπ που δεν παίζανε τα κουμπιά και που γενικά έσβηνε συνέχεια.Το πρόβλημα:(θα φρίξετε) είχε μαζέψει τόση τρίχα από την μακρύτριχη γάτα του ιδιοκτήτη, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.Μην αφήνετε τη γάτα σας να πατάει στα πλήκτρα του λάπτοπ ή να κάθεται εκεί κοντά εκτός και αν έχετε σκοπό να φυσάτε καθημερινά το λάπτοπ σας..

Μπορείτε να φανταστείτε τι αηδία είναι να βγάζεις ένα τόνο τρίχα γατιου από έναν υπολογιστή που έχει μείνει ανάμεσα στα πλήκτρα χρόνια??????ΙΟΥ!!!!!!:down::mpliaks::sick:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας το γράφω αυτό για να προσέχετε.Λοιπόν, είμαι τεχνικός υπολογιστών και μου ήρθε μία περίπτωση ενός λάπτοπ που δεν παίζανε τα κουμπιά και που γενικά έσβηνε συνέχεια.Το πρόβλημα:(θα φρίξετε) είχε μαζέψει τόση τρίχα από την μακρύτριχη γάτα του ιδιοκτήτη, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει.Μην αφήνετε τη γάτα σας να πατάει στα πλήκτρα του λάπτοπ ή να κάθεται εκεί κοντά εκτός και αν έχετε σκοπό να φυσάτε καθημερινά το λάπτοπ σας..

Μπορείτε να φανταστείτε τι αηδία είναι να βγάζεις ένα τόνο τρίχα γατιου από έναν υπολογιστή που έχει μείνει ανάμεσα στα πλήκτρα χρόνια??????ΙΟΥ!!!!!!:down::mpliaks::sick:

:lol::lol::lol: Καλό ψάξτε τους υπολογιστές σας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην αφήνετε τη γάτα σας να πατάει στα πλήκτρα του λάπτοπ ή να κάθεται εκεί κοντα
Να ένας καλός λόγος για να μην αφήνετε την γάτα σας να σερφάρει.:P

Να ένας καλός λόγος για να μην αφήνετε την γάτα σας να σερφάρει.:P

:lol::lol::lol:Καλοοοοοοοοό!!!!!

επειδη εχω πολλους υπολογιστες στο σπιτι και ο μυρτος παραμαδαει πηρα ενα αεροσυμπιεστη και μια στο τοσο εχουμε μερα καθαρισματος των pc - αφου δεν με εχει χωρισει ο αντρας μου ακομα:redface:

Ρε Κατερίνα τι τραβάς!!!!:|:lol:

Απίστευτο:lol::lol::lol:

Ποιός να το φανταστει...απίστευτο όντως:lol::lol::lol:

Όταν έρθει να τον πάρει.. πές του να γραφτεί στο σιτε!!!!!!:P:lol::lol:.....

ΑΝ δεν είναι ήδη!!!:blink::blink:

επειδη εχω πολλους υπολογιστες στο σπιτι και ο μυρτος παραμαδαει πηρα ενα αεροσυμπιεστη και μια στο τοσο εχουμε μερα καθαρισματος των pc - αφου δεν με εχει χωρισει ο αντρας μου ακομα:redface:

Μία πολύ καλή ιδέα για όσυς δεν βαριούνται και δεν ντ΄ρπονται έιναι να παίρνουν το λαπτοπ στο πλησιέστερο βενζινάδικο και με τον αερά που φοσκώνουν τα λάστιχα να φυσάτε καλά ανεμιστήρες και εγκοπές και πολύ πολύ προσεχτικά το πληκτρολόγιο!!!

Όσοι έχουν πληκτρολόγια σκέτα επίσης καλό θα ήταν να το καθαρίζετε με μια μπατονέτα, με ένα πανάκι ή οτιδήπτε χρειάζεται για να είναι καθαρο ΟΧΙ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ-ΧΗΜΙΚΑ!!!Αλλιώς μετά θα μείνει μόνο για διακοσμητικό!!!!!!!:lol:

Όταν έρθει να τον πάρει.. πές του να γραφτεί στο σιτε!!!!!!:P:lol::lol:.....

ΑΝ δεν είναι ήδη!!!:blink::blink:

Καλά εννοείται από τότε που το αντιμετώπισα αυτό το συμβάν το λαπτοπ είναι κλειστό ΠΑΝΤΑ όταν λείπω και η καρέκλα του γραφείου μακριά από το γραφείο!!!Χαχαχα:lol::lol:!!!Παρόλα αυτά δεν πτοούνται!!!!Ανεβαίνουν ΑΝΕΤΑ..Είναι βέβαια και τεράστια τα μωρά μου!!Από τα 3500 μέλη ε!Κάπου εδώ γύρω φαντάζομαι είναι..Το έχει ήη στο σπίτι!!Αλλά εγώ το λέω για εσάς..μην σας καεί ο υπολογιστής από τρίχες!!!!!!:lol:

Αλλου ειναι το προβλημα μου!!!Μονο που δεν ξερω ΠΟΥ!!!

ΑΚΟΜΑ??????? :blink::blink::blink::blink::blink:

Πέτα το το ριμάδι!!!!

ΑΚΟΜΑ??????? :blink::blink::blink::blink::blink:

Πέτα το το ριμάδι!!!!
Εχει δρομολογηθει το σουταρισμα του αλλα το Σεπτεμβρη!!!Απλα τωρα μου σπαει τα νευρα και δεν μπορω να σας κανω παρεα περισσοτερο:down:

Δηλαδή σβήνει στα καλά καθούμενα ή σερνεται??

Σερνεται και στο 5λεπτο με πεταει εξω απο το Ιντερνετ !!!Και του εχω κανει ολα τα προβλεπομενα εκτως απο φορματ(δεν ξερω)...:hmm:

Κοίτα.. το οτι σέρνεται... είναι γενικό το πρόβλημα.. και εμάς βογγάνε τα ανεμιστηράκια, είναι απο την ζέστη... και ανάλογα με την ώρα της ημέρας το Ιντερνετ τρέχει σε ρυθμούς χελώνας.... και έχουμε σουπερ ADSL και ταχύτητα.... τώρα φαντάζομαι εσύ απο το σπίτι....

Για το ότι σε πετάει... μάλλον φταίει η σύνδεσή σου και όχι το pc..... ειδικά αν είναι απλή...

Λογικά δεν φταίει το pc αλλά η σύνδεση..... και format καλά κάνεις και δεν ξέρεις να κάνεις.... γιατί αν κάνεις έστω και καταλάθος...... την μπιπ..... πρέπει να ξαναπεράσεις όλα τα προγράμματα (να φωνάξεις τεχνικό δηλαδή.. εκτός και αν φέρεις γνωστό...) θα τα χάσεις ΟΛΑ.....

Μπορώ να σου στείλω κατι προγραμματάκια για καθάρισμα.. αλλά μάλλον ΔΕΝ είναι αυτό το πρόβλημα...

Aσε Τζουλ εχουν ερθει να δουνε τη συνδεση και ηταν ο.κ.με το δικο τους λαπτοπ.Εχω connex και το μοντεμ μου αλλαξανε ακομα.Του εχω κανει defragment,optimize,καθαρισμα και ολα τα παλια αρχεια στα σκουπιδια και παλι τπτ...

Χμ... μάλιστα. :(

Καλέ πως μεγάλωσε η μικρούλα σου βρε zorica:) To τερατάκι το θυμάμαι μικρούλη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back