zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι θα πάω στο χωριό μου και μάλλον και Ελβετία...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος

Μου αρέσει που είμαστε φαφλατάδικα!!!!Βρε ζορίτσα μου σου είπα ο επεξεργαστής σου είναι ιδιαίτερα παλιός και είναι λογικό να σέρνεται.Η μνήμη σου δεν είναι και πάρα πολύ γενικά και μάλλον κάτι παίζει που σε πετάει έξω..εγώ πιστεύω ότι έχει κλατάρει δεν αντέχει πολλά αυτός ο υπολογιστής..Αν και το πιθανότερο για το πέταγμα είναι ο ιός στην δική σου περίπτωση ή κανα κρασάρισμα του δίσκου!!!Υπομονή μέχρι το επόμενο αν και θα σου πρότεινα να το πάρεις νωρίτερα το δρομολογημένο για σεπτέμβρη....
zorica
Διάσημο μέλος
Ωραια,να μου φιλησεις και τα ομορφα γατουνια εκει(ειδικα τον ΓΚΡΙΖΟΥΛΗ)Θα ξεφύγουμε παλι..
Ναι θα πάω στο χωριό μου και μάλλον και Ελβετία...![]()
Μου αρέσει που είμαστε φαφλατάδικα!!!!Βρε ζορίτσα μου σου είπα ο επεξεργαστής σου είναι ιδιαίτερα παλιός και είναι λογικό να σέρνεται.Η μνήμη σου δεν είναι και πάρα πολύ γενικά και μάλλον κάτι παίζει που σε πετάει έξω..εγώ πιστεύω ότι έχει κλατάρει δεν αντέχει πολλά αυτός ο υπολογιστής..Αν και το πιθανότερο για το πέταγμα είναι ο ιός στην δική σου περίπτωση ή κανα κρασάρισμα του δίσκου!!!Υπομονή μέχρι το επόμενο αν και θα σου πρότεινα να το πάρεις νωρίτερα το δρομολογημένο για σεπτέμβρη....
![]()

Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ηθελες να πεις ε,ειδεςΚαλέ πως μεγάλωσε η μικρούλα σου βρε zoricaTo τερατάκι το θυμάμαι μικρούλη

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ηθελες να πεις ε,ειδες![]()
Ούπς
Η Μελινούλα ήταν θυληκιά αλλά νόμιζα ότι και αυτό το σκατουλάκι είναι θηλυκόΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ δεν το είχα σκεφτεί έτσι!!!

zorica
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ναι,θυμασαι τις φωτο ?και σου δίναμε συμβουλές πως να καταλάβεις αν είναι αγοράκι![]()

Stratos
Νεοφερμένο μέλος
Ευτυχως η δικια μου δεν ασχολειται με σερφαρισμα και εχω το πληκτρολογιο μου καθαρο

Βεβαια, δεν συμβαινει το ιδιο με τα ανεμιστηρακια, τα οποια μαζευουν καθε τριχα της που ιπταται... εκει οντως χρειαζεται ειτε σπρει αερα ειτε κομπρεσερ...

katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλημερα σας.
Ευτυχως η δικια μου δεν ασχολειται με σερφαρισμα και εχω το πληκτρολογιο μου καθαρο
Βεβαια, δεν συμβαινει το ιδιο με τα ανεμιστηρακια, τα οποια μαζευουν καθε τριχα της που ιπταται... εκει οντως χρειαζεται ειτε σπρει αερα ειτε κομπρεσερ...![]()
ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ??????

Stratos
Νεοφερμένο μέλος
ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ??????![]()
Χεχε, δεν εννοω αυτο που φανταστηκες...εννοω καποιο μικρο οικιακο κομπρεσερακι αερα (κατι σαν των βενζιναδικων αλλα σε οικιακο μεγεθος)

katerina10
Περιβόητο μέλος
Χεχε, δεν εννοω αυτο που φανταστηκες...εννοω καποιο μικρο οικιακο κομπρεσερακι αερα (κατι σαν των βενζιναδικων αλλα σε οικιακο μεγεθος)![]()

Οκ τότες!!!!Και ένα απλό φύσημα αλλά μία δυνατή και μετά απομάκρυνση άμεση(γιατί αλλιώς παίζει να βήχεις όλη μέρα)κάνει καλή δουλειά.Αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣΣΣΣΣ!!!!
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Μέλας όλο στα πόδια μου είναι, σκουντάει το λαπ τοπ, πατάει τα πλήκτρα, κηνυγάει τον κένσορα και συνέχεια περνάει πάνω από το λαπ τοπ μου όταν παίζει :greycat::greycat::greycat::greycat::greycat::greycat:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool