Προσοχή έρχονται τα νέα γατακια!

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Παιδιά η περίοδος των γεννήσεων ερχεται σε λίγο, έχετε τα μάτια σας 14 αν βρείτε γατάκια παρατημένα.

Μιλήστε σε όσους περισσότερους γίνεται για τα "καλά" των γατών όπως οτι μας απαλλάσουν απο τα ποντίκια κι αν έχετε επικύνδυνους γείτονες που νομίζετε οτι θα τα πνίξουν αν έχουν έγκυες γάτες ενημερώστε τους για τα σωματεία σε αθήνα και θεσσαλονίκη που μπορούν να πιάσουν να στειρώσουν τη γάτα και να δώσουν σε καλά σπίτια τα γατάκια.

Οποιος βρεί γατάκια καλο ειναι να τα κρατήσει η να τα τοποθετήσει σε σίγουρο μέρος και να ειδοποιήσει ενα σωματείο για να μπορέσουν να δωθούν η να βοηθήσει κι αυτός σ'αυτή τη διαδικασία.

Στη θεσσαλονίκη υπαρχουν τα σωματεία Πυλαίας, Πανοράματος το Μαζι Μπορούμε και ο Άργος και στην Αθήνα η φιλοζωική και το στραυ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποτε γεννανε συνηθως Γιασμιν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναλογα με το ποτε ζευγαρωσαν παντως ολες οι δικες μας εδω ειναι στα τελευταια σταδια της εγκυμοσυνης οσες ειναι αστειρωτες ε βαλε μερικες μερες ακομη και σε καμια τρεις βδομαδες θα περιμενετε τα πρωτα καλα η κακα νεα παλι γι αυτο φετος εβαλα απο πριν σημειωμα μπας και κανουμε ολοι τιποτα καλυτερο οπως περισσοτερες στειρωσεις και καλυτερη οργανωση.

Ναι, εμένα γεννάει η Beauty και θα πρέπει πριν 2-3 μέρες να γέννησε και η γατούλα της δασκάλας της ζωγραφικής μου. Δυστυχώς είναι τυφλη από το ένα μάτι...:( Μήπως θα βγουν τυφλά και τα μωρα;;;:(

Νά φωτό...

Συνημμένα

• iog[.JPG
    iog[.JPG
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 31
  • ugo.JPG
    ugo.JPG
    18,7 KB · Εμφανίσεις: 39
  • hip.JPG
    hip.JPG
    16,1 KB · Εμφανίσεις: 42
Αν βγουν που δεν ειναι απαραιτητο θα θελουν σιγουρα φροντιδα για να δωθουν.. δυσκολα ο κοσμος περνει αναπηρα.Οσοι εθελοντες πηραμε τελικα η τα κρατησαμε η τα στειλαμε στη γερμανια που εκει τα θελουνε κι αυτα. Ειμαι περιεργη αν θα ειναι καλοι αυτοι για τον ζυμωνουλη .

Αν βγουν που δεν ειναι απαραιτητο θα θελουν σιγουρα φροντιδα για να δωθουν.. δυσκολα ο κοσμος περνει αναπηρα.Οσοι εθελοντες πηραμε τελικα η τα κρατησαμε η τα στειλαμε στη γερμανια που εκει τα θελουνε κι αυτα. Ειμαι περιεργη αν θα ειναι καλοι αυτοι για τον ζυμωνουλη .

:/: :/: :/: :/: :/: :/:

Πω, πω..... Μακαρι να μη βρω κι άλλα γιατι θα πρεπει να χωσίσω μετα!!!! Αλλά αν βρω σίγουρα δεν θα τα παρατησω!

Νιαου μου εξαρτάται, αν θα βγουν τυφλά. Ηταν εκ γενετής η γατούλα έτσι ή στην πορεία (ή απο μόλυση ή από καυγά) τυφλώθηκε? Αν ισχύει το δεύτερο δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με τα γατάκια της..το θέμα είναι να μην καταλήξουν στον δρόμο..

Εμένα μια γατούλα από αυτές που ταϊζω όχι απλώς είναι έγκυος, αλλά έτοιμη να εκραγεί!!! Δεν έχω ξαναδεί τόσο μεγάλη κοιλιά!Ελπίζω να ΄δω που θα γεννήσει και να μ'αφήσει να τα πλησιάζω και να τα χαϊδεύω ώστε να με συνηθήσουν και να μπορέσω τα πιάσω και να τα δώσω για υιοθεσία...:hmm:

εγω προς το παρον δεν εχω δει καμια να ειναι... οι περισσοτερες βεβαια ειναι στειρωμενες αλλα και απο τις αγριες δεν εχω δει καμια...

πωπω μην μου το θυμιζετε κ η πιτσιλο ειναι στης μερες της η κοιλια της εχει γινει τεραστια οπου ναναι θα γεννηση

Όχι πάλι....δεν αντέχω... Είμαι πλήρες:D , το σκυλόσπιτο από τον νέο γάτο, η γατοφόρος από το σποράκι και η θα γίνει ανακαίνηση στην αποθήκη για τον κύρο.

Γι αυτό προωθείστε τις στειρώσεις

Κορίτσια έχετε μιλήσει καθόλου με τον Αίλουρο για στειρώσεις?Αν όχι , αύριο που θα πάω τον κύρο για κόψιμο της ουράς, να του κάνω κουβέντα για τυχόν καλύτερες τιμές για στειρώσεις αδέσποτων?

ναι μαθε ειναι καλο αν ξερουμε να δουμε ποσο θα παμε.

Εδώ και οι δύο που έρχονται στην αυλή είναι αρσενικοί. Οπότε γεννητούρια δεν νομίζω να έχουμε. Τα καημένα τα αδέσποτα δεν τους φτάνει όλη η ταλαιπωρία που ζουν έχουν κι αυτό κάθε τρεις και λίγο.

Ωχ, εμεις εχουμε τρεις εγκυες!
Ευτυχως που η κουτση μαρια στειρωθηκε και δεν εχουμε κι αλλα!Αυτη θα ηθελε να τα θηλασει και θα τα καταπλακωνε τα καημενα!

Κορίτσια έχετε μιλήσει καθόλου με τον Αίλουρο για στειρώσεις?Αν όχι , αύριο που θα πάω τον κύρο για κόψιμο της ουράς, να του κάνω κουβέντα για τυχόν καλύτερες τιμές για στειρώσεις αδέσποτων?
Γιατί θα του κόψεις την ουρά;

Γιατί έχει πρόβλημα, από χτύπημα. Το έχει γραψει στο θέμα "Ατύχημα".

Εγω εχω σταμπαρει μια γατα που ετοιμαζεται αλλα δεν ξερω εαν θα εντοπισω τα γατακι γιατι μετα τα κρυβουν!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back