03-03-07
08:15
Έχει νεκρωθεί από ένα σημείο και μετά, αλλά θα αφήσουμε όση είναι ζωντανή.Δεν την κινεί, και θα έχει πρόβλημα όταν θα βγει έχω μην πιαστεί πουθενά.Γιατί θα του κόψεις την ουρά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
04-03-07
15:28
Και εμεις εχουμε την Παρδαλη να ειναι ετοιμογεννη. Δεν ξερω αν καταφεραν και την μικρη μας...
Ο ξαδερφος μου εχει τρεις και ειναι και σπιτικες, να δουμε τι θα κανει τοσα γατακια!
Ο ξαδερφος μου εχει τρεις και ειναι και σπιτικες, να δουμε τι θα κανει τοσα γατακια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
04-03-07
15:33
Παιδια στειρωστε τις ειναι κριμα θα πεθανουν τοσα γατακια ειναι πολυ δυσκολο να σωθουν ολα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
16-04-07
00:00
Εδώ και ένα χρόνο περίπου ταίζω μια γατούλα η οποία μέχρι που έμεινε έγκυος δεν πιανόταν με τίποτα. Τους τελευταίους 2 μήνες ερχόταν και την τάιζα, μέχρι που γέννησε. Διέκοψε για μερικές ημέρες και μετά, με άδεια πια κοιλίτσα ερχόταν για το καθημερινό της φαγητό. Ακόμα και το 10ημερο που έλειπα για τις διακοπές του Πάσχα είχα αφήσει φαγητό στη αδελφή μου που έλιψε μόνο για ένα 3ημερο να την ταίζει. Χθες με το που γυρίσαμε από το ταξίδι ήρθε τρέχοντας να με προϋπαντήσει. Όλο αυτό το διάστημα ούτε έχω δει ούτε έχω ακούσει τα μικρά της παρόλο που έχω ψάξει στον κήπο μας. Μάλλον έχει γεννήσει αλλού και περιμένω από στιγμή σε στιγμή να μου τα φέρει. Πριν λίγο με φώναξε ο άνδρας μου ότι άκουσε μωρά και σκύψαμε από το παράθυρο του σαλονιού που βλέπει στον κήπο και την είδαμε, αν και ήταν σκοτεινά, να μεταφέρει ένα γατάκι μάλλον από τον κήπο της διπλανής μονοκατοικίας που είναι ακατοίκητη, διαμέσου του κήπου μας, στην διπλανή οικοδομή. Κάτι πρέπει να την ανησύχησε. Είδα 2 αρσενικούς να την ακολουθούν. Δεν θέλω να πάω να τα πάρω όπως είπε ο άνδρας μου, γιατί αν τα πιάσω δεν θα τα πλησιάζει μετά έτσι δεν είναι? Απ'την άλλη αν τα αφήσει στην οικοδομή δεν θα χτυπήσουν? Είναι και θεοκότεινα γμτ!!! Που να πάμε να ψάξουμε?
Σας βάζω φωτογραφίες να δείτε την αδεσποτούλα μου.Δεν είναι κούκλα? Όταν μεγαλώσουν λίγο τα μικρά θα φροντίσω να την πιάσω και να την στειρώσω. Τώρα που έχει αρχίσει και μ'αφήνει να την χαϊδεύω θα είναι μάλλον πιο εύκολο...
Σας βάζω φωτογραφίες να δείτε την αδεσποτούλα μου.Δεν είναι κούκλα? Όταν μεγαλώσουν λίγο τα μικρά θα φροντίσω να την πιάσω και να την στειρώσω. Τώρα που έχει αρχίσει και μ'αφήνει να την χαϊδεύω θα είναι μάλλον πιο εύκολο...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
16-04-07
00:09
πολυ κουκλα!!! στην οικοδομη δουλευουν καθημερινα? αν ναι ειναι πολυ επικινδυνο να τα θαψουν με τιποτα μπετα....προσπαθησε να την παρακολουθησεις και να δεις που παει μηπως τα βρεις και καταφερεις μαζι της να τα πας καπου καλυτερα...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
16-04-07
00:21
Έχουν τελειώσει με τα μπετά. Αύριο ξεκινάνε σοφάντισμα. Πήγε ο Κώστας να δει, αλλά έχουν κλείσει με κάγκελα την είσοδο από μπροστά και δεν μπόρεσε να μπει. Θα πάει το πρωί να πει στους εργάτες να έχουν το νού τους....πολυ κουκλα!!! στην οικοδομη δουλευουν καθημερινα? αν ναι ειναι πολυ επικινδυνο να τα θαψουν με τιποτα μπετα....προσπαθησε να την παρακολουθησεις και να δεις που παει μηπως τα βρεις και καταφερεις μαζι της να τα πας καπου καλυτερα...
Ας ελπίσουμε ότι δεν τα άφησε στην οικοδομή αλλά την διέσχισε όπως τον κήπο μας και τα πήγε σε άλλο κήπο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum