prince
Διάσημο μέλος
Περίμενα μπροστά στο ταμείο τουλάχιστον 10 λεπτά την υπάλληλο να κλείσει το τηλέφωνό της να αξιοθεί να μου κάνει λογαριασμό. Σε τέτοιες στιγμές άθελά μου ακόυω το τηλεφώνημα του άλλου... (είχα μπαστακωθεί μπροστά της σκαστή από τη δουλειά και η κοπέλα αδιαφορούσε).
Το παρακάτω μου τράβηξε την προσοχή. Αναφερόμενη σε μία πώληση ζώου (δεν ανέφερε τι) είπε στο συνομιλητή της ότι μία κυρία ήθελε πίσω τα χρήματα που έδωσε για απόκτηση ζώωου, αλλιώς θα έκανε μύνηση στο κατάστημα. Εντύπωση μου έκανε το παρακάτω (μεταφέρω σχεδόν επι λέξη): "Ήξερε ούγγρικα και διάβασε το πέντιγκρι.... Κατάλαβε ότι είναι πλαστό και με απειλεί.... Τι θα κάνουμε; ..... Μα τι περίμενε να ξεσκ....ζω κλουβιά όλη μέρα;"
Αυτά για τις νόμιμες αγορές καθαρόαιμων ζώων. Τα σχόλια δικά σας... Εγώ πάντως ετοιμάστηκα μόλις το άκουσα να φύγω (οπότε και έκλεισε η κοπέλα για να πληρώσω..
Τα στοιχεία του πετ σοπ δεν τα δημοσιεύω εδώ για ευνόητους λόγους. Όποιος έχει αγοράσει από Νέο Ηράκλειο ή ετοιμάζεται να το κάνει ας μου στέιλει πμ να του πω πιο είναι να προσέξει.
(Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ αυτό, παρακαλώ να μεταφερθέι αν πρέπει να παέι αλλού)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Να κλείσουν ΌΛΑ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
παιδακια τα ποντικακια απο το lidl εχουν πολυ πλακα κοιταξτε: πρωτα καθεται ανεμελη
,μετα βλεπει το ποντικι,
και μετα πανικος...
Συνημμένα Thumbnails
prince
Διάσημο μέλος
θέλω και γώ... lidl είπες έ; μχμχ θα πάω
ria23
Διάσημο μέλος

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα μου πείτε,εξαρτάται και σε ποιο Lidl πας,σε ποια περιοχή...

ria23
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Υπάρχουν και ένα σωρό πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα. (Δες μερικά εδώ).δυστυχώς τα ποντικάκια που ήθελα (κάτι πολύ μικρά ψιρούλες) μόνο σε πετ σοπ βρίσκω. Και μάλιστα του συγκεκριμένου κάτι έχουν μέσα και ψιλοκάνουν θόρυβο. που να πάω να τα πάρω;
Αυτά τα ποντικάκια που λες τα παίρνω κι εγώ, έχουν όντως πολύ μεγάλο σουξέ, αν και εξαφανίζονται γρήγορα.
Τα βρίσκω στο πετ σοπ που ψωνίζω και τροφές, το οποίο δεν εμπορεύεται ζώα (είναι ένα από αυτά που αναφέρονται στο thread που σου έδωσα πιο πάνω).
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
.Ο Ρου τραβαει μονος του το κορδονακι με τα δοντια του και τσαντιζεται που το ποντικακι το σκαει. Εχει πολυ πλακα

ΕΙμαι λιγο οφ τοπικ;
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά! Γιατρός να σου πετύχει!!!
prince
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εκτός του ότι είναι εκεί με κάθε καιρική συνθήκη(κρύο,ζέστη),είναι εκτεθειμένα σε τόσο κόσμο και αυτό σημαίνει:
1)Συγχίζονται και δεν μπορούν να ηρεμήσουν
2)Δένονται συναισθηματικά με τον όποιο τους δώσει λίγη σημασία και όταν φύγει κι αυτός λυπούνται φυσικά
Γράφω με πολύ πάθος γιατί παράλληλα έχω βουρκώσει!Έβλεπα τις προάλλες στο petshop που πηγαίνω,2 yorkshire τα οποία έκαναν τόση χαρά.Και μόνο που είπα "γειά σας όμορφοι" κόντευαν να πάθουν συγκοπή απ'τη χαρά!Τόσο μόνα νιώθουν!
Είναι αμαρτία
Τώρα,όσον αφορά στα παιχνίδια:Παιδιά εμενα τα παίρνει και τα κρύβει και μου τα βγάζει αραιά και που.Οπότε καταλήγω εγώ να παίρνω συνέχεια καινούρια,να τα χάνω κι αυτός να παίζει με οτιδήποτε άλλο στο σπίτι...γρουμφ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool