Προσοχή σε αγορές ζώων από Pet shop..

prince

Διάσημο μέλος

Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα.
Σήμερα το πρωί σταμάτησα σε ένα Pet shop του Νέου Ηρακλείου για να ψωνίσω κουδουνιστά ποντικάκια στα μικρά μου.

Περίμενα μπροστά στο ταμείο τουλάχιστον 10 λεπτά την υπάλληλο να κλείσει το τηλέφωνό της να αξιοθεί να μου κάνει λογαριασμό. Σε τέτοιες στιγμές άθελά μου ακόυω το τηλεφώνημα του άλλου... (είχα μπαστακωθεί μπροστά της σκαστή από τη δουλειά και η κοπέλα αδιαφορούσε).

Το παρακάτω μου τράβηξε την προσοχή. Αναφερόμενη σε μία πώληση ζώου (δεν ανέφερε τι) είπε στο συνομιλητή της ότι μία κυρία ήθελε πίσω τα χρήματα που έδωσε για απόκτηση ζώωου, αλλιώς θα έκανε μύνηση στο κατάστημα. Εντύπωση μου έκανε το παρακάτω (μεταφέρω σχεδόν επι λέξη): "Ήξερε ούγγρικα και διάβασε το πέντιγκρι.... Κατάλαβε ότι είναι πλαστό και με απειλεί.... Τι θα κάνουμε; ..... Μα τι περίμενε να ξεσκ....ζω κλουβιά όλη μέρα;"

Αυτά για τις νόμιμες αγορές καθαρόαιμων ζώων. Τα σχόλια δικά σας... Εγώ πάντως ετοιμάστηκα μόλις το άκουσα να φύγω (οπότε και έκλεισε η κοπέλα για να πληρώσω..

Τα στοιχεία του πετ σοπ δεν τα δημοσιεύω εδώ για ευνόητους λόγους. Όποιος έχει αγοράσει από Νέο Ηράκλειο ή ετοιμάζεται να το κάνει ας μου στέιλει πμ να του πω πιο είναι να προσέξει.

(Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ αυτό, παρακαλώ να μεταφερθέι αν πρέπει να παέι αλλού)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ ΟΥΤΕ παιχνιδάκι δεν αγοράζω απο μαγαζιά που πουλάνε ΖΩΑ.-:mad:
Να κλείσουν ΌΛΑ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δυστυχώς τα ποντικάκια που ήθελα (κάτι πολύ μικρά ψιρούλες) μόνο σε πετ σοπ βρίσκω. Και μάλιστα του συγκεκριμένου κάτι έχουν μέσα και ψιλοκάνουν θόρυβο. που να πάω να τα πάρω;

στο μαρινοπουλο εχει μικρα ποντικακια 2 σε σακουλακι αλλα δεν κανουν θορυβο..ριξε μια ματια εκει..

δεν έχω πάει ποτέ μου. θα ψάξω που έχει κοντά μου. αυτά τα ποντίκια έιναι αναλώσιμα 2-3 κάθε δεκαπέντε μέρες πέρνω.. αλλά μόνο 50 λεπτά έχουν οπότε.... πατάω και κανένα δεν πειράζει.

κοιτα εγω αναγκαζομαι να τις τα κρυβω καθε 2 μερες τα βλεπει και τρελενεται σκαρφαλωνει παντου προκειμενου να τους ορμηξει..τωρα τις πηρα απο τα lidl 3 που ηταν προσφορα και ειναι λιγο πιο μεγαλα και κοιτα τι εγινε..

παιδακια τα ποντικακια απο το lidl εχουν πολυ πλακα κοιταξτε: πρωτα καθεται ανεμελη

,μετα βλεπει το ποντικι,

και μετα πανικος...
Συνημμένα Thumbnails

ααααααααααα! αυτά είναι μεγάλα!!!!!

θέλω και γώ... lidl είπες έ; μχμχ θα πάω

εχουν και κορδονακι που τα τραβας και προχορανε οχι πολυ αλλα τις δικιας μου και αλουμινοχαρτο να κουνιεται που λεει ο λογος ορμαει...:lol::lol::lol::lol::lol:

Ερώτηση:Τα έχουν ακόμα τα ποντικάκια αυτά στο Lidl; Επειδή εγώ δεν πρόλαβα να πάω,αν και τα είδα στο φυλλάδιο.
Θα μου πείτε,εξαρτάται και σε ποιο Lidl πας,σε ποια περιοχή...:hmm:

αν προλαβω θα παω αυριο και θα ριξω μια ματια να σας πω..νομιζω ναι αν δεν εχουν τελειωσει λογικα θα τα εχουν..

δυστυχώς τα ποντικάκια που ήθελα (κάτι πολύ μικρά ψιρούλες) μόνο σε πετ σοπ βρίσκω. Και μάλιστα του συγκεκριμένου κάτι έχουν μέσα και ψιλοκάνουν θόρυβο. που να πάω να τα πάρω;
Υπάρχουν και ένα σωρό πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα. (Δες μερικά εδώ).
Αυτά τα ποντικάκια που λες τα παίρνω κι εγώ, έχουν όντως πολύ μεγάλο σουξέ, αν και εξαφανίζονται γρήγορα.:P Τα βρίσκω στο πετ σοπ που ψωνίζω και τροφές, το οποίο δεν εμπορεύεται ζώα (είναι ένα από αυτά που αναφέρονται στο thread που σου έδωσα πιο πάνω).;)

Επίσης εάν τύχει και πάτε στο ΙΚΕΑ υπάρχουν κάτι ποντίκια-μελισσούλες, που μοιάζουν με αυτά του lidl. Ο δικός μου έχει ξετρελαθεί...

τελικα δεν βρηκα ποντικακια στο lidl αλλα αν ειναι κοντα στο σπιτι σου και δεν βαριεσαι πηγαινε μια βολτα μπορει να βρεις..:)

Αυτά τα ποντικάκια που τους τραβάς το σκοινακι τα έχω κι εγώ. Μου τα έφερε μια καλή νεραιδα με τα καλικατζαρακια της που αφου μου προσεχε τα γατια μου μια βδομαδα θεωρησε καλο να μου φέρει και δωρο για να με ευχαριστήσει για την ταλαιπωρία:D.
Ο Ρου τραβαει μονος του το κορδονακι με τα δοντια του και τσαντιζεται που το ποντικακι το σκαει. Εχει πολυ πλακα:lol:

ΕΙμαι λιγο οφ τοπικ;

Σήμερα έμαθα για μια γιατρό μικρών ζώων που έχει έναν ωραίο γάτο και μια όμορφη γάτα, αγκύρας και τα δυο (μου είπαν) και τα βάζει αβέρτα να συνουσιάζονται για αναπαραγωγή. Τον γάτο τον στέλνει και σε σπίτια για επιβήτορα. Η γάτα έχει ξεσκιστεί στις γέννες. Όλη τους τη ζωή την περνούν στο ιατρείο της σε κλουβί!
Αυτά! Γιατρός να σου πετύχει!!!

όταν τον στέλνει σε σπίτια πληρώνεται σε είδος ή μετρητής;

Tι να σου πω ! ίσως μάθω περισσότερα γι αυτήν και θα σας πω. Πάντως μου φαίνεται εγκληματκό για γιατρό αυτό το πράγμα.

Πριν παιρνω την αποφαση να παρω γατια απο το εξωτερικο ειχα παρει αρκετα τηλεφωνα και ρωτησα αν δινουν μαζι με το γατακι μια εγγυση και μου απαντησαν οτι δινουν για μια μερα δηλαδη τιποτα .Ετσι για να ειμαι σιγουρη κοιταξα εξω. Αυτο που ανεφερες για τον κτηνιατρο , το εχω ακουσει και στο εξωτερικο, εχουν σε κλουβι το γατι αρσενικο η θηληκο και γενναει η ζευγαρωνει συνεχως. Η κοπελλα που μου πουλησε το Cachemire μου ρωτησε αν ημουν εκτροφεα για αυτο το λογο φοβοντας να περναει ασχημα το γατακι της.

Aθλιότητες! Ακόμη δεν έμαθα κατι περισσότερο γιατί το πρόσωπο που μου το είπε έχει τώρα κάτι οικογενειακά προβλήματα ...

Εμένα εκτός των άλλων,εγκληματικό μου φαίνεται που τα βάζουν στην βιτρίνα!Δε λέω θέλουν να διαφημίσουν ....την πραμάτεια τους.Βέβαια το συγκεκριμένο προϊόν έχει ψυχή και καρδούλα!Καταλαβαίνω τον επαγγελματία αλλά πιο πολύ καταλαβαίνω το ζώο!Θα μπορούσαν απλά να γράφει στην βιτρίνα "Πωλούνται ζώα ράτσας" και να μην τα κρατάνε καν στο μαγαζί.

Εκτός του ότι είναι εκεί με κάθε καιρική συνθήκη(κρύο,ζέστη),είναι εκτεθειμένα σε τόσο κόσμο και αυτό σημαίνει:
1)Συγχίζονται και δεν μπορούν να ηρεμήσουν
2)Δένονται συναισθηματικά με τον όποιο τους δώσει λίγη σημασία και όταν φύγει κι αυτός λυπούνται φυσικά

Γράφω με πολύ πάθος γιατί παράλληλα έχω βουρκώσει!Έβλεπα τις προάλλες στο petshop που πηγαίνω,2 yorkshire τα οποία έκαναν τόση χαρά.Και μόνο που είπα "γειά σας όμορφοι" κόντευαν να πάθουν συγκοπή απ'τη χαρά!Τόσο μόνα νιώθουν!
Είναι αμαρτία

Τώρα,όσον αφορά στα παιχνίδια:Παιδιά εμενα τα παίρνει και τα κρύβει και μου τα βγάζει αραιά και που.Οπότε καταλήγω εγώ να παίρνω συνέχεια καινούρια,να τα χάνω κι αυτός να παίζει με οτιδήποτε άλλο στο σπίτι...γρουμφ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back