Προσοχή σε όσους χαρίζουν γατάκια!!!

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.

Κυκλοφορεί <κύριος > με ήρεμη φωνή και 2 παιδιά που θεωρητικά προσφέρει σπίτι για ένα γατάκι. Ως εδώ καλά θα μου πείτε. Μετά από πολλές ερωτήσεις - πείτε το γατήσια αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά – ο πραγματικός σκοπός του κυρίου είναι
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ – ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΟΥΝ –ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΜΟΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΞΩ . Τα στοιχεία και το τηλέφωνο τα έχω .αλλά μάλλον δεν πρέπει να τα βάλω δημόσια. Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία τα δίνω με πμ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι λες τώρα Myrtos;;;

Τον έκραξες φαντάζομαι! Μέσα απο το mycat σε βρήκε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία φάση! Τι καλή ιδέα και δεν το είχα σκεφτεί...να πάρω ένα χαμστεράκι για τα δικά μου παιδιά (Τσε και Μαφάλντιν) για τα χριστούγεννα και μετά θα το αμολήσω στην πυλωτή (με περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει από το γατάκι στο εξοχικό)

Δεν πάει καλά ο κόσμος, πραγματικά...

Μία ερώτηση πως βγήκαν οι προθεσεις του κυρίου στην φόρα; Πως τον ανακάληψες; Με ποιον τρόπο θα μπορούσαμε και εμείς να καταλάβουμε κάποιον τέτοιο;

Ωραίος!!!!!!!!! :mad::mad::mad:

Ναι, και εγώ θα ήθελα να μαθω πως τον ψάρεψες...... :up:

για δωσε μου το τηλεφωνο του να του ριξω ενα χερι μπινελικι μπας κ συνελθει

Myrto, εγώ από την άλλη νόμιζω ότι εαν είσαι σίγουρη ότι αυτός είναι ο σκόπος του πρέπει να δώσεις δημόσια τα στοιχεία του. Απλά σκέψου την πιθανότητα να την πατήσει κάποιος και να του δώσει ένα γατάκι. Μιας και έκανες το πρώτο βήμα, κάνε και το επόμενο...

Τώρα που διάβασα το μύνημα σου πιο προσεκτικά, μπορείς να μου στείλεις σε PM τα στοιχεία του. Σε ευχαριστώ

Μυρτο και σε εμένα να τα δώσω στις κοπέλες στο Κέντρο μήπως ζητήσει απο εκει... Και τώρα που δεν του έδωσες εσύ θα ειναι υποψιασμένος.

και μπορει να δηλωνει και ψευτικο ονομα.......:(:(

Το περιστατικό έγινε σε μια κύρια της φιλοζωικης που < άλληλο βοηθιόμαστε > με τα γατάκια. Επειδή ξέρει ότι μπαίνω εδώ μου είπε να το πω όπου μπορώ. Όλα καλά ακουγότανε αλλά κάτι δεν της κόλλαγε σωστά .Ε τάλλα τα ξέρετε, το παίζεις λίγο χαζή :rolleyes:λίγο χαλαρή με την υιοθεσία :rolleyes:και ο άλλος χαλαρώνει και τα λέει όπως είναι τα πράγματα. Ε εκεί τον ξεχεζεις:mad: Σε λίγο θα στείλω με pm όσα στοιχεία έχω. Δεν μπορώ να τα βάλω εδώ γιατί μπορεί να με τρέχει για συκοφαντική δυσφήμηση και εχω αρκετα προβλήματα αυτο τον καιρό:(

Εφιστώ λίγο την προσοχή σας ότι μας συμφέρει να μην ξέρει ότι τον έχουμε πάρει χαμπάρι γιατί θα αρχίσει να παίρνει από άλλα νούμερα κτλ

Κι όμως κυκλοφορούν τόσοι "παΤΕΡΑδες" σαν κι αυτόν εκεί έξω... Βαρέθηκα πια την ανευθυνότητα και βλακεία κάποιων γονιών που τη μεταδίδουν και στα παιδιά τους... Αντε τώρα να μάθεις με αυτόν τον τρόπο το παιδάκι σου να σέβεται τη φύση και τα ζωντανά της. Γίνεται? Δεν γίνεται...:hmm:

Εγώ λέω να πάρω αυτόν το κύριο και να παίξω σκοποβολή στην αλάνα

Ο κόσμος δεν πάει καλά Αμαλία μου...

με πηρε κ εμενα τηλ αλλα μολις του ειπα για συμβολαιο κ δηλωση του νομου 105 κ επισκεψεις μου ειπε ευχαριστω κ μου το εκλεισε ατα μουτρα

menia: εχουμε την ίδια γάτα!!!!! Με την ιδια χωρίστρα... :)
Thanasis: για αλλη μια φορά... εγραψες.....:up:
ladycat: τί λες τωρα!!!! :(

Το θεωρώ και εγώ σωστο να σταματισει το θέμα εδω και να ην σχολιαζουμε περισσοτερο, για ευνοητους λογους....

menia: εχουμε την ίδια γάτα!!!!! Με την ιδια χωρίστρα... :)

Αρα το μικρούλι σου θα γίνει ΤΟΠ ΜΟΝΤΕΛ όταν μεγαλώσει!!!:lol:
Πάντως πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να κράξει αυτόν τον "κύριο", διότι είναι ελάχιστοι αυτοί που ξέρουν τις προθέσεις του. Σίγουρα στο τέλος θα βρει γατάκι από ιδιώτη. Και πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι το τι θα του κάνουν τα τερατάκια του (ουπς, συγνώμη, τα παιδάκια του ήθελα να πω...):down::down:

δεν παμε καλα......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back