Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Αισθανονται καλα που ικανοποιουν κατι στο παιδι αλλα για λιγο. Μετα τελος. Θυμαμαι μια κοπελα που μου ελεγε οτι μικρη της ειχαν δωσει οι γονεις της ενα γατακι και μετα απο λιγες μερες οταν αυτη ηταν στο σχολειο το πηραν οι γονεις της στα κρυφα και το αφησαν σε ενα δρομο εξω απ την πόλη!!!!
Η καημενη η κοπελα πληγωθηκε αφανταστα οταν γυρισε απ το σχολειο και δεν ηταν εκει. Πολλοι γονεις νομιζουν οτι τα κοροιδευουν τα παιδια!! Και αυτη η κοπελα ακομη το θυμαται και ειναι γυναικα πια....
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
ps και οι δικοι μου γονεις τετοια καραγκιοζιλικια κανανε με τα γατακια οποτε εβρισκα ενα γατακι μετα απο 2 εβδομαδες εξαφανιζοταν τουσ ακολουθησα και μετα τα πηγαινα στη γιαγια μου που τα λατρευε εκεινη με βοηθουσε πολυ , μεχρι που εφυγα πηγα σε δικο μου σπιτι εχω τα ζωακια τα φροντιζω και τα αγαπω και εκεινοι με κατακρινουν απιστευτα για αυτο, νομιζω οτι ειναι μια ακατανοητη χαζοκολτουρα των ελληνων, σα ψυχολογικη δυσλιτουργια και κομλεξισμο μου κανει αυτη η συμπεριφορα ως προς τα ζωα..
yiorgoskarv
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που ακουώ συχνά τον τελευταίο καιρό είναι ότι η συμπεριφορά μου είναι σαν ενός 8χρόνου παιδιού. Κάνω υπομονή και εγώ μέχρι την μέρα που θα μείνω μόνος μου.Δεν θα αργήσει πολύ!!
SEVAH
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι όμως, δεν είναι πάντα κανόνας το ότι το παιδί αποκτα τη στάση που έχουν οι γονεις τους απέναντι στα ζώα. Ποτέ δε συμφώνησα μαζί τους και ας το άκουγα αυτό από μωρό, όπως και πολλά άλλα παιδιά στην ίδια κατάσταση με εμένα...Και κόντρα στα πιστεύω τους έχω τη γάτα μου (πράγμα ανεπίτρεπτο γι αυτούς)
Elena_p
Δραστήριο μέλος

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σχετικά πάντως με τον εν λόγω κύριο, αν θέλει τέτοιου είδους αναλώσιμα "παιχνιδάκια" για τα παιδιά του, κάποιος πρέπει να του μάθει τι θα πει σεβασμός στη ζωή. Εύχομαι να μην αξιωθεί να πάρει ζωντανό στα χέρια του...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool