Προσοχή σε όσους χαρίζουν γατάκια!!!

Όχι απλά δεν πάμε καλά, αλλά δεν πάμε καθόλου καλά.... Με τσαντίζει απίστευτα που ο κόσμος θεωρεί ότι τα γατιά και γενικά τα ζώα είναι αναλώσιμα προιόντα! Θέλω να φωνάζω από τα νεύρα μου:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι υπάρχουν πολλοί μπαμπάδες σ'αυτόν ....και Χριστούγεννα κ Πάσχα ψάχνουν για ένα πιο"ζωντανό" παιχνίδι για τα "παιδάκια" τους:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω οτι κατι τετοιοι οτι δεν μπαινουν στο κοπο να σκεφτουν καν. :(

Αισθανονται καλα που ικανοποιουν κατι στο παιδι αλλα για λιγο. Μετα τελος. Θυμαμαι μια κοπελα που μου ελεγε οτι μικρη της ειχαν δωσει οι γονεις της ενα γατακι και μετα απο λιγες μερες οταν αυτη ηταν στο σχολειο το πηραν οι γονεις της στα κρυφα και το αφησαν σε ενα δρομο εξω απ την πόλη!!!!
Η καημενη η κοπελα πληγωθηκε αφανταστα οταν γυρισε απ το σχολειο και δεν ηταν εκει. Πολλοι γονεις νομιζουν οτι τα κοροιδευουν τα παιδια!! Και αυτη η κοπελα ακομη το θυμαται και ειναι γυναικα πια....

Είναι αυτοί που θεωρούν τη νεολαία σκάρτη.

εχει καψει φλαντζα ο κοσμος, αυτοι οι κυριουλιδες ειναι πολυ σιχαμενοι , σαν ανωμαλοι μου ακουγονται, καλο θα ηταν οταν χαριζουμε γατια να βαζουμε ενα συμβολικο ποσο το οποιο μετα να διαθετουμε σε καποιο σωματιο , η ψυχολογια λεει πως βασανιζεις κατι με πιο ευκολια οταν σου διδετε δωρεαν παρα αν πληρωσεις για αυτο υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια..τστστσ

ps και οι δικοι μου γονεις τετοια καραγκιοζιλικια κανανε με τα γατακια οποτε εβρισκα ενα γατακι μετα απο 2 εβδομαδες εξαφανιζοταν τουσ ακολουθησα και μετα τα πηγαινα στη γιαγια μου που τα λατρευε εκεινη με βοηθουσε πολυ , μεχρι που εφυγα πηγα σε δικο μου σπιτι εχω τα ζωακια τα φροντιζω και τα αγαπω και εκεινοι με κατακρινουν απιστευτα για αυτο, νομιζω οτι ειναι μια ακατανοητη χαζοκολτουρα των ελληνων, σα ψυχολογικη δυσλιτουργια και κομλεξισμο μου κανει αυτη η συμπεριφορα ως προς τα ζωα..

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που έχει γονείς περιέργους που δεν καταλαβαίνουν την αγάπη μου για τα ζώα και ειδικά για τις γάτες. Εντάξει ποτέ δεν τους έχω δει να χτυπάνε ζώα απλά δεν καταλαβαίνουν πως γίνεται κάποιος ανθρώπος να αγαπάει πολύ τα ζώα, να τα φιλάει και να θέλει να κοιμάται μαζί τους.

Αυτό που ακουώ συχνά τον τελευταίο καιρό είναι ότι η συμπεριφορά μου είναι σαν ενός 8χρόνου παιδιού. Κάνω υπομονή και εγώ μέχρι την μέρα που θα μείνω μόνος μου.Δεν θα αργήσει πολύ!!

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα.Είμαι καινούργιο μέλος του forum και πραγματικά χαρούμενη γιατι βρήκα επιτέλους ανθρώπους που μπορώ ωα μιλάω για τις γάτες μου τον Σεβάχ και τον Ορέστη.
Σας ευχαριστώ.

Και οι δικοί μου γονείς δυστυχώς έχουν τη νοοτροπία "μακρια και αγαπημένοι" με τα ζώα. Υποστηριζουν ότι τα αγαπάνε αλλά δεν είναι για το σπίτι γιατί είναι βρώμικα και θα μολύνουν εμάς τους πεντακάθαρους (εσωτερικα και εξωτερικά) ανθρώπους...
Κι όμως, δεν είναι πάντα κανόνας το ότι το παιδί αποκτα τη στάση που έχουν οι γονεις τους απέναντι στα ζώα. Ποτέ δε συμφώνησα μαζί τους και ας το άκουγα αυτό από μωρό, όπως και πολλά άλλα παιδιά στην ίδια κατάσταση με εμένα...Και κόντρα στα πιστεύω τους έχω τη γάτα μου (πράγμα ανεπίτρεπτο γι αυτούς)

Οι δικοί μου γονείς πάντα όταν έπαιρνα γάτα στην αρχή αντιδρούσαν...και μέσα σε μια βδομάδα την κανάκευαν πιο πολύ κι απο μένα :D

Εγώ δυστυχώς αντιμετώπιζα πάντα την μικροβιοφοβία και μανία καθαριότητας της μητέρας μου...Ακόμα και να της τριβόταν στο πόδι κάποια γάτα έτρεχε και πασαλειβόταν με οινόπνευμα. Ευτυχώς δε μου το πέρασε ούτε στο ελάχιστο!

Σχετικά πάντως με τον εν λόγω κύριο, αν θέλει τέτοιου είδους αναλώσιμα "παιχνιδάκια" για τα παιδιά του, κάποιος πρέπει να του μάθει τι θα πει σεβασμός στη ζωή. Εύχομαι να μην αξιωθεί να πάρει ζωντανό στα χέρια του...

Εγώ ευτυχώς ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, μόνο καμιά φορά δίσταζαν για ζώο στο σπίτι γιατί πάντα φοβούνται το δέσιμο και το ότι κάποια μέρα το ζώο θα "φύγει", όσες φορές έχουμε χάσει ζώο η κατάσταση ήταν πολύ άσχημη, πιο πολύ απ' όταν "χάσαμε" την γιαγιά μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back