Να γράψω και γώ τους προβληματισμούς μου στο θέμα. Είναι, καταλαβαίνω, δύσκολο να εμπιστευτείς σε έναν άγνωστο το γατάκι ( στη περιπτωσή μας ) που με τόση φροντίδα μεγάλωνες. Μέχρι εδώ οκ.
Είναι στάση ευθύνης και συνέπειας να προσπαθήσεις να βρείς τον καταλληλότερο. Μή ψάχνετε όμως το τέλειο. Αν όποιος έβαζε αγγελία στα "χαρίζονται" περνούσε τον κάθε υποψήφιο απο 10 τέστ δεν θα είχαν δωθεί ούτε οι μισές γάτες. Αν εσείς σκέφτεστε οτι αν πραγματικά θέλει τη γάτα μου θα πρέπει να κάνει αυτά... και να΄χει αυτά...την ίδια ώρα ο υποψήφιος ανάδοχος σκέφτεται, θέλει στ'αλήθεια να χαρίσει το γατάκι ή παίζει με την υπομονή μας ? Τη πολυτέλεια του τέλειου δε την έχει κανείς.
Τα γράφω όλα αυτά ορμώμενος απο προσωπικό παράδειγμα γιατί πριν πάρουμε την Naomi ζητήσαμε να υιοθετήσουμε ένα άλλο γατάκι αλλά η συμφωνία έμεινε ημιτελης. Δικαίωμα τους αν δε τους αρέσαμε, δε μας είδαν όμως !! , και δικαίωμα τους είναι να βρούν όποιον θεωρούν καταλληλότερο, δε τα γράφω αυτά με κακία , εξάλλου η Naomi είναι το ζωντανό παράδειγμα του κάθε εμπόδιο για καλό, ποιός ξέρει ίσως η άλλη γάτα να μη μας ταίριαζε, αλλά και πάλι βλέπω την αγγελία αναρτημένη και δε ξέρω αν τελικά δόθηκε...
Να κάνουμε κάτι και γι'αυτό αν γίνεται. Όποιος έδωσε τη γάτα του ας το γράφει μή ψάχνουν άδικα οι ενδιαφερόμενοι, επίσης και όποιος το μετάνιωσε και θέλει να τη κρατήσει.
Με πολύ φιλική διάθεση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.