Προσοχή!!

παιδια γινονται παλι επεισοδεια στο συνταγμα?????????????:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδια γινονται παλι επεισοδεια στο συνταγμα?????????????:hmm::hmm:

Σύνταγμα - Πανεπιστήμιο - Ακαδημία - και μάλλον εξάρχεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να ρωτησω επειδη δεν πολυκαταλαβα το παιδακι στο περιστερι τραυματίστηκε ή δυστυχως εφυγε??? νομιζω οτι τραυματιστηκε αλλα δεν ειμαι σιγουρη πριν λιγο ανοιξα την tv

Πετροπόλεμος στην Ακαδημίας, και κάτι για μια φωτο του Κούγια με υβριστικά συνθήματα επάνω ακούω.. αυτός ο τύπος θέλει πολύ, μα πολύ ξύλο!! Μου γυρνάνε τα άντερα κάθε φορά που τον βλέπω το φασίστα να λέει τις μαλ..ς του

Την έχω ΚΟΨΕΙ την τηλεόραση.... και είμαι ΚΑΛΑ!!!:)

Ζώα και Διάβασμα...:)

Την έχω ΚΟΨΕΙ την τηλεόραση.... και είμαι ΚΑΛΑ!!!:)

Ζώα και Διάβασμα...:)
Νους υγιής :up::up:

να ρωτησω επειδη δεν πολυκαταλαβα το παιδακι στο περιστερι τραυματίστηκε ή δυστυχως εφυγε??? νομιζω οτι τραυματιστηκε αλλα δεν ειμαι σιγουρη πριν λιγο ανοιξα την tv
Οχι ευτυχως το παιδακι τραυματιστηκε ελαφρα,μα δεν ξερουν ακομα ποιος μπορει να ειναι ο δραστης(πιθανων να ειναι μπ!@@!##.

Πετροπόλεμος στην Ακαδημίας, και κάτι για μια φωτο του Κούγια με υβριστικά συνθήματα επάνω ακούω.. αυτός ο τύπος θέλει πολύ, μα πολύ ξύλο!! Μου γυρνάνε τα άντερα κάθε φορά που τον βλέπω το φασίστα να λέει τις μαλ..ς του
και να ησουν η μονη που δεν τον γουσταρει τον ακατανομαστο(στην πυρα στην πυρα)(αποσπασμα απο αστεριξ με ολιγον παραφραση,το αρχικο ηταν στην λιμνουλα)(ο αστεριξ στην ελβετια)

Εδώ είμαστε πάλι..εγώ απλά μπήκα, παρά το ότι ΠΝΙΓΟΜΑΙ στην δουλειά....., να σας πω ότι σήμερα έχει αρκετές πορείες στο κέντρο..δεν ξέρω αν θα εξελιχθεί σε κάτι παρόμοιο...αλλά....προσέχετε!Καλή ημέρα να έχετε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα αναλάβεις το αστυνομικό ρεπορτάζ και όταν θα υπάρχουν ταραχές στο κέντρο θα ενημερώνεις.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:PΑναλαμβανω απλά την ενημέρωση γενικα..ουφ....δουλεια ΦΟΥΛ!!!!!και δεν περνάει η ώρα λεμε....

Χμμμ... Εγώ πάλι που δουλεύω Κλαθμώνος μυρωδιά δεν έχω πάρει.. Μία μερίδα διακοπές και ένα ζευγάρι αυτιά παρακαλώ!

Έμαθα ότι η πορεία είχε 4000 άτομα στο κέντρο..ΧΑΜΟΣ!Δεν έγιναν επεισόδια ή κάτι αλλά είχε τρομερή απήχηση..Τώρα δεν ξέρω γιατί τα κανάλια δεν αναφέρθηκαν καν....ΚΑΝ!!!!Μήπως γιατί δεν έγινε ο πανικός του Δεκεμβρίου..λέω εγώ τώρα...ΜΗΠΩΣ?????

Eμ δεν έχεις καταλάβει ότι οι δημοσιογράφοι είναι αιμοβόροι? Αν δεν υπάρξει σπάσιμο κεφαλιού δεν ενδιαφέρονται

Eμ δεν έχεις καταλάβει ότι οι δημοσιογράφοι είναι αιμοβόροι? Αν δεν υπάρξει σπάσιμο κεφαλιού δεν ενδιαφέρονται
Ουρανία μου, αν δεν υπάρξει επεισόδιο για να καταγράψουν τις σκηνές, αν δεν υπάρξει λόγος για την εξουσία να δείξει σημασία(γιατι αγνοώντας το κανείς δεν θα το μάθει), αν δεν ΘΕΛΟΥΝ να δώσουν βάση από φόβο,ίσως, ότι θα επηρεαστεί ο κόσμος...4000 κόσμος δεν ήταν λίγοι!!!!Έπρεπε να αναφερθεί..:down:

αυτά είναι παλιά τώρα. σήμερα έχεις κάτι νεώτερο;
αν ακούσετε τίποτα για φωτιά στο μαρούσι θα είναι από εδώ πάντως. έχουν βγει τρελά μαχαίρια σήμερα και όλοι τα έχουν βάλει με όλους. μιλάμε για τρελά μπινελίκια

αυτά είναι παλιά τώρα. σήμερα έχεις κάτι νεώτερο;
αν ακούσετε τίποτα για φωτιά στο μαρούσι θα είναι από εδώ πάντως. έχουν βγει τρελά μαχαίρια σήμερα και όλοι τα έχουν βάλει με όλους. μιλάμε για τρελά μπινελίκια
κάτσε μισό....που στο μαρούσσι???κι εγώ εκεί είμαι !!!!:blink::lol:

κάτσε μισό....που στο μαρούσσι???κι εγώ εκεί είμαι !!!!:blink::lol:

ειμαι στη σωρού. διπλα στην bayer. εισαι κοντά; μας ακους;

ειμαι στη σωρού. διπλα στην bayer. εισαι κοντά; μας ακους;
τι να ακούω εγώ εδώ(σαν την ραπουνζέλ είμαι πάνω στο άνδρο μου, ποτε θα έρθει ο γαλαζιο-μωβ πριγκιπάκος μου??:rolleyes::P) ...εγω είμαι στο ύψος του γερμανου στην κηφισίας...κάπου εκεί γύρω...:Pδεν έχω ιδέα που είσαι ...:redface:

τι να ακούω εγώ εδώ(σαν την ραπουνζέλ είμαι πάνω στο άνδρο μου, ποτε θα έρθει ο γαλαζιο-μωβ πριγκιπάκος μου??:rolleyes::P) ...εγω είμαι στο ύψος του γερμανου στην κηφισίας...κάπου εκεί γύρω...:Pδεν έχω ιδέα που είσαι ...:redface:

στον ΟΤΕ!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back