fenaki12
Δραστήριο μέλος
Η fenaki12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 462 μηνύματα.
26-06-10
21:17
Σημερα πηγαμε με μια φιλη μου να παρουμε ενα γατακι το πολυ δυο μηνων απο τον δρομο για να το παρει σπιτι της.Προς μεγαλη μας εκπλληξη το γατακι το ειχαν 3 κοριτσια απο 5-7 χρονων το ειχαν τυλίξει με πετσετα και το νταντεβαν λες και ηταν μωρο.Του φόρεσαν στο λαιμο δυο βραχιολα και λενε ειναι κολαρο και το γατακι ειναι μιας φιλης μας και το προσεχουμε.
Φυγαμε για να σκεφτουμε τι θα κανουμε,ασφαλως και μας ειπαν ψεματα.
Μίλησα με την κυρια ασημινα και ειπε οτι εχχουμε καθε δικαωμα να το παρουμε γιατι αυτο ειναι κακοποίηση/βασανισμός (ενα απο τα δυο) ζωου
Για κακη μας τυχη οταν πηγαμε τα κοριτσια ειχαν κρυψει το γατι και ειχαν φυγει καταλαβαν οτι θελαμε να το παρουμε,ψαξαμε ψαξαμε αλλα τιποτα,αυριο θα παμε και θα τους πουμε να το παρουμε γιατι το γατι θα παει σε σπιτι
αν μας πουν παλι το παραμυθι οτι ειναι φιλης τους μπορουμε να τους πουμε οτι δεν το φροντιζει και εχουμε δικαιωμα να το παρουμε?(γιατι και της 5χρονης φιλης τους να ειναι ζει στο δρομο οποτε)ερωτηση .
Η φιλη μου που θα το παρει θα το εχουν στην αυλη (περιφραγμενη και ειδικα σχεδιασμενη διοτι η προηγουμενη ιδιοκτητρια ειχε 4 γατες)
οταν ο καιρος θα ειναι ασχημος θα μπαίνει μεσα
θα του παρεχει φαϊ και τα σχετικα και θα το στειρωσουν οταν μεγαλωσει.
Την γνωμη σας?
Φυγαμε για να σκεφτουμε τι θα κανουμε,ασφαλως και μας ειπαν ψεματα.
Μίλησα με την κυρια ασημινα και ειπε οτι εχχουμε καθε δικαωμα να το παρουμε γιατι αυτο ειναι κακοποίηση/βασανισμός (ενα απο τα δυο) ζωου
Για κακη μας τυχη οταν πηγαμε τα κοριτσια ειχαν κρυψει το γατι και ειχαν φυγει καταλαβαν οτι θελαμε να το παρουμε,ψαξαμε ψαξαμε αλλα τιποτα,αυριο θα παμε και θα τους πουμε να το παρουμε γιατι το γατι θα παει σε σπιτι
αν μας πουν παλι το παραμυθι οτι ειναι φιλης τους μπορουμε να τους πουμε οτι δεν το φροντιζει και εχουμε δικαιωμα να το παρουμε?(γιατι και της 5χρονης φιλης τους να ειναι ζει στο δρομο οποτε)ερωτηση .Η φιλη μου που θα το παρει θα το εχουν στην αυλη (περιφραγμενη και ειδικα σχεδιασμενη διοτι η προηγουμενη ιδιοκτητρια ειχε 4 γατες)
οταν ο καιρος θα ειναι ασχημος θα μπαίνει μεσα
θα του παρεχει φαϊ και τα σχετικα και θα το στειρωσουν οταν μεγαλωσει.
Την γνωμη σας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool