Προσπαθώ να την πείσω να πηγαίνει στην άμμο της...

Mici

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Mici αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 350 μηνύματα.
Καλημέρα, γατοσυναδελφοι! :P

Αχ, βαχ, πελάγωσα! Δεν ξέρω τι να κάνω με την Mici. Από χτες προσπαθώ να την πείσω να πηγαίνει στην άμμο της. Αυτή προτιμάει το έξω. Πάντα με ξυπνάει το πρωί, φωνάζοντας μου, "θέλω πιπί μου". :redface:
Σήμερα, όμως ΔΕΝ την έβγαλα έξω και την πήγα στην τουαλέτα όπου έχω εκεί την λεκάνη με την άμμο. Κλειδωθήκαμε μέσα, εγώ καθόμουν στο καπάκι της λεκάνης και έριχνα ύπνους με ακουμπισμένο το κεφάλι μου στον νιπτήρα. :D Καλύτερα να έπαιρνα το μαξιλάρι μου και μια κουβερτούλα και να κοιμηθώ στην μπανιέρα. :lol:
Η Mici, να προσπαθεί να σκάψει το πλακάκι για να βγει έξω στον διάδρομο. Εγώ κάθε τόσο, την έβαζα στην λεκάνη και έσκαβα την άμμο για να καταλάβει, ότι είναι για εκείνη.
Σημειώνω, ότι όταν πήγαμε στο εξοχικό στην Ερμιόνη, όπως είχα γράψει σε παλιότερο post μου, η Mici πήγαινε κανονικά στην άμμο της, επειδή δεν την άφηνα να βγαίνει έξω στο κτήμα (διότι τα είχε πάρει με τόσες γάτες εκεί πέρα και δεν έμπαινε στο σπίτι)..
Τώρα επειδή είναι σε γνώριμο της περιβάλλον γνωρίζει ότι θα την αφήσω να βγει έξω. Αναρωτιέμαι, πως και δεν έσκασε από τις 6:00 μέχρι τις 8:00 που έφυγα για την δουλεία μου.
Αύριο το μεσημέρι, όπως ανάφερα θα την παω για στείρωση. Από αύριο το βράδυ θα μείνει μέσα μέχρι και την Τρίτη. Να δω, θα πηγαίνει επιτέλους στην λεκάνη της;
Πάντως σήμερα, όταν θα γυρίσω στο σπίτι. Θα την βάλω μέσα και δεν θα την αφήσω να βγει έξω όσο και να το ζητάει και θα της δείχνω την άμμο της συνεχεία μέχρι να το πάρει απόφαση.
Έχω μια απορία, που ακριβώς βρίσκεται η κύστη της, ώστε να μπορέσω να την πιέσω σε αυτό το σημείο και να τα κάνει στην άμμο της; :hmm:
Ποσά εκατοστά άμμο πρέπει να έχει η λεκάνη περίπου;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκιμασε να μαζεψεις τσισα ή κακά της απο εξω και να τα βαλεις στη λεκανη (μικρη ποσοτητα αρκει). Θα καταλαβει οτι ειναι δικη της μυρωδια και θα παει.
Εγω βαζω αμμο 10 εκατοστα περιπου.
Καλη επιτυχια με τη στειρωση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνήθως οι συσκευασίες της αμμου λένε περίπου 6 εκατοστά. Εγώ τοσο βάζω γίατί κάποια φορά που έβαλα παραπάνω με το σκάψιμο έριχνε τη μισή απ'έξω...

Θα καταλαβει οτι ειναι δικη της μυρωδια και θα παει. Εγω βαζω αμμο 10-15 εκατοστα. Καλη επιτυχια με τη στειρωση!
Μμμ... πολλή καλή ιδέα αυτό με τα τσισακια της. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που τα κάνει, θα πρέπει να την πάρω από πίσω :lol: όταν θα θέλει να κάνει. Οπότε θα κάνω υπομονή για να αποφασίσει να πηγαίνει μόνη της.:mad:
Χμ, πολλή άμμο δεν βάζεις;;; :|
Ευχαριστώ για τις ευχές σου. :up:

Bαζω αρκετη αμμο γιατι σκαβει πολυ. Ετσι ευχαριστιεται σκαψιμο!!!
(η αληθεια ειναι οτι βαζω 10 εκ περιπου τα 15 που εγραψα πριν ηταν μια μικρη βλακεια...)
*Εχω κλειστη τουαλετα και δεν πεταγονται εξω παρα λιγα χαλικακια...
Νομιζω οτι θα παει μονη της στην αμμο η Mici. Ποσο πια θα αντεξει?????:confused: :blink: :blink:

Συνήθως οι συσκευασίες της αμμου λένε περίπου 6 εκατοστά. Εγώ τοσο βάζω γίατί κάποια φορά που έβαλα παραπάνω με το σκάψιμο έριχνε τη μισή απ'έξω...
Έχω μια αρκετά μεγάλη λεκάνη. Και έχει μια "γραμμή" γύρω - γύρω που μάλλον σημαίνει ότι μέχρι εκεί πρέπει να μπει η άμμος και είναι περίπου 5 εκατοστά, άντε θα βάλω αλλά 2 εκατοστά για να είμαι σίγουρη!!! :hmm: Χρησιμοποιώ την Ever Clean, ελπίζω να είναι καλή. Την πρώτη φόρα είχα πάρει Friskies, αλλά δεν βρήκα και έτσι πήρα την άλλη.

Εχω κλειστη τουαλετα και δεν πεταγονται εξω παρα λιγα χαλικακια...
Νομιζω οτι θα παει μονη της στην αμμο η Mici. Ποσο πια θα αντεξει?????:confused: :blink: :blink:
Σκεπαστή τουαλέτα; Δεν έχω δει πουθενά τέτοια. Πως είναι;;; Αν και δεν νομίζω η Mici που είναι αγριμάκι :mad: να έκανε εύκολα την ανάγκη της σε σκεπαστή.
Δεν νομίζω να αντέξει για πολύ ακόμα :lol: Έτσι έκανε και στην Ερμιόνη, την δεύτερη μέρα το πήρε απόφαση ότι δεν θα την αφήναμε να βγει έξω, διότι ήταν κακό κορίτσι :up: και έτσι πήγε στην λεκάνη της.

Μάλιστα, μάλιστα :up:
Ενδιαφέρουσα φαίνεται.
Βέβαια έχω τις αμφιβολίες μου εάν θα ήθελε να την χρησιμοποιεί.
Διότι έχει μάθει να κάνει την ανάγκη της στον κήπο. Γι αυτό χρησιμοποιώ την απλή λεκάνη.

Καλημερούδια.

Γμτ…! Χτες, όταν γύρισα, φώναξα την Mici να έρθει για να μπούμε στο σπίτι. Και τι βλέπω;;; Μύριζε γύρω από τον κάδο οπού έχω τα πλυμένα ρούχα για σιδέρωμα και μετά πήγε στην κουζίνα για να φάει.
Άναψα το φως και τι βλέπω;;; Τα ουρά της να είναι γύρω από τον κάδο και πότισε το μάρμαρο :mad: αυτά πρέπει να ήταν από προχτές και δεν το πήραμε χαμπάρι.
Από χτες το απόγευμα την έχω μέσα και κάθε τόσο την πήγαινα στην άμμο της, όταν την έβλεπα να θέλει να βγει έξω. Δεν πήγε καθόλου στην άμμο της σε όλη την διάρκεια της νύχτας.
Το πρωί στις 6:00 διαμαρτυρόταν ήθελε να βγει έξω, την κλείσαμε στην τουαλέτα ΟΠΟΥ εκεί είναι η λεκάνη της. Τίποτα απολύτως μέχρι τις 8:30 που τελικά τα έκανε δίπλα από τον κάδο σκουπιδιών στην κουζίνα :(
Έτσι ακολούθησα την συμβουλή της Ismini, έβαλα λίγα ουρά στην λεκάνη της στην γωνία και έβαλα εκεί την Mici με την μούρη της προς τα εκεί για να καταλάβει ότι εκεί πρέπει να κάνει την ανάγκη της. Άλλα το αγνόησε και έφυγε με ελαφρά πηδηματάκια.
Την ξαναέβαλα στην τουαλέτα και την έκλεισα, όσο σκούπιζα το σπίτι και το σφουγγάρισα με χλωρίνη για να φύγουν οι μυρωδιές της.
Άρχισα να σκέφτομαι το ενδεχόμενο, μήπως δεν συμπαθεί την τουαλέτα; Επειδή την κάνω μπάνιο εκεί μια φορά τον μήνα στην μπανιέρα; Άλλα όταν βάζω το πλυντήριο, πηγαίνει εκεί και χαζεύει με τις ώρες. Τι να πω δεν ξέρω;;; Δεν έχω αρκετό χώρο στο σπίτι μου για να βάλω κάπου άλλου την άμμο της.
Σε μίση ώρα θα φύγω για να πάω την Mici στην κτηνίατρο για την στείρωση της. Με βάρια καρδιά βέβαια, άλλα ελπίζω να είναι για το κάλο της.:|
Αυτάάάά... Θα σας πω νεότερα το βραδάκι όταν θα γυρίσω με την Mici.

μηπως ειναι αρωματικη η αμμο της καμια φορα δεν πανε αμα εχει εντονο αρωμα

μηπως ειναι αρωματικη η αμμο της καμια φορα δεν πανε αμα εχει εντονο αρωμα
Καλημέρα, Φρόσω...
Όχι, δεν είναι αρωματική είναι της EverClean την κίτρινη (LessTrack). Είχα ζητήσει από το pet shop μια μη αρωματική.
Από ότι φαίνεται τελικά αντιπαθεί την τουαλέτα, μάλλον θα νόμιζε ότι θέλουμε να την κάνουμε μπάνιο και έτσι για δοκιμή, έβαλα την άμμο της δίπλα στην πόρτα της κουζίνας και την έκλεισα μέσα και μετά από 10ʼ από θαύμα έκανε τσίσα! Άλλα δεν μου αρέσει όμως που είναι στην κουζίνα άλλα θα κάνω υπομονή μέχρι την άλλη Δευτέρα που θα μπορεί να βγαίνει έξω.
Πήγαμε την Παρασκευή το απόγευμα και πήραμε την Mici. Ήταν τόσο ζαλισμένη που δεν καταλάβαινε και πολλά. Την λυπήθηκα να πω την αλήθεια. Δεν έπρεπε να κουνηθεί καθόλου με τα ράμματα της. Έτσι την κλείσαμε στη γατοφορο και την βάλαμε ανάμεσα μας, όταν κοιμόμασταν. Είχε φοβερή τσαντίλα επειδή ήταν ζαλισμένη :(.
Είχα τα δάκτυλα μου ανάμεσα στα σίδερα και κάθε μίση ώρα ξυπνούσε και μου έκανε πατ – πατ και εγώ την χάιδευα στο κεφαλάκι της που το είχε ακουμπισμένο στα σίδερα.
Το Σάββατο πρωί ήταν καλύτερα, της φορέσαμε αυτό το κολάρο – χωνί (σαν πορτατίφ είναι η καημενούλα :mad:) . Της το βάλαμε για να μην φάει τα ράμματα της. Κατεβαίνει προσεκτικά από τα σκαμπό.
Την Κυριακή, συνήλθε κάπως και άρχισε να τρέχει και να πηδάει στα έπιπλα. Δυστυχώς όταν το έκανε αυτό, την κλείναμε στη γατοφορο, 10ʼ για να ηρεμήσει.
Την λυπάμαι όμως, όταν πηγαίνει να τρώει και δεν βολεύεται με το ρημάδι κολάρο. Έτσι της το έχω χυμά το φαγητό πάνω σε ένα σουπλά. Με το νερό δεν έχει κανένα πρόβλημα ευτυχώς. Την βγάζω 2 φορές την μέρα στην βεράντα πάντα με λουρί για 10ʼ.
Σήμερα κάνει σαν τρελό, θέλει να κάνει άλματα συνέχεια και να γλείφεται. Ευτυχώς αυτή τη στιγμή κάθεται πάνω στον χνουδωτό σκύλαρο της και κοιτάζει έξω από το παράθυρο και επιτέλους κάθομαι λίγο στον υπολογιστή. Έχω άδεια σήμερα και αύριο. Μεθαύριο να δω πως θα αντιδράσει μονή της στην κουζίνα όσο θα λείπουμε :/: Φυσικά θα της έχω εκεί μέσα οτιδήποτε αγαπημένο της. Το μαξιλάρι, τον σκύλαρο της και το χνουδωτό της παιχνιδάκι.
Αυτάάάά...:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαίρομαι που πήγε καλά η στείρωση! Περαστικά στη Mici!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά είναι η μικρούλα! Άντε περαστικά, να βγάλει και το κολάρο που μαλλον την ταλαιπωρεί την κακομοίρα!

ολα πηγσν κσλσ πσρσπολυ χαιρομαι αντε αντε που αγχωνοσουν

περαστικα στην mici!!!:up:

Σας ευχαριστώ όλους σας για τα περαστικά της Mici.

Δεν δείχνει να την ενοχλεί το κολάρο, μονό όταν προσπαθεί να εστιάσει από που θα περάσει... βάζει και όπισθεν.:lol:
Άντε να έρθει η μέρα που θα της το βγάλουμε να χαρεί. Βέβαια της το βγάζω όταν τρώει ή όταν κοιμάται.
Μονό όταν δω ότι πάει να δαγκώσει τα ράμματα, τότε της το ξαναβάζω.:|

Περαστικά στην Μici σου!

Περαστικα στη μιτσι.:)

Περαστικά σας και καλή ανάρρωση:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back