Προσπαθώ να την πείσω να πηγαίνει στην άμμο της...

περαστικουλια στη Μιτσι!κι εγω οταν ειχα βαλει το κολαρο στην Τσικι την ενοχλουσε απιστευτα,πηγαινε ολο οπισθεν.τελικα ομως το βγαλαμε γιατι μου ειπε ο γιατρος οτι σε φυσιολογικες συνθηκες η γατα δεν πειραζει τα ραμματα γιατι την πονανε.αν τα πειραζει σημαινει οτι υπαρχει λογος που θελει να τα βγαλει π.χ. η υπαρξη μολυνσης(βλεπε τη δικια μας περιπτωση).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προς όλους: Σας ευχαριστώ πολύ – πολύ για τα περαστικά της. Είναι μια χαρά σήμερα και αυτή τη στιγμή κάθεται σε μια καρέκλα και παρακολουθεί το πλυντήριο και που και που του δίνει σφαλιάριτσες!!! :D

Καλημέρα, Mariel.
Ευχαριστώ για τα περαστικά της Mici. Δυστυχώς, τα δαγκώνει επίμονα τα ράμματα της, όποτε της το φοράω ακόμα το κολάρο. Έχει συνηθίσει πια και εστιάζει σωστά όταν περνάει από κάπου. Βέβαια έχει τσαντίλα που δεν μπορεί να γλειφτεί παντού :( και όταν θέλει να ξυστει στον σβέρκο της και δεν μπορεί, την ξύνω εγώ και το ευχαριστιέται η χαριτωμένη :lol:
Κάνει σαν τρελή, κάνει μεγάλα άλματα. Όταν τα κάνει, την κλείνω στη γατοφορο της για 15ʼ και ηρεμεί.
Αύριο, που δεν έχω άδεια να δω πως θα αντιδράσει για 9 ώρες μονή της, κλεισμένη στην κουζίνα μαζί με την αγαπημένη της γάτο-προίκα της.:/:
Αυτάάάά και πάω να ξύσω τον σβέρκο της που μου το ζητάει :happy:...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο μικρουλης μου χθες πηγε και εκανε κακα ακριβως διπλα απο την λεκανη με την αμμο..σημειωτεον πως απο την πρωτη μερα εδω και 1,5 μηνα πηγαινε στην αμμο του.

Μήπως η άμμος του δεν ήταν αρκετά καθαρή? Αν το ξανακάνει πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

ο μικρουλης μου χθες πηγε και εκανε κακα ακριβως διπλα απο την λεκανη με την αμμο..σημειωτεον πως απο την πρωτη μερα εδω και 1,5 μηνα πηγαινε στην αμμο του.

Μα τι έχουν πάθε όλες οι γάτες..? και η δική μου εδώ και μια βδομάδα τα κανει στον κηπο.. με απειλουν οτι θα την διώξουν οι γονείς μου και εχω απελπιστεί.. 3 μηνεσ πηγαινε κανονικά στην άμμο και τώρα αυτό.. της την άλλαξα και έβαλα αρκετη αλλά δε δείχνει να αλλάζει συμπεριφορά.. την κλείνω μέσα αλλά για πόσο..? φοβαμαι μη λερώσει :| τι να κάνω..? δε θέλω να τη δώσουν :cry:

Χμμμ!!! Ποιος ξέρει!!! Όπως λεει και η Κατερίνα, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Για δοκίμασε, να σφουγγαρίσεις τον χώρο με αρκετή χλωρίνη και μετά βαλε στην θέση του την λεκάνη με την άμμο. Αν δεν κάνει τα κακά του, στην λεκάνη ίσως πρέπει να την πας στο γιατρό.

Περαστικά της της μικρης και με το κολαρο..... υπομονη! Ο δικος μου το φοράει ηδη 1 μηνα κι αχει άλλον ενα μπροστά του! Τον λυπάται η ψυχή μου

Περαστικά της της μικρης και με το κολαρο..... υπομονη! Ο δικος μου το φοράει ηδη 1 μηνα κι αχει άλλον ενα μπροστά του! Τον λυπάται η ψυχή μου

Ωχ, γιατί τόσο πολύ;;; Τι έχει;;; Άστα να πάνε, και εγώ την λυπόμουν την δικιά μου. Αλλά της το έβγαζα συχνά και έμενε χωρίς αυτό για αρκετές ώρες, όταν έβλεπα πως πήγαινε να γλείφτει ή να δαγκώσει τα ράμματα της, της το ξαναφόραγα. Ευτυχώς το δεχόταν.

Απλά μια καλημέρα πέρασα να σας πω!!! ;)
Είμαι στην δουλεία και σκέφτομαι την γατούλα μου, που είναι τρισευτυχισμένη έξω στον κήπο και να παίζει. Ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι λόγω της στείρωσης, όλη την βδομάδα. Χτες της έκοψαν τα ράμματα.
Χτές όταν γυρισάμε απο την κτηνιάτρο, βγήκα εγώ πρώτα στην βεράντα με μια σκούπα στο χέρι και σκούπιζα. Η Mici διπλα στο ανοιχτο παραθυρο δειλά - δειλά βγήκε έξω, έπαιξε με την σκούπα, χοροπήδαγε στο χορτάρι, μασούλησε και λίγο. Μετά έφυγε μακριά - μακριά... Εκεί να δεις πως χλώμιασα... :sick: σκεφτόμουν, παει δεν θα ξαναγυρίσει. Τελικά ξαναγύρισε αργά το βραδάκι, μπήκε μέσα στο σπίτι μας και γραμμή στο κρεβάτι για νανάκια :up: και το πρωί, δειλά - δειλά μου ζήταγε να της ανοίξω την πόρτα, όλη την βδομάδα την αγνοούσα την καημενουλα και μάλλον το είχε πάρει κατάκαρδα.

της κοψαν τα ραμματα???σε κανενα απο τα δικα μου αρσενικα και θηλυκα δεν ειπαν τιποτα για ραμματα

της κοψαν τα ραμματα???σε κανενα απο τα δικα μου αρσενικα και θηλυκα δεν ειπαν τιποτα για ραμματα
Ναι, τα εξωτερικά ράμματα της κόψανε. Τα εσωτερικά ράμματα θα απορροφηθούν από τον οργανισμό της. Δεν έχει καμία ούλη και σιγά - σιγά μεγαλώνει η γούνα της σε αυτό το σημείο.

περαστικα και απο εμενα και ολα να πανε καλα

Πώς να τον μάθω να πάει στην τουαλέτα;

Σημερα βρηκα ενα γατακι στο δρομο.Με την Μαγγιε γινετε πανικος στο σπιτι.Ο μικρος ειναι περιπου 2 μηνων και ΚΟΥΚΛΟΣ.Αλλα δεν ξερει να πηγαινει στην τουαλετα.Οταν τον βαζω πανω στην αμμο την ΤΡΩΕΙ!!!!!!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????????????????????????????:blink::blink::blink:

Άκου την τρώει!:lol::lol::lol:
Λοιπόν, όταν κάνει τα κακάκια του κάπου εκτός άμμου, παρ'τα και βάλτα μέσα στην άμμο για να καταλάβει ότι εκεί πρέπει να πηγαίνει. Επίσης μπορείς να του πιάσεις μαλακά το μπροστινό ποδαράκι και να κάνεις εσύ την κίνηση του σκαψίματος ώστε να ξέρει τι να κάνει.

ναι και εγω πρωτη φορα το βλεπω!!!!!!!!:D:D:D

Τι χρώμα ειναι ο μικρός; Με γεια! :)

ειναι ημιεμος περσικος μαλλον γατι εχει πολλυ τριχα!!!!Το χρωμα του ειναι μπεζ με ασπρο,ΚΟΥΚΛΟΣ!!!!:D:D:DΜε την μαγγι ομως αστα.....Δεν πηραζει ομως θα τα βρουνε:):)

Αντε, βάλε μας και καμια φωτογραφια! :)

θα προσπαθησω,αλλα αν τον δεις σκετη γλυκα!!!

Νέος γατούλης! -Πώς θα μάθει την άμμο;

Καλησπερα!Εχθες πήρα ένα γαούλη Περσίας!!Το θέμα ειναι πως θα τον μάθω να κάνει την αναγκή του στην άμμο!Ο Γατούλης ειναι 2 μηνών!:P..Αλλα πρωτη Φορα κατούρισε κατο απο το τραπέζη και απο τοτε οποτε θέλει να παει να την κάνει παει εκει απο κατο και οχι στην αμμο!Εβαλα την αμμο και εκει αλλα και παλι παει λιγο ποιο περα και τα κανει εκει!:lol:και μετα νομιζει οτι σκαβει στα πλακακια!τι μπορουμε να κανουμε για να πηγαίνει εκει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back