felis reich
Νεοφερμένο μέλος
Ο felis reich αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
24-07-08
11:33
Από μια σύντομη περιήγηση στα μηνύματα των φίλων διαπίστωσα ότι κύρια αιτία απώλειας της ζωής των γατιών μας είναι τα χτυπήματα από αυτοκίνητα, μηχανάκια και άλλα οχήματα.. 

Σήμερα έχασα την Χιονάτη από χτύπημα αυτοκινήτου και σκεφτείτε ότι ζω σε ένα χωριό της Κέρκυρας (μονοκατοικία με μεγάλο κήπο) χωρίς ιδιαίτερη κίνηση.. Επειδή έχω στεναχωρηθεί αφάνταστα και επειδή παρ΄όλα αυτά σκοπεύω σύντομα να υιοθετήσω κάποιο άλλο γατάκι, γνωρίζει κανείς κανένα τρόπο για να προφυλαχθούν οι γάτες από αυτόν τον φοβερό κίνδυνο; Υποθέτω πως δεν υπάρχει κάποια λύση, εκτός από το να είναι κλειδωμένη η γάτα μέρα-νύκτα στο σπίτι..

Σήμερα έχασα την Χιονάτη από χτύπημα αυτοκινήτου και σκεφτείτε ότι ζω σε ένα χωριό της Κέρκυρας (μονοκατοικία με μεγάλο κήπο) χωρίς ιδιαίτερη κίνηση.. Επειδή έχω στεναχωρηθεί αφάνταστα και επειδή παρ΄όλα αυτά σκοπεύω σύντομα να υιοθετήσω κάποιο άλλο γατάκι, γνωρίζει κανείς κανένα τρόπο για να προφυλαχθούν οι γάτες από αυτόν τον φοβερό κίνδυνο; Υποθέτω πως δεν υπάρχει κάποια λύση, εκτός από το να είναι κλειδωμένη η γάτα μέρα-νύκτα στο σπίτι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
24-07-08
11:35
δυστυχως αν ειναι να γινει το κακο γίνεται...σε καταλαβαίνω γιατι θεωρεις οτι ζεις σε μια σχετικα "ακινδυνη" περιοχή και η γατουλα έχει το μεσα έξω της και την σχετικη της ελευθερία.
Λυπαμαι πολυ για την χιονάτη σου...δυστυχως το να είναι εντός σπιτιου..ειναι η μονη λύση..ή μια καλή περίφραξη στον κήπο..
Λυπαμαι πολυ για την χιονάτη σου...δυστυχως το να είναι εντός σπιτιου..ειναι η μονη λύση..ή μια καλή περίφραξη στον κήπο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
24-07-08
11:50
Θα συμφωνήσω με την Νοτα...
θα έλεγα ότι ΙΣΩΣ η τοποθέτηση "σαμαρακίων" στον δρόμο θα ήταν μία λύση... Εδώ στην Αθήνα τα βάζουν για να μην τρέχουν τόσο γρήγορα τα αμάξια και τα μηχανάκια και κάνουν θόρυβο...
Σε επαρχία ΔΕΝ τα έχω δεί...Δεν ξέρω αν σε συνεργασία με γειτόνους ή τον δήμο θα μπορούσε να γίνει κάτι...
θα έλεγα ότι ΙΣΩΣ η τοποθέτηση "σαμαρακίων" στον δρόμο θα ήταν μία λύση... Εδώ στην Αθήνα τα βάζουν για να μην τρέχουν τόσο γρήγορα τα αμάξια και τα μηχανάκια και κάνουν θόρυβο...
Σε επαρχία ΔΕΝ τα έχω δεί...Δεν ξέρω αν σε συνεργασία με γειτόνους ή τον δήμο θα μπορούσε να γίνει κάτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felis reich
Νεοφερμένο μέλος
Ο felis reich αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 25 μηνύματα.
24-07-08
11:54
Χιονάτη
Το περίεργο είναι ότι αυτός ο μοναδικός δρόμος, έξω από το σπίτι μου σχηματίζει μία πολύ απότομη ανηφόρα και ταυτόχρονα στροφή, οπότε δεν μπορεί κανείς να τρέξει.. μάλλον το βράδυ κάποιος μεθυσμένος ίσως..
Επίσης ο κήπος του σπιτιού έχει περίφραξη με κάγκελα αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο για μια γάτα όπως ξέρετε..

Το περίεργο είναι ότι αυτός ο μοναδικός δρόμος, έξω από το σπίτι μου σχηματίζει μία πολύ απότομη ανηφόρα και ταυτόχρονα στροφή, οπότε δεν μπορεί κανείς να τρέξει.. μάλλον το βράδυ κάποιος μεθυσμένος ίσως..
Επίσης ο κήπος του σπιτιού έχει περίφραξη με κάγκελα αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο για μια γάτα όπως ξέρετε..

RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
24-07-08
11:58
σίγουρα τα κάγκελα δεν ειναι ασφαλεια για μια γατα. Μηπως να σκεφτοσουν τη λυση μιας καλαμωτης μεσα ή εξω απο τα καγκελα ή ενος πλέγματος για να μη σου κοβει και τη θεα..
felis reich
Νεοφερμένο μέλος
24-07-08
12:05
Ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση.. Επειδή το σπίτι είναι μεζονέτα έτσι κι αλλιώς μάλλον θα μπορεί να πηδήξει από τα μπαλκόνια του ισογείου τα οποία δεν έχουν κάγκελα, αλλά τοίχο.. πάντως η καλαμωτή ή μια πολύ πυκνόφυτη θαμνώδης περίφραξη ίσως να βοηθήσουν.. θα δούμε..
felis reich
Νεοφερμένο μέλος
24-07-08
12:07
Όσο για τα σαμαράκια, η νομοθεσία πλέον πολύ δύσκολα επιτρέπει στους Δήμους την τοποθέτησή τους.. πρέπει να πληρούνται σωρευτικά πολλές προϋποθέσεις..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum