Προτάσεις για να περνάμε καλύτερα και να ψωνίζουμε φθηνότερα!!

Gianduia7

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα.
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί οι περισσότεροι από εμας θέλουμε να περνάμε όμορφα και οικονομικά η' να ψωνίζουμε ότι χρειαζόμαστε χωρίς να διαθέτουμε πολλά χρήματα γιατί απλά δεν τα έχουμε.Επίσης οι λάτρεις των γεύσεων σίγουρα θα έχουν προτάσεις για το που θα φάμε για καλύτερα και οικονομικότερα!
Οπότε ότι προτάσεις νομίζετε ότι έχετε για φαγητό,γλυκό,διακοπές,ψώνια,που επιθυμείτε να μοιραστείτε μαζί μας για να περνάμε καλύτερα και να ψωνίζουμε φθηνότερα είναι ευπρόσδεκτες :D

Σημειωμα συντονιστη:Το θεμα αυτο αποτελει καθαρη ενημερωση και δεν εξυπηρετει διαφημιστικους σκοπους.
Μηνυματα απο μελη που εχουν κατω απο 50 ποστ,μπορει να θεωρηθουν πιο ευκολα διαφημιση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Θα ξεκινήσω πρώτα με προτάσεις που έχω να κάνω για το σπίτι.Οπως αρκετοί γνωρίζετε τα καθαρματάκια μου μας τρύπησαν τον καναπέ και δεν μπορούσαμε να αγοράσουμε άλλο γιατί ότι βλέπαμε ήταν από 300 ευρώ και πάνω και δεν τα είχαμε!Μετά από αναζήτηση πολλών ωρών βρήκα το site ενός καταστήματος που έχει απίθανα σχέδια σε καναπέδες και όχι μόνο σε καταπληκτικές τιμές!Τα έπιπλα είναι από το εργοστάσιο τους και έτσι μπορούν να έχουν χαμηλές τιμές!Αγοράσαμε τριθέσιο καναπέ που γινεται κρεβάτι και έχει και αποθηκευτικό χώρο μόνο με 225 ευρώ!Πολύ όμορφο ποιοτικά ύφασμα και γερή κατασκευή!
Το link είναι αυτό https://homelove.gr/
Μετά την αγορά του καναπέ χρειάστηκα και ριχτάρι αλλά στις διαστάσεις που το ήθελα και το σχέδιο δεν μπορούσα να βρω οικονομικό!Πάλι μετά από ώρες αναζήτησης βρήκα αυτό το site https://www.pennieshops.gr/el/?osCsid=9e51e4673c7cd1a57ea972f4913ccd91 με εξαιρετικές τιμές!Εχει και κατάστημα στο Πειραιά (και σε άλλες περιοχες) οπότε πήγα από κοντα να δω τι έχει!Το προσωπικό πολυ εξυπηρετικό και όλα πανέμορφα,ότι είχα βάλει στο μάτι πολύ πιο όμορφο από κοντά και πήρα ριχτάρι για τριθέσιο στα χρώματα που ήθελα μόνο με 14 ευρώ!Και το σημαντικότερο δεν γλιστράει από τον καναπέ δεν μετακινείτε!Τρέχουν πέρα δώθε τα γατιά και το ριχτάρι στη θέση του :D!
Και μια τελευταία πρόταση για το σπίτι.Έχω την επιθυμία σε ένα κομμάτι τοίχου να τυπώσω ένα σχέδιο η' φωτο που θα διαλέξω από τη συλλογη μου σε ταπετσαρία!
Βρήκα ένα μαγαζί που το κάνει πιο φθηνά από άλλους με 22 ευρώ το μέτρο και με 24 ευρώ για την ποιότητα που είναι σαν ύφασμα,πιστέψτε με,πολύ καλές τιμές για την ποιότητα που τα τυπώνουν https://www.plasteldeco.com/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικά τη τέλεια πρόταση για ήρεμο διήμερο σε ιδιαίτερο μέρος και οικονομικό την έχω ήδη κάνει https://www.mypetz.gr/threads/Κουβεντούλα-χωρίς-θέμα-in-meow-ish.228942/ και σημαντικό στοιχείο,δέχονται και κατοικίδια

Αν βρεθείτε Ναύπλιο η' Τολό,γενικά προς τα εκεί,θα φάτε σίγουρα πολύ καλά στο εστιατόριο της Μαρίας στο Τολό https://www.marias-restaurant.gr/
Από κοτόπουλο με κρεμα παρμεζάνα μέχρι φρέσκο ψάρι 100%
Ο Νίκος που σερβίρει είναι ένας πρόσχαρος άνθρωπος με πολύ χιούμορ και δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο.Και φυσικά πέρα από τη καλή εξυπηρέτηση και το καλό φαγητό ακρίβως δίπλα είναι η θάλασσα και η θέα πανέμορφη!

Για εσάς που φοβάστε να ψωνίσετε ρούχα από το ιντερνετ σας εχω 2 sites που εδώ και 3 χρόνια που παραγγέλνω τα ρούχα μου με βάση το size guide που διαθέτουν δεν έχω πέσει ποτέ έξω!
Το πρωτο αφορά και άντρες και παιδιά,γυναίκες εννοείται ;) !Τα περισσότερα φορέματα μου και αξεσουάρ τα αγοράζω από εδώ www.asos.com
Και ψωνίζω με βάση πόσα διαθέτω (π.χ βάζω αναζήτηση φορέματα μέχρι 40 ευρώ) και έρχονται πολύ γρήγορα χωρίς επιπλέον χρέωση!Είναι αγγλικό το site.
Αλλο ένα site που λατρεύω τα ρούχα του ποιοτικά,φθηνά ακόμα και με ρετρο ύφος που προτιμώ εγώ είναι το www.dorothyperkins.com

και ένα άλλο site που έχει τα πάντα,τα πάντα όμως,βάλε οτι θες στην αναζήτηση και θα στο βγάλει είναι το www.etsy.com
Aπό εδώ παραγγέλνω περίεργα η' vintage η' χειροποιητα δώρα για τους φίλους μου (που φυσικά δεν τα βρίσκεις Ελλάδα) και μια που έχω τρέλα με οτιδήποτε μεξικάνικο,αγόρασα μεξικάνικα μαξιλάρια και σουβερ handmade και όταν θα έχω λεφτά έχω βάλει στο μάτι και άλλα διακοσμητικά για να γίνει πιο έντονο μεξικάνικο ύφος στο σαλόνι μου!Και φυσικά μιλάμε πάντα για φθηνά!!;)

Φοβερη εισαι ευτυχια!!:clapup::clapup::clapup:

Εδώ και πάρα πολύ καιρό,θέλαμε να πάμε στο Αττικό Πάρκο αλλά έβγαινε πολύ ακριβα για δυο άτομα,αν ήθελες να δεις και τα δελφίνια θα πλήρωνες 18 ευρώ το άτομο..αλλά εδώ και λίγο καιρό η cosmote εχει βάλει προσφορά 2 σε 1 από Δευτέρα έως Παρασκευή για την είσοδο στο Πάρκο και αδράξαμε την ευκαιρία και πήγαμε!Για να τα δούμε όλα με την ησυχία μας μας πήρε 4,5 ώρες.Πήγαμε πρωί,στις 11 είχε παρουσίαση στα δελφίνια και στις 2 επίδειξη αρπαχτικών πουλιών!Ενα από τα καλά κομμάτια του Πάρκου είναι οι χώροι για πικ νικ!!Εφτιαξα σαλάτα,φάβα και κεφτεδάκια και πήραμε μαζί και το μεσημέρι γευματίσαμε σε ένα ησυχο σημείο με θέα μια οικογένεια πιθήκων!
Στο τέλος περάστε από το μαγαζάκι με τα αναμνηστικά,πολύ καλές τιμές και ποιοτικά είδη!https://www.atticapark.com/

Εδώ ταίζω το πιο απίθανο πλάσμα που είδα!
DSC05042.jpg

Τσα!-Μια παρένθεση να βάλετε αντηλιακό,εγώ κάηκα..πολύ..Αν με παρατηρήσετε ήμουν σαν τον κώλο της μαιμούς :/: Ετοιμα να εκραγουν όλα τα αγγεία μου
DSC05078.jpg

Αντε και ένα τελευταίο,που αυτό θα ήθελα να το προτείνω για γατοσυνάντηση,αλλά δεν είστε όλοι κομμάντο για να ακολουθήσετε η΄φοβάστε τα ύψη!:P

Ενας διαφορετικός τρόπος διασκέδασης η' ολοήμερης εκδρομής στη Μαλακάσα είναι μια μέρα στο adventure park!Αξέχαστη εμπειρία πάνω στα δέντρα και μετά πικ νικ στο δάσος η' καφέ στο χώρο της καφετέριας!Αν δεν έχετε πάει να πάτε οπωσδήποτε έστω μια φορά,αν είστε έστω και λίγο της δράσης και της εναλλακτικης διασκέδασης,το περισσότερο που στοιχίζει είναι 25 ευρώ το άτομο,ανάλογα το πακέτο που θα διαλέξετε και αξίζει με το παραπάνω!! https://www.adventure-park.gr/index.php/el/
Τips :Πάρτε μαζί σας δέυτερη αλλαξιά ρούχα η' μόνο μπλούζα
Aν έχετε γάντια σαν τα ποδηλατικά με κομμένα δάχτυλα μπορεί να σας φανούν χρήσιμα
Πάρτε φαγητό για πικ νικ και ψυγειάκι με μπύρες,ότι πρέπει μετα την αναρρίχηση στα δέντρα
Ωραία εμπειρία είναι και η τοξοβολία,δοκιμάστε το!

Ευτυχία απίθανο θέμα!!!!

Ευχαριστώ Ριάνα!!Ελπίζω να έχεις και εσύ να προτείνεις κάτι!:)

Το www.etsy.com το έβαλα γιατί σκεφτόμουν για κάποιο λόγο ότι εσένα θα σε αφορά σίγουρα!!;)

Thanks αγαπούλα μου!!! Θα το επισκευθώ και θα το ερευνήσω με προσοχή :)

Πολύ ωραίο το θέμα! Ειδικά στις εποχές που ζούμε είναι ότι χρειάζεται!
Αν και δεν είμαι εξοικειωμένη με τις online αγορές ρούχων το site με τα vintage ρούχα θα το τιμήσω! Έχει εκπληκτικά φορέματα!

Πράγματι!!!!:clapup:

Το χω ξαναπεί αλλά δεν με νοιάζει :redface::redface:
Η Ευτυχία είναι τόσο θετικός άνθρωπος, που το μεταδίδει αυτό και σε κάνει να χαμογελάς. Δεν με ξενίζει το γεγονός ότι στις γκρίζες αυτές μέρες που διανύουμε σκαρφίστηκε αυτό το θεματάκι κι έχει τόσα να προτείνει.
Σ' αγαπάμε Ευτυχια μου :kissing:

ααα ωραιο θεμα τωρα το ειδα,και χρησιμο στους καιρους που ζουμε!!!!!!!
εχω κι εγω να προτεινω διαφορα!!!
για καλλυματα σαλονιου,επειδη με τα γατακια δε βγαζεις ακρη,εγω περνω καθε χρονο καινουργιο καλλυμα,απ το καζα φορουμ ελλας,πανω απο 8 χρονια ψωνιζω απο κει κι ειμαι ευχαριστημενη,με την τιμη και την ποιοτητα,με 100 ευρω αλλαζω καινουργιο σχεδον σαλονι κι ειναι τσεκαρισμενα με τα παιδια και τα ζωα,δε φευγουν απ τη θεση τους,δε κανουν ευκολα ξεφτια και πλενονται και στο πλυντηριο.
για ρουχα υπαρχει το bon prix μια χαρα ειναι,απλα αργει λιγο,περιπου 20 μερες θελει για να ρθει πατμο,ομως ειναι ομορφα και οικονομικα.απο νουμερο υπολογιστε ενα νουμερο μικροτερο απ τα ελληνικα νουμερα που φορατε συνηθως.
για παπουτσια,κατεβητε ταμπουρια,κερατσινι,απλα δεν υπαρχουν οι τιμες και τα σχεδια,ολα τα μαγαζια εκει ειναι φτηνα λογω φτηνων ενοικιων,και γενικα εργατοπεριοχης.το ιδιο παπουτσι απο ταμπουρια 40 ευρω,και στην ερμου 120,μεγαλη η διαφορα.
απο ιντερνετ παπουτσια εχει το γνωστο my shoe,δε πληρωνεις μεταφορικα,ερχονται γρηγορα και σου κανουν και εκπτωσεις συχνα.
εμβολια για γατουλες,ναι ξερω καλο ειναι να τα κανει κτηνιατρος αλλα με 10+ γατες που εχω εγω δε με περνει.παραγγελνω απο φαρμακειο στην αθηνα με 5 ευρω το ενα τρικατ.
προσφατα πηρα τσαντες θαλλασης,απ το bags στο ιντερνετ,8 ευρω τη τσαντα και ειναι μια χαρα.παιδικα μαγιο απ τον sportista παλι στο ιντερνετ.
καλλυντικα απ την avon και κρεμες προσωπου αμα θελετε κι εχετε ορεξη σας λεω συνταγες να τις φτιαξετε μονες σας,υπεροχο χομπυ,κανει καλο στο δερμα,και δεν εχει και καρκινογονες ουσιες οπως αυτες του εμποριου.εγω ποτε δεν εχω βαλει κρεμα του εμποριου,και για 40 φευγα καλα ειμαι.οποιος θελει υλικα εχω βρει φτηνα στο ftiaxnwkallintika και στο zenshop αξιζει τον κοπο να τα φτιαξεται μονες σας,εμενα ειναι το χομπυ μου,μετα απ τα παιδια και τις γατες αυτο με ξεκουραζει,ειμαι σα να λεμε ερασιτεχνης αρωματοποιος για παρτυ μου,μεχρι και αρωματα και σαπουνια φτιαχνω.
και παλι συγχαρητηρια για το θεμα!!!!!!!

:redface::redface: Eυχαριστώ Ριάνα μου και εγώ σας αγαπώ!!:D

Ρένα δεν το είχα σκεφτεί για τα Ταμπούρια ότι μπορεί να έχει φθηνή αγορά στα παπούτσια,πολύ καλή πρόταση αφου μένω και κοντά!!:clapup:

Κατι άλλο που έχω να προτείνω μια που αυτό το καιρό δοκίμασα όλες τις ποιότητες χρωμάτων είναι οι μπογιές από την εταιρία VECHRO!Δεν συγκρίνεται στην καλυπτικότητα με όλες τις άλλες και το σημαντικότερο!!ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!
Αλλά ένα θα σας πω όσο αφορά τη διαφορά ποιότητας,με άλλες δυο μάρκες που βάψαμε τους άλλους χώρους χρειάστηκς κάποιους τοίχους να τους περάσουμε και 8 φορές!Το σαλόνι τώρα το βάφω με vechro και δεν το πιστεύω ότι μόνο με δυο χέρια τόσο δύσκολα χρώματα έχουν τέλειο αποτέλεσμα χωρίς καθόλου μυρωδιές!Και δεν είναι πιο ακριβή από τις άλλες,μόνο κάποια χρώματα μπορεί να βγουν 1 ευρω πιο ακριβά αλλιώς είναι τα ίδια!
Απλά θέλει ψάξιμο να βρείτε μαγαζί που πουλάει αυτή τη μάρκα στη περιοχή σας.Σε λίγες μέρες θα πουλάει vechro και στα praktiker,ίσως και από αυτή την εμβομάδα!:)

Μια και σας βολεύουν οι online αγορές να προτείνω κι εγώ αυτό το σάιτ:
https://www.oroloi.gr/
Πήρα πρόσφατα από εκεί το ρολόι μου, που έψαχνα καιρό αλλά η τιμή του στα καταστήματα ήταν πολύ ψηλή. Εκεί το βρήκα με 30% έκπτωση περίπου. Κάνουν δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα κι ερχεται σε πολύ λίγες μέρες (αν θυμάμαι καλά 2 ή 3)

Kαλέ ένα από τα πιο σημαντικά ξέχασα!!!!:eek:

https://www.cheapsmells.com/

ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ site για αγορά αρωμάτων η' καλλυντικών!
Από εκεί αγοράζω ακόμα το άρωμα που φοράω το οποίο στην Ελλάδα έχει καταργηθει εδώ και 4-5 χρόνια!Είναι αυθεντικό,όλα είναι,το site έχει βραβευτεί και από μεγάλα περιοδικα (elle,vogue)!Και είναι και φθηνό!Το άρωμα που αγοράζω έχει μισή τιμή περίπου απ΄'οταν το έπαιρνα από Ελλάδα!Επίσης κάθε βδομάδα έχει προσφορές σε πολλά είδη με εκπτώσεις έως και 70 %.Αυτή τη βδομάδα έχει εκπτώσεις στα emporio armani νομίζω!

τώρα είδα το θέμα! θέλω να πάω στο αντβεντουρ παρκ :cry_x: και είμασταν πριν λίγο καιρό στην Αθηνα :'(

Οταν ξαναρθεις Αθήνα ,μη χάσεις την ευκαιρία!Είναι μια εμπειρία που θα θυμάσαι για πάντα!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back