MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εδώ είναι το σάιτ που γράφει τις ημερομηνίες για την παράσταση που θα γίνει στη ρόδο
https://www.rodosevents.gr/el/theate...voreiou-ellados-to-megalo-mas-tsirko-sti-rodo
δεν βρίσκω σάιτ με όλες τις ημερομηνίες σε όλη την Ελλάδα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εχει δωρεαν μεταφορικα για παραγγελιες πανω απο τα 58 ευρω και εκπτωτικα κουπονια.
Το καλυτερο απ'ολα ομως ειναι οτι εχει αρκετα αρωματα σε μορφη tester.
Δλδ ειναι ακριβως το ιδιο αρωμα, μονο που δε θα σου ερθει με τη πολυτελη συσκευασια αλλα με μια απλη
χαρτονενια της εταιριας και θα εχει αυτοκολλητο tester στο μπουκαλι.
Ειναι ομως πολυ πολυ φτηνοτερο.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
έχεις παραγγείλει?είναι σωστό το άρωμα όπως το κανονικό?
Ναι εχω παραγγειλει. Κανενα προβλημα, ειναι ολα γνησια αρωματα και ερχονται περιπου σε μια βδομαδα.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ax Bασίλη τι μου κάνεις..
Κρατησου βρε παιδι μου και αγοραζεις αργοτερα. Τωρα επιασες δουλεια. Αλλωστε το site εκει θα ειναι.
Δεν προκειται να φυγει...
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαζεύει τις προσφορες αυτων των site για να τα έχεις όλα και μετα σε παραπέμπει κανονικά στο κάθε site που αντιστοιχεί η προσφορά!

flora.m123
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευτυχια τι ωραιο το site με τα καλυμματα,θελω δυο ιδια,ενα για τον διθεσιο κι ενα για τον τριθεσιο αλλα του διθεσιου ειναι σε ελλειψη!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώρα πάρε τηλέφωνο σε κάποιο από τα καταστήματα να ρωτήσεις αν το έχει γιατί και ένα χαλάκι που ήθελα το είχε σε έλλειψη στο site αλλά το βρήκα τελικά σε ένα από τα καταστήματα!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ένας υπέροχος οδηγος για όλο το κόσμο και για την Ελλάδα ώπου όχι μονο διαβάζεις σχόλια και κριτικες αλλά μπορείς να προσθέσεις και τις δικές σου αν ένα μέρος σου άρεσε πολύ η' καθόλου και γιατί!
Εμάς πάντως μας έχει βοηθήσει πολύ να μην πέφτουμε σε παγίδες και να μην πετάμε τσάμπα τα λεφτά μας

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλη μια πρόταση που έχω να κάνω αφορά οικονομική μεζεδοκατάσταση που θα σας στοιχίσει πάνω κάτω 10 ευρώ το άτομο μαζί με κρασί είναι ένα καινούργιο μαγαζάκι που επισκεφθήκαμε και πρόσφατα μαζί με κάποιους άλλους γατογονείς και φάγαμε καλά και ήπιαμε καλά!Είναι στη Μεγάλου Αλεξάνδρου (ο κεντρικός δρόμος που περνάει μέσα από Αγια Βαρβάρα και Αιγάλεω) και λέγετε Α..τιμων και είναι στο νούμερο 102!
Όποτε έχουμε πάει δεν έχουμε δώσει ποτέ πάνω από 10 ευρώ.Οι τιμές του ξεκινάνε από 2 ευρώ,οι σαλάτες στα 3,5 ευρώ και τα πιο βασικά μεζεδάκια έχουν 3,8 με 4 ευρώ!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το μαγαζι αυτο που λες το μεζεδοπωλειο, εννοεις τη Μεγαλου Αλεξανδρου με τα γαριδαδικα; Θα κοιταξω να το επισκεφτω, γιορτες ερχονται, κατι πρεπει να κανουμε και για μας!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Μου έβαλες ιδέες, Ευτυχία!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελειο το γατοσπιτακι, απο το jumbo στη Θηβων το πηρατε;
Το μαγαζι αυτο που λες το μεζεδοπωλειο, εννοεις τη Μεγαλου Αλεξανδρου με τα γαριδαδικα; Θα κοιταξω να το επισκεφτω, γιορτες ερχονται, κατι πρεπει να κανουμε και για μας!![]()
Απο το Jumbo στη Πειραιώς (δίπλα στο leroy merlin) αλλά φαντάζομαι σε όλα θα το έχει φέρει!
Ναι αυτή λέω αλλά το μαγαζί είναι πιο πέρα δεν είναι μαζί με τ'άλλα είναι δίπλα στο ζαχαροπλαστείο Mαντόνα.Είναι ξύλινο
είναι Γιώργο!!Τωρα είναι η μικρή στον πάνω όροφο και παίζει και ο άλλος (το κάθαρμα) κοιμάται μέσα..να φανταστείς το έχουμε μονο δυο ώρες!Φαίνεται πολύ καλό!!!!
Μου έβαλες ιδέες, Ευτυχία!![]()

ανεβάζω φωτό στο θέμα μου από τη χρηση του γατόσπιτου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool