Προτάσεις και συζήτηση για σκυλοτροφές - εσείς ποια παίρνετε;

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.111 μηνύματα.
Λοιπόν εμείς μετά τη στείρωση (η οποία έγινε και αργά), κόψαμε τις friskies του σούπερ.
Αρχικά της πήρα royal canin sterilized, στην αρχή της έτρωγε με όρεξη, μετά οχι τόσο.
Τελικά κατέληξα σε αυτή τη 12-κιλη με πάπια και σολωμό:
1000058348.jpg

... και της παίρνω και μια 3κιλη royal canin να υπάρχει.

Έχω διαβάσει οτι άνθρωπος και σκύλος διαφέρουμε πολυ στο θέμα διατροφή. Του σκύλου του αρκεί να έχει ωραία μυρωδιά η τροφή (έχει καλύτερη όσφρηση απο εμας αλλα χαοτικά λιγότερους γευστικούς κάλυκες) οπότε δεν τη βαριέται όπως βαριόμαστε εμείς με το παραμικρό.

Εγώ εναλλασσω μεταξύ acana και naturea, πάντα μόνο με κοτόπουλο ή ψάρι γιατί το κρέας βλάπτει τα νεφρά και το συκώτι και φυσικά χωρίς σιτάρι.

Κτηνίατρος μου είχε πει όταν βαριέται τη μία, να παίρνω κάτι άλλο από άλλη, πχ βαριέται acana κοτόπουλο, να δώσω naturea σολομό, κλπ.

Στην τελική πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από τον οργανισμό του σκυλιού, πριν 30 χρόνια δίναμε στα σκυλιά υπόλοιπα από το δικό μας φαγητό, κόκαλα, ο,τί μας ερχόταν στο κεφάλι, και ζούσαν 15 χρόνια.

Η μεγάλη εμμονή τώρα με τις τροφές και τις βιταμίνες κλπ μου φαίνονται υπερβολή οπότε απλά παίρνω μια μεσαία τροφή και νιώθω ότι κάνω αρκετά.

Η ακανα δεν ειναι μεσαια τροφη..ειναι εξαιρετικη να ξερεις/Κορυφαια θα ελεγα.

και ακριβή θα έλεγα , εκτος αν εχει και οικονομικες σειρές που δεν γνωρίζω :popeanim:

Εγώ έπαιρνα naturea με κοτόπουλο αρκετό καιρό , την είχε προτείνει η @Himela στο απέναντι φόρουμ αν θυμάται . Τελευταία όμως δεν την πολυέτρωγε και έκλεβε την τροφή του γάτου . Τώρα δοκιμάζω αυτή και την πάει κάτω αμάσητη . Πήρα all breed μήπως τον ενοχλούσε το μέγεθος της κροκέτας
1768908288241.png

Καλέ μια χαρά ακριβές είναι, τι μεσαίες :P

Εχεις δίκιο, είναι εξαιρετική.
Μάλιστα υπάρχει και η orijene που είναι η πιο premium εκδοχή της απ ότι έμαθα.

Για σκυλάκια θα πρότεινα την naturea, αλλά την σειρά ethos. Ειδικά για μικρόσωμα που δεν θέλουμε να έχουν τρομερά υψηλή πρωτεΐνη.
Η orijene με 40+% πρωτεΐνη δυστυχώς δεν μας βολεύει στα μακροθρεπτικά.

Δεν ξέρω τι λέει η ND, αν την έχει τσεκάρει κάποιος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back