cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εννοείται, αλλά το χειμώνα έχεις το πάπλωμα για πανοπλία![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό είναι απ'τα χειρότερά μου!!!!με τσίμπησε και κονουψ στην πατούσα χθές![]()
Σε τρώει απίστευτα και ό,τι και να κάνεις δεν βρίσκεις λείτρωση!!!
Το αμέσως επόμενο σε σχέση με τσιμπήματα κουνουπιών στην λίστα μου, είναι τσίμπημα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού......
anabou
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι απ'τα χειρότερά μου!!!!![]()
Σε τρώει απίστευτα και ό,τι και να κάνεις δεν βρίσκεις λείτρωση!!!![]()
Το αμέσως επόμενο σε σχέση με τσιμπήματα κουνουπιών στην λίστα μου, είναι τσίμπημα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού......
η πλάκα είναι ότι εμένα σπανίος με τσιμπάνε κουνούπια αλλά όταν το κάνουν είναι σε κουφά σημεία, πατούσες, μάτια κλπ, σαν να σκοντάφτουν καταλάθος

cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
η πλάκα είναι ότι εμένα σπανίος με τσιμπάνε κουνούπια αλλά όταν το κάνουν είναι σε κουφά σημεία, πατούσες, μάτια κλπ, σαν να σκοντάφτουν καταλάθος![]()

marestros
Δραστήριο μέλος

Τα ιδια περναω κι εγω!!!!!
Νομιζω πως τα αγαπαμε τοσο επειδη μας παιδευουν τοσο!!!! τα μαναρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum