Πρωινό ξύπνημα!!

• Thread starter Thread starter cris
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εγώ επειδή το χειμώνα με το πάπλωμα-πανοπλία του το κάνω για παιχνίδι, τώρα το καλοκαίρι όντως βρήσκω τον μπελά μου, οπότε τα πόδια έξω από το σεντόνι!!!!!!με τσίμπησε και κονουψ στην πατούσα χθές:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω παντως σκεφτομουνα πολυ σοβαρα να κρατησω το παπλωμα και το καλοκαιρι θαυματουργο παπλωμα :redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τσίμπησε και κονουψ στην πατούσα χθές:blink:
Αυτό είναι απ'τα χειρότερά μου!!!!:/:
Σε τρώει απίστευτα και ό,τι και να κάνεις δεν βρίσκεις λείτρωση!!!:/:
Το αμέσως επόμενο σε σχέση με τσιμπήματα κουνουπιών στην λίστα μου, είναι τσίμπημα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού......

Τσίγκινες κάλτσες να πάρετε :P

Αυτό είναι απ'τα χειρότερά μου!!!!:/:
Σε τρώει απίστευτα και ό,τι και να κάνεις δεν βρίσκεις λείτρωση!!!:/:
Το αμέσως επόμενο σε σχέση με τσιμπήματα κουνουπιών στην λίστα μου, είναι τσίμπημα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού......

η πλάκα είναι ότι εμένα σπανίος με τσιμπάνε κουνούπια αλλά όταν το κάνουν είναι σε κουφά σημεία, πατούσες, μάτια κλπ, σαν να σκοντάφτουν καταλάθος:rolleyes:

η πλάκα είναι ότι εμένα σπανίος με τσιμπάνε κουνούπια αλλά όταν το κάνουν είναι σε κουφά σημεία, πατούσες, μάτια κλπ, σαν να σκοντάφτουν καταλάθος:rolleyes:
:blink: :blink: :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol:
Τα ιδια περναω κι εγω!!!!!
Νομιζω πως τα αγαπαμε τοσο επειδη μας παιδευουν τοσο!!!! τα μαναρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back