Πρωινό ξύπνημα

Εγω παλι θα το πω!!!Τα καθηκοντα των παιδιων μου ειναι μοιρασμενα...Ο μεν Χαλβας με νανουριζει καθε βραδυ με το γουργουρισμα του και ξαπλες απανω μου,η δε μικρη μας ειναι το προσωπικο μου ξυπνητηρι.Ξεκιναει με μικρα και διακριτικα μααουυυ και αν αυτο δεν πετυχει ερχεται διπλα στο αυτι μου και παταει τσιριδα μμμμαααααααααααααουυυυυυυυυυυυυυ πρωτα και μετα μου κανει και μια καλη καθαριοτητα στο χερι/ποδι.Παντα πετυχαινει...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το θέμα με τις κλειστές πόρτες ειδικά νομίζω τους τη δίνει πάρα πολύ στα νεύρα, ειδικά αν πίσω από την κλειστή πόρτα βρίσκεται κάποιος (και ας κοιμάται). Ο δικός μου παρόλο που το πρωί θα του έχουν ανοίξει να βγει στο μπαλκόνι και θα τον έχουν ταϊσει, μετά που θέλει να ξανακοιμηθεί, συνήθως έρχεται σε μένα..(κοιμάμαι πιο πολύ απ'τους άλλους:up: )και αν έχω κλειστή τη πόρτα κάθεται απ'έξω και παραπονιέται μέχρι να του ανοίξει κάποιος!! Με το που μπει το ρίχνει στον ύπνο..!! Ή αν κοιμηθεί στο μπαλκόνι λόγω ζέστης σίγουρα το πρωί θα αρχίσει τη γκρίνια μέχρι να "αποκτήσει" φαγητάκι και πρόσβαση παντού!!
Όσο για τις μέρες που λείπουν οι άλλοι και το βάρος πέφτει σε μένα..συνήθως γυρνάω πλευρό οπότε καταλαβαίνει ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μου κάνει παρέα στον ύπνο :rolleyes::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back