ilandraki@yahoo.com
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου ClaireRentfield.χθες πηγαμε το πρωι στον γιατρο εκανε στον γατουλη κλησμα γλυκερινης και του εδωσε τηνwd της hillsπου ρυθμιζει την κινηση του εντερου (μας ειπε οτι μαλλον το επαθε απο την αλλαγη τροφης,οντως πριν 2ημερες αλλαξαμε τροφη ,αρχισαμε τηνld)μετα απο μερικες ωρες ενεργηθηκε 2 φορες.οσο για τα ποδαρακια του του δινω για2 ημερες ακομα κορτιζονη σε πολυ μικρη ποσοτητα.Στενοχωριεμαι γιατι ενω εχει ορεξη τρωει,δενμπορει να σταθει στα πισω ποδαρακια του οταν το κρατω εγω απο την μεσηπερπαταει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαίρομαι επίσης που κατάφερε να ενεργηθεί ο γατούλης σου
Όσο για τα ποδαράκια, υπάρχει περίπτωση να τον βοηθούσαν κάποιες ασκήσεις ενδυνάμωσης; Το μόνο που βρήκα σχετικό ήταν αυτό, αλλά λέει ότι σχετίζεται με διαβήτη. Υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilandraki@yahoo.com
Νεοφερμένο μέλος
Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου .Ο γατουλης μου ειναι αξιολατρευτος κ ειναι 20 ετων κ 4 μηνων.Μου δινει πολυ αγαπη αλλα εισεπραξε κεισπρατει πολυ αγαπη φροντιδα .θα ψαξω αυτο σχετικα με τον διαβητη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
ΕυχομαιΕυχομαι να περασει και οταν φυγει να φυγει ησυχα χωρίς καθολου ταλαιπωρία και μετα απο πολλα χρονια Ας εχουμε ολοι την τυχη και ευτυχια να χουμε τα φιλαρακια μας τοοοοσο Πολλα φιλακια να του δωσεις
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αγάπη θέλει ο πιτσιρίκος σου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilandraki@yahoo.com
Νεοφερμένο μέλος
Εχει πολυ αγαπη ο αξιολατρευτος μου Jerry.
ilandraki@yahoo.com
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα!ο jerry μου ειναι καλυτερα τρωει τηνwdτης hills,περπαταει λιγο οχι οπως πριν ακομα μα κανει προσπαθειες.
Αγγελικη Τομ <3
Νεοφερμένο μέλος
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχομαι να είναι καλά ο μικρός σου και να ανησυχεις μόνο για το έντερο μετά! Υπάρχουν τροφές ειδικές, ανάλογα βέβαια κ με την αιτία της δυσκοιλιότητας, που το στρώνουν το εντερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bbk
Νεοφερμένο μέλος
Γεια χαρα σε ολους!!! η Ροζαλιτσα μου (15ετων) εχει δυσκοιλιοτητα κ μαλλιστα οταν προσπαθει ποναει κ φωναζει,οκ της δινω υγρη παραφινη απο χθες στην τροφη(βραστο κοτοπουλο) αλλα ακομα δεν εχει ενεργειθει,νερο πινει....τι αλλο μπορω να κανω να τη βοηθησω(εκτος απο κλυσμα)!!!! ευχαρηστω!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα ήταν καλύτερα να σου έλεγε κτηνίατρος τι να της δώσεις αφού την έβλεπε κιόλας. Πάντως θέλει μεγάλη προσοχή στην ηλικία της το θέμα της δυσκοιλιότητας.Γεια χαρα σε ολους!!! η Ροζαλιτσα μου (15ετων) εχει δυσκοιλιοτητα κ μαλλιστα οταν προσπαθει ποναει κ φωναζει,οκ της δινω υγρη παραφινη απο χθες στην τροφη(βραστο κοτοπουλο) αλλα ακομα δεν εχει ενεργειθει,νερο πινει....τι αλλο μπορω να κανω να τη βοηθησω(εκτος απο κλυσμα)!!!! ευχαρηστω!!
Εγώ στην μεγάλη μου για την δυσκοιλιότητα έδινα ντουφαλάκ, αφού βέβαια μου το είπε η κτηνίατρος.
Επίσης κάποια κτηνίατρος μου είχε πει πως κάνει θαύματα στην δυσκοιλιότητα στις γάτες ο πουρές πατάτας. Σε εμάς βέβαια δεν έπιασε γιατί η Τασούλα μου δεν ήθελε ούτε να τον μυρίσει...
bbk
Νεοφερμένο μέλος
κ η κτηνιατρος το ιδιο φαρμακο μου προτεινε (παραφινη) κ χθες πηγε μια φορα βεβαια κατσικισια μικρα αλλα κατι εκανε. μπορω να κανω κατι να το προλαβω? πχ ειναι θεμα διατροφης? ασκησης?(ολη τη μερα κοιμαται....)
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Επειδή κι η δική μου έχει τάσεις δυσκοιλιότητας, της δίνω καθημερινά υγρή τροφή (κονσέρβα) και καλό θα είναι (αν το δέχεται) να της βάζεις ανακατεμένο λίγο ελαιόλαδο,πολύ μικρή ποσότητα, μόλις 1 κουταλάκι του γλυκού. Αυτό μου το συμβούλεψε η κτηνίατρος.
Νεράκι πίνει αρκετό? Γιατί κι αυτό βοηθάει.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η άσκηση παίζει τεράστιο ρόλο γι' αυτό και παθαίνουν δυσκοιλιότητα όταν γερνάνε που ηρεμούν αρκετά...κ η κτηνιατρος το ιδιο φαρμακο μου προτεινε (παραφινη) κ χθες πηγε μια φορα βεβαια κατσικισια μικρα αλλα κατι εκανε. μπορω να κανω κατι να το προλαβω? πχ ειναι θεμα διατροφης? ασκησης?(ολη τη μερα κοιμαται....)

Τώρα για να κάνεις κάτι να το προλάβεις, μπορείς να ψάξεις για κάποια τροφή που να έχει αρκετές ίνες. Πόσο θα βοηθήσει δεν ξέρω αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις. Αλλιώς αφού συμβουλευτείς τον κτηνίατρό σου, κάποιο υπακτικό σε τακτική και μόνιμη βάση όπως και οι ηλικιωμένοι άνθρωποι.
Είναι μεγαλούλα μωρέ και οι συνηθισμένες μέθοδοι δεν θα πιάσουν, το ξέρω από πείρα.

bbk
Νεοφερμένο μέλος
bbk
Νεοφερμένο μέλος
γεια χαρα!!! βρηκα λυση τελικα...ζεστο γαλα!! σε μας επιασε ενα μικρο κουπακι γαλα φρεσκο ζεστο κ το βραδυ πηγε στην αμμο της!!! δεν ξερω αν λειτουργει για ολες τις γατες παντως στη δικη μου επιασε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Οπότε κοίτα να είσαι προετοιμασμένη κάποια στιγμή πως μπορεί να σταματήσει να φέρνει αποτέλεσμα.

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη αντιμετωπιζει και η δικια μου τετοιο προβλημα,και ειναι 7 χρονωνε,της εβαζα μια στο τοσο λιγο nujol στο φαγητο της.μεχρι που πηγα να παρω ενα μπουκαλακι στο φαρμακειο και μου ειπαν οτι σταματησε να βγαινει απο την εταιρια,χωρις καποια αντικατασταση.
το duphlalac δε μου πολυγεμιζει το ματι οτι θα ειναι ασφαλες για συχνη χρηση,καθως το nujol ηταν λαδακι απλο.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

angie2687
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα σε ολη τη γατοπαρεα!!
Ειμαι φρεσκια γατομαμα καθως υιοθετησα 2 γατακια 10 ημερων οταν τα ακουσα να κλαινε απεναντι απο τη δουλεια μου, ενω ηταν σε μια κουτα βρεγμενα και λασπωμενα!
Τα πηρα λοιπον σπιτι, προμηθευτηκα μπιμπερο και γαλα lactopet... Κλουβακι με μπουκαλια ζεστο νερο και πανακια να ειναι ζεστα και τριψιμο για να κανουν τσισα-κακα... Ολα καλα μεχρι εδω! Ηταν λαιμαργα και ζωηρα! Την επομενη μερα τα πηγα στο γιατρο.. Τα βρηκε μια χαρα και οταν του ειπα οτι το ενα δεν ενεργουνταν πολυ συχνα, η απαντηση ηταν.. Ελα μωρε μωρα ειναι.. Μια φορα στις δεκα μερες πρεπει να κανουν(!!!!!)! Φυσικα πηρα και δευτερη γνωμη, και μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να ενεργουνται συχνα κλπ οποτε αποφασισα να επισκεφτω εκεινον για μια δευτερη γνωμη! Τα βρηκε μια χαρα και μου ειπε, οτι νταξει μωρε τωρα που ειναι καλοκαιρι δε θελουν και πολυ ζεστη (!!!!!)... Το αποτελεσμα ηταν οτι το ενα το εχασα απο υποθερμια (ενω ειχα αφησει καποια μπουκαλια με ζεστο νερο-αλλα δεν ηταν επαρκη) μη προλαβαινοντας να το ζεστανω οταν ειδα οτι ηταν αδυναμο γτ εγινε μεσα σε λιγες ωρες... Το αλλο ειχε και αυτο υποθερμια αλλα τελικα ανεβασαμε θερμοκρασια και επανηλθε! Στο ενδιαμεσο βρηκα εναν πολυ καλο γιατρο που μου ειπε να ταιζω τον Αρουλη μου καθε μια ωρα απο λιγο και να μετραω θερμοκρασια! Σε γενικες γραμμες ειναι ενα πολυ ζωηρο και λαιμαργο γατι αλλα δεν ενεργειται τακτικα! Του εδωσα παραφινελαιο και ενεργηθηκε την τριτη μερα μετα απο τη ¨σταση των κακακιων¨ και ολα οκ... παλι μεσα στο σκ ειχαμε το ιδιο θεμα και παλι παραφινελαιο και εκανε κακα του το βραδυ μεσα στο κλουβακι του, αλλα μετα απο λιγες ωρες το βρηκα σχεδον νεκρο με τρομερη υποθερμια... Το επανεφερα με ζεστη και ζαχαρονερο , ολα καλα και αλλα μετα απο 3 μερες παλι τπτ απο κακα... Σημερα ηταν η τριτη μερα και ειχα αποφασισει να του κανω κλυσμα οταν θα γυρναγα απο τη δουλεια, αλλα τελικα τα εκανε και παλι στο κλουβακι (σβωλοι στην αρχη και μετα με μια εσανσ μουσταρδας) και παλι κατεβηκε η θερμοκρασια στους 35 μεσα σε μια ωρα... μια απο τα ιδια με ζεστη και ζαχαρονερο.. Μιλησα με το γιατρο για αλλη μια φορα (εχω καταντησει κουραστικη!) και μου ειπε οτι απο την προσπαθεια να κανει κακα μπορει να πεφτει η γλυκοζη στο αιμα... Εχετε καποια παρομοια εμπειρια? συνεχιζει να τρωει με ορεξη παντως τωρα που συνερχεται, εχει αανοιχτα ματακια και αρχιζει να γλειφεται... Τωρα ειμαστε σχεδον 24 ημερων αντρακια και το παλευουμε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool