KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
κι εγώ νομίζω ότι ενδιαφέρομαι..
πες μας που το βρήκες..
Λοιπον, το πηρα απο το ebay, και λεγεται Petmate Le bistro Automatic Pet Dog Cat Feeder 10 lb.
Φτανει για 3 γατες ανετα, αν θυμαμαι καλα εκανε 60 ευρω. μπορει και λιγο παραπανω, αλλα σε σχεση με petshop που ρωτησα ειναι πολυ φτηνο. Εδω σε ενα μεγαλο petshop που ειχα ρωτησει μου ειχε πει 300 ευρω!

Ειχα πληρωσει με προπληρωμενη καρτα, ολα καλα, ηρθε αρκετα γρηγορα, νομιζω απο αμερικη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω πω,τι γαταροι...Αλλα ναι,θελουν λιιιιιιγο διαιτα.Μην το βαζεις κατω,θα τα καταφερετε!Μα σκετος διαολος,να γυρναεει το μηχανισμο...![]()
Αφοί Μαγκάιβερ, όχι αστεία!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Αφοί Μαγκάιβερ, όχι αστεία!!!![]()
Θα συμφωνήσω! Πραγματικοί Μαγκάιβερ! Εμένα η χοντρή μου μια μέρα κατάλαβε ότι η σακούλα σκίζεται και έφαγε του σκασμού. Μετά έβαλα την τροφή σε τάπερ και κατάφερε να το πετάξει κάτω και να το ανοίξει! Μετά την έβαλα στο συρτάρι και τώρα κάθεται και το κοιτάει με λατρεία και προσμονή! Είναι μια πάμφθηνη συρταριέρα από το ΙΚΕΑ που την είχα για πέταμα γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα που δεν τσουλάνε καλά τα συρτάρια της, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να μην μπορεί να την ανοίξει η Μπουμπού!
prince
Διάσημο μέλος
Θα συμφωνήσω! Πραγματικοί Μαγκάιβερ! Εμένα η χοντρή μου μια μέρα κατάλαβε ότι η σακούλα σκίζεται και έφαγε του σκασμού. Μετά έβαλα την τροφή σε τάπερ και κατάφερε να το πετάξει κάτω και να το ανοίξει! Μετά την έβαλα στο συρτάρι και τώρα κάθεται και το κοιτάει με λατρεία και προσμονή! Είναι μια πάμφθηνη συρταριέρα από το ΙΚΕΑ που την είχα για πέταμα γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα που δεν τσουλάνε καλά τα συρτάρια της, αλλά είναι ό,τι πρέπει για να μην μπορεί να την ανοίξει η Μπουμπού!
είσαι σίγουρη ότι κοιτάει απλά με λατρεία; μήπως απλά ψάχνει τρόπο να την ρίξει κάτω να ανοίξει το τάπερ για να φάει την τροφή;
πολύ παλία που είχα στην αυλή κεραμιδόγατα είχα δυνοπαθήσει με την τροφή της.... η γάτα στο εισόγειο χωρίς πρόσβαση στα μπαλκόνια του πρώτου κι όμως...πήγαινε μπαλκόνι στο μπαλκόνι και έτρωγε την τροφή που την αποθήκευα πότε στο μπροστά πότε στο πίσω μπαλκόνι... κι όμως.. την έβρισκε τη λύση....
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
κάθεται και το κοιτάει με λατρεία και προσμονή!
Μπορεί να καταστρώνει σχέδιο!!!!

chryssa
Διάσημο μέλος
είσαι σίγουρη ότι κοιτάει απλά με λατρεία; μήπως απλά ψάχνει τρόπο να την ρίξει κάτω να ανοίξει το τάπερ για να φάει την τροφή;
Μπορεί να καταστρώνει σχέδιο!!!!![]()
Λέτε? Ικανή την έχω!!!![]()
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λέτε? Ικανή την έχω!!!![]()
Αμέ!! Γιατί όχι;

Μετά τα χτεσινά τα έχω δει όλα...Οπότε δε θα με εξέπλητε τίποτα...Σχεδόν!!!! 
chryssa
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool