tarzz
Νεοφερμένο μέλος
Η tarzz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
27-11-08
05:43
η γατουλα μου απο την μερα που την βρηκα ειχε προβλημα διαρροιας..ο γιατρος που την εξετασε κ τις εκανε κ τα εμβολια μου ειπε οτι μαλλον ειναι διατροφικο θεμα κ οτι κατι την πειραξε..μου ειπε αν συνεχισει να την ταιζω με μια τροφη απο το κτηνιατρειο του ειδικη για το εντερο..η αληθεια ειναι οτι συνηλθε λιγο αλλα εκανε την αναγκη της με δυσκολια..ειχα παρατηρησει οτι ο πρωκτος της ηταν φοβερα ερεθισμενος και αρκετα διογκωμενος προς τα εξω..μετα απο τρεις μερες τις δωσαμε αλλη τροφη κ αρχισαν παλι οι διαρροιες..την ξαναπηγα στον γιατρο κ μετα απο μια συντομη εξεταση μας ειπε οτι πρεπει να εχει εσωτερικα στο πρωκτο καποιο αποστημα γιατι απο τον πρωκτο της εβγαζε λιγο αιμα με πυο..μας εδωσε αντιβιωση για να καταπολεμησουμε το αποστημα συντηρητικα αλλιως θα χρειαστει να εγχειριστει κ παλι δεν ξερει αν θα λυθει το προβλημα..λογω της καταστασης της δεν μπορει να ελεγξει αν το γατακι μου εχει καποιο νευρολογικο προβλημα και δεν μπορει να κρατηθει κ εχει ακρατεια..ας με βοηθισει καποιος γιατι εχω πελαγωσει..το βρηκα πριν δεκαπεντε μερες κ το φροντιζω καθημερινα..μου ηρθε ουρανοκατεβατο κ αποφασισα να το κρατησω αλλα μου ειναι δυσκολο να το βλεπω σεαυτην την κατασταση...ο γιατρος μου ειπε οτι σε περιπτωσει που ειναι κατι μονιμο κ δεν διορθωνεται ειναι καλυτερα να το αφησω γιατι θα εχω προβλημα συνεχεια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα.
27-11-08
09:00
Μήπως να πάρεις και μια άλλη γνώμη?η γατουλα μου απο την μερα που την βρηκα ειχε προβλημα διαρροιας..ο γιατρος που την εξετασε κ τις εκανε κ τα εμβολια μου ειπε οτι μαλλον ειναι διατροφικο θεμα κ οτι κατι την πειραξε..μου ειπε αν συνεχισει να την ταιζω με μια τροφη απο το κτηνιατρειο του ειδικη για το εντερο..η αληθεια ειναι οτι συνηλθε λιγο αλλα εκανε την αναγκη της με δυσκολια..ειχα παρατηρησει οτι ο πρωκτος της ηταν φοβερα ερεθισμενος και αρκετα διογκωμενος προς τα εξω..μετα απο τρεις μερες τις δωσαμε αλλη τροφη κ αρχισαν παλι οι διαρροιες..την ξαναπηγα στον γιατρο κ μετα απο μια συντομη εξεταση μας ειπε οτι πρεπει να εχει εσωτερικα στο πρωκτο καποιο αποστημα γιατι απο τον πρωκτο της εβγαζε λιγο αιμα με πυο..μας εδωσε αντιβιωση για να καταπολεμησουμε το αποστημα συντηρητικα αλλιως θα χρειαστει να εγχειριστει κ παλι δεν ξερει αν θα λυθει το προβλημα..λογω της καταστασης της δεν μπορει να ελεγξει αν το γατακι μου εχει καποιο νευρολογικο προβλημα και δεν μπορει να κρατηθει κ εχει ακρατεια..ας με βοηθισει καποιος γιατι εχω πελαγωσει..το βρηκα πριν δεκαπεντε μερες κ το φροντιζω καθημερινα..μου ηρθε ουρανοκατεβατο κ αποφασισα να το κρατησω αλλα μου ειναι δυσκολο να το βλεπω σεαυτην την κατασταση...ο γιατρος μου ειπε οτι σε περιπτωσει που ειναι κατι μονιμο κ δεν διορθωνεται ειναι καλυτερα να το αφησω γιατι θα εχω προβλημα συνεχεια..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
28-11-08
10:35
Συμφωνώ απόλυτα με την roulsydney. Επειδή είσαι Θεσ/κη στείλε ένα pm στην Yasmin1gr, να σε ενημερώσει για γιατρούς .
Μου ακούγεται τελείως τρελλό, κτηνίατρος που υποτίθεται ότι αγαπά τα ζώα, να προτείνει σε άνθρωπο να παρατήσει ζώο στο δρόμο επειδή έχει πρόβλημα.
Εύχομαι να είναι κάτι απλό και να ξεπεραστεί με τον ευκολότερο τρόπο.
Μου ακούγεται τελείως τρελλό, κτηνίατρος που υποτίθεται ότι αγαπά τα ζώα, να προτείνει σε άνθρωπο να παρατήσει ζώο στο δρόμο επειδή έχει πρόβλημα.
Εύχομαι να είναι κάτι απλό και να ξεπεραστεί με τον ευκολότερο τρόπο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
28-11-08
10:37
παρε και καμια αλλη γνωμη, μπορει ο συγκεκριμενος να μην ξερει να το χειριστει. και προς θεου μην το αφησεις στην τυχη του. 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum