Πρόβλημα λήψης αντιβίωσης και χαπιών

δύο χρόνια;ηρωίδα!θα το προσπαθήσω..προς το παρόν βρήκα τη λύση κ της το βάζω σε δύο δόσεις στην κονσέρβα της αφού το διαλύσω..δεν έχω ιδέα αν κάνει..ελπίζω ναι.θα δείξει.αλλιώς ναι θα καταφύγω σε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο,φορώντας πανοπλία. σευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λένε πως οι ιατροί γελάνε με τους κτηνίατρους για τις μεθόδους που σκαρφίζονται για να δώσουν τα φάρμακα στα ζωάκια. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος δυστυχώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε αρκεί να το τρώει!! Αν το τρώει έτσι είσαι τυχερή, αλλιώς..είπαμε...πετσέτα,τύλιγμα, κράτημα και ..δώστου! Και εγώ στην αρχή ριγέ έβγαινα,η γατα χτυπιοτανε σα χταπόδι, αλλά μετα έγινε ρουτίνα..1μιση χρόνο κάθε πρωι και βραδυ αυτό το πράγμα έκανα..και μόνη μου!:mad:

Η λήψη των χαπιών δεν είναι εύκολη υπόθεση, πολλές φορές ούτε και με τα ανάλογα tips (τύλιγμα με πετσέτα, άνοιγμα του στόματος με συγκεκριμένο τρόπο και μετά κράτημα ώστε να το καταπιέι κ.λπ.). :hehe:
Για παράδειγμα, η Άρτεμις παλιά ήταν πολύ πιο εύκολη με τα χάπια, ο Απόλλωνας δεν ήταν ποτέ.
Πέρυσι το χειμώνα προσπάθησα να του δώσω χάπι, και με έγδαρε τόσο βαθιά στον καρπό που ακόμα έχω το σημάδι. :laugh:
Ο καλύτερος τρόπος για εμένα είναι να κάνουμε σκόνη το χάπι, να το ανακατεύουμε με μια πολύ μικρή ποσότητα τυριού σε μορφή κρέμας και να το αλείφουμε στο μπροστινό τους πόδι ώστε να το γλύψουν για να καθαριστούν.
Δεν τους αρέσει καθόλου αλλά εκτιμούν την καθαριότητά τους περισσότερο οπότε αναγκάζονται και το γλύφουν. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back