DJ KSIPO
Νεοφερμένο μέλος
Ο DJ KSIPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 70 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
24-11-08
23:07
Σε μια ακατοίκητη μονοκατοικία στο Γαλάτσι ζούν μερικά γατάκια τα οποία τρέφονται από μερικούς γείτονες φιλόζωους.
Τον τελευταίο καιρό κάποιος γείτονας με πρόσχημα την καθαριότητα δημιουργεί προβλήματα.
Υπάρχει κάποια πρόταση για την αντιμετώπιση του προβλήματος?
Ευχαριστώ.
Τον τελευταίο καιρό κάποιος γείτονας με πρόσχημα την καθαριότητα δημιουργεί προβλήματα.
Υπάρχει κάποια πρόταση για την αντιμετώπιση του προβλήματος?
Ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
25-11-08
00:23
Η λύση είναι να τρομοκρατηθεί τύπου σε ξέρουμε και αν συμβεί κάτι στα ζώα θα είναι ευθύνη σου. Κολλήστε του και τις συνέπειες που θα έχει. Δυστυχώς τέτοιοι τύποι μόνο με φοβέρα βάζουν μυαλό. Κάπου τα κορίτσια εδώ ίσως βοηθήσουν υπάρχουν φυλάδια που μιλούν για επικυνδυνότητα από τις φόλες. Κολλήστε το έξω από την πόρτα του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agg99
Νεοφερμένο μέλος
Η agg99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 85 μηνύματα.
25-11-08
00:52
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος . τον τυπο τον ξερεισ? τι φαση ειναι? μπορεις να τον κοψεις μεχρι που μπορει να φτασει? εχει ριξει απειλες?ηλικια του?τα γατια ποσα ειναι και σε τι ηλικια?
αν ειναι μικρα καλο ειναι να τα μαζεψετε,
Εαν ο τυπος ειναι επικινδινοσ οπως και να χει ντου .(διακριτικα παντα-δωστε του να καταλαβει οτι υπαρχει νομοθεσια για τα αδεσποτα και οτι αν πειραξει εστω και μια τριχα τους θα τον τρεχετε μεχρι να πεθανει.διακριτικα παντα αλλα να το καταλαβει)
αυτο αφοτου του χεται πει για το ποσο πρεπει να αγαπαμε τα ζωα του θεου και το ποσο πολυ ολοι στην γειτονια τα θελετε εκει.αν δεν περνει απο λογια καλο ειναι να προσπαθησεις να μαζεψεις και λιγουσ γειτονεσ.
αν ο τυπος δεν ειναι κανασ χοντρομλκς και απλα κανει γκρινιες με το καλο θα υπαρξει προκοπη.
ριξε μια ματια και εδω https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/
οπως επισης παντα ειναι καλο να εχουμε και αποδειξεις για το τι γινεται (αυτο στην πορεια, ελπιζω να μην χρειαστει)
αν ειναι μικρα καλο ειναι να τα μαζεψετε,
Εαν ο τυπος ειναι επικινδινοσ οπως και να χει ντου .(διακριτικα παντα-δωστε του να καταλαβει οτι υπαρχει νομοθεσια για τα αδεσποτα και οτι αν πειραξει εστω και μια τριχα τους θα τον τρεχετε μεχρι να πεθανει.διακριτικα παντα αλλα να το καταλαβει)
αυτο αφοτου του χεται πει για το ποσο πρεπει να αγαπαμε τα ζωα του θεου και το ποσο πολυ ολοι στην γειτονια τα θελετε εκει.αν δεν περνει απο λογια καλο ειναι να προσπαθησεις να μαζεψεις και λιγουσ γειτονεσ.
αν ο τυπος δεν ειναι κανασ χοντρομλκς και απλα κανει γκρινιες με το καλο θα υπαρξει προκοπη.
ριξε μια ματια και εδω https://animalabuseingreecearchive.freeforums.org/
οπως επισης παντα ειναι καλο να εχουμε και αποδειξεις για το τι γινεται (αυτο στην πορεια, ελπιζω να μην χρειαστει)
irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα.
25-11-08
02:25
Αν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια με τα γατάκια στο Γαλάτσι - επειδή μένω κέντρο - να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
25-11-08
10:12
η λυση ειναι να στειρωθουν οι γατες για να μην πλυθηνονται, να μπει τα μπελα οτι ειανι ειναι στειρωμενε ς και ε μβολιασμενες και να αλλη μια να ταιζει ο κοσμος με ξηρα τροφη για να αποφευγονται οι ασχημες μυρωδιες.πρεπει να μαζευτειται 3 ατομα με ορεξη.
με γατοφορους και λιγο τονο και να ξεκινησετε να στειρωνεται γατακια...

με γατοφορους και λιγο τονο και να ξεκινησετε να στειρωνεται γατακια...

DJ KSIPO
Νεοφερμένο μέλος
Ο DJ KSIPO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 70 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
01-12-08
23:17
Σας ευχαριστώ για τη βοηθειά σας και συγνώμη που άργησα να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα.Προκειμένου να φάνε οι γατούλες κάθε βράδυ γίνεται μια ολόκληρη στρατιωτική επιχείρηση.Κάτι σαν την απόβαση στη Νορμανδία !!!!
Ο τύπος πράγματι είναι μλκς και <βορειοδυτικός γείτονας>. Ίσως μόνο φωνή.Αυτοί μισούν τα ζώα αλλά επειδή γενικώς έχουν λίγο λερωμένη τη φωλιά τους, δεν ανοίγουν μέτωπα με φόλες.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου προκειμένου με ευθύ ή πλάγιο τρόπο να αποσπάσω την έγκριση του για το τάϊσμα των γατιών με υποχρέωση τη διατήρηση του χώρου καθαρού, αλλά δεν το πέτυχα. Το μόνο που έγινε αφού ενημερώθηκε μέσω τρίτου προσώπου ήταν να κάνει έναν κάποιο καθαρισμό και ένα κλείδωμα με αλυσίδα (γιατί εκτός από γάτες κάποιες φορές κυκλοφόρουν και κάτι τύποι) χωρίς να ενοχλήσει τις γατούλες.Αυτό το πρόσθετο κλείδωμα δεν εμποδίζει σε κάτι τις γατούλες.
Επειδή σαν αναφέρω για καθαρισμό μην νομίζεται ότι είναι βρωμιές από τη τροφή των γατιών.Είναι πάσης φύσεως σκουπίδια που πετούν δίποδα.Τα γατιά κυρίως ταίζονται από εμένα με ξηρά τροφή και κονσέρβες.Στο χώρο τους υπάρχουν δύο καθαρά μπώλ (για νερό και ξηρά τροφή) και ένα πιάτο για τις υπόλοιπες τροφές.-
Επειδή γενικώς το θέμα αδέσποτα με έχει κουράσει, αφού εκτός από τα πιο πάνω γατιά φροντίζω μόνος ακόμα αλλά δέκα εδώ γύρω και πιθανόν και άλλα δέκα σε λίγο καιρό, θα ήθελα οδηγίες και τη βοήθεια από κάπου προκείμενου με δική μου δαπάνη κάποια να στειρωθούν.Δεν έχω καθόλου εμπειρία σε γατοφόρους και τόνους κλπ.
Και μετά τη στείρωση οι γατούλες που αναρρώνουν? Για μιά - δυο μέρες δεν θέλουν ειδική περιποίηση?
Για να βρώ εδώ στη γειτονιά άτομα με όρεξη πολύ δύσκολο.
Όσοι μπορούν να βοηθήσουν άς γράψουν ένα email.
Eυχαριστώ.
Ο τύπος πράγματι είναι μλκς και <βορειοδυτικός γείτονας>. Ίσως μόνο φωνή.Αυτοί μισούν τα ζώα αλλά επειδή γενικώς έχουν λίγο λερωμένη τη φωλιά τους, δεν ανοίγουν μέτωπα με φόλες.
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου προκειμένου με ευθύ ή πλάγιο τρόπο να αποσπάσω την έγκριση του για το τάϊσμα των γατιών με υποχρέωση τη διατήρηση του χώρου καθαρού, αλλά δεν το πέτυχα. Το μόνο που έγινε αφού ενημερώθηκε μέσω τρίτου προσώπου ήταν να κάνει έναν κάποιο καθαρισμό και ένα κλείδωμα με αλυσίδα (γιατί εκτός από γάτες κάποιες φορές κυκλοφόρουν και κάτι τύποι) χωρίς να ενοχλήσει τις γατούλες.Αυτό το πρόσθετο κλείδωμα δεν εμποδίζει σε κάτι τις γατούλες.
Επειδή σαν αναφέρω για καθαρισμό μην νομίζεται ότι είναι βρωμιές από τη τροφή των γατιών.Είναι πάσης φύσεως σκουπίδια που πετούν δίποδα.Τα γατιά κυρίως ταίζονται από εμένα με ξηρά τροφή και κονσέρβες.Στο χώρο τους υπάρχουν δύο καθαρά μπώλ (για νερό και ξηρά τροφή) και ένα πιάτο για τις υπόλοιπες τροφές.-
Επειδή γενικώς το θέμα αδέσποτα με έχει κουράσει, αφού εκτός από τα πιο πάνω γατιά φροντίζω μόνος ακόμα αλλά δέκα εδώ γύρω και πιθανόν και άλλα δέκα σε λίγο καιρό, θα ήθελα οδηγίες και τη βοήθεια από κάπου προκείμενου με δική μου δαπάνη κάποια να στειρωθούν.Δεν έχω καθόλου εμπειρία σε γατοφόρους και τόνους κλπ.
Και μετά τη στείρωση οι γατούλες που αναρρώνουν? Για μιά - δυο μέρες δεν θέλουν ειδική περιποίηση?
Για να βρώ εδώ στη γειτονιά άτομα με όρεξη πολύ δύσκολο.
Όσοι μπορούν να βοηθήσουν άς γράψουν ένα email.
Eυχαριστώ.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
02-12-08
09:58
που είσαι στο Γαλάτσι; Εγω μένω Ανω Κυψέλη. Μπορω να σου δανείσω άμεσα γερή γατοφόρο και απο το νέο χρόνο που θα είμαι και περισσότερο σπίτι να βοηθήσω και στο να πιαστούν κάποιες.
Επίσης γνωρίζω κτηνιάτρους που κάνουν καλύτερες τιμές για στειρώσεις αδεσπότων. Το ιδανικό θα ήταν να έχεις ενα μικρό χώρο (έστω και μπάνιο ) για 1-2 μέρες ανάρρωσης.
Αν θελεις στείλε μου ΠΜ να κάνουμε μια πρώτη συνεννόηση.
Επίσης γνωρίζω κτηνιάτρους που κάνουν καλύτερες τιμές για στειρώσεις αδεσπότων. Το ιδανικό θα ήταν να έχεις ενα μικρό χώρο (έστω και μπάνιο ) για 1-2 μέρες ανάρρωσης.
Αν θελεις στείλε μου ΠΜ να κάνουμε μια πρώτη συνεννόηση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum